-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
AiRLAC #16838 üzenetére
De nekem nagy az 5". Vagyis inkább a telefon mérete nagy. Nekem a moto g az ideális méret. Még a moto x 4.7"-ja is volt ezen a méreten
De az 5"-hoz már nagyobb telefon kell sajnos.(#16839) mobilizmo
Nem azonnal lesz rossz, meg ugye nagyjából el lehet vele lenni, de aztán nyomok egy "házat" és csak várok. Nem veszélyesen lassú, van ennél 1000x rosszabb, de azért már idegesítő kategória amikor a semmin gondolkodik.
Úgy legyen!(#16841) (jan)
Igen, a sony az egyetlen. Tetszeni sem tetszenek és még baromi drágák is. -
ghiottone
nagyúr
válasz
AiRLAC #13685 üzenetére
Refurbished - felújítottnak jelöli az eladó, de van aki azt írta, hogy teljesen új feelingje volt a készüléknek - Motorola logos kijelző védó fólia és egyebek miatt.
Nem, nekem nem volt, de Zsebob kolléga esküszik rá. G-m volt és most a 2. X-emet használom (1-t eladtam és dual-simes 2. genes G-t akartam venni, de a méret nem jött be így vettem egy újabb X-et). A G-nek jobb az aksiideje, de az X minden másban erősebb és így a Mini is. -
Goyee
tag
válasz
AiRLAC #10831 üzenetére
Szia!
Én régebben írtam erről egy kis összefoglalót, szerintem ez alapján Te is meg tudod csinálni.
Igazából csak arra kell figyelned, hogy amikor az eredeti romot visszaflasheled (Android 4.4.2 Blur_Version.176.44.1.falcon_umts.Retail.en.GB), akkor ezt a lépést hagyd ki, és akkor nem kell újra belakni a telót, minden adatod megmarad:mfastboot erase userdata
Ha ez megvan, akkor meg csak simán felrakod _ghiottone magyarítását. -
ghiottone
nagyúr
válasz
AiRLAC #10834 üzenetére
A gyári appok visszaflashelése után megmarad minden, az OTA után és az új csomag után is - én csak azt nem tudom, hogy a módosított recovery nem kavar-e be. Az a baj, hogy ezt én csak elméletben raktam össze, de mintha rémlene, hogy így csinálta pár fórumtárs és nekik müködött is. - Nálam amikor még megvolt a G, illetve most az X-nél is mindig lementek mindent, full wipe, RSDLite-al vissza a korábbi firmware majd úgy OTA és abból szedem ki a gyári appokat, módosítom, stb.
Aha, azt linkeltem be én is közvetve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest