- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
vétó
aktív tag
válasz
forintuser #13936 üzenetére
A frissítéssel elvileg semmi nem törlődik, nekem legalábbis maradt minden. Nálam a frissítés utáni FR gyalult mindent. Bár részemről eldöntött tény volt, hogy frissítés után gyalulok, azért előtte megnéztem, megkavarodott-e valami. Sajnos igen... (voltak duplikált alkalmazások, amiket nem lehetett eltüntetni, meg nem igazán volt gördülékeny a rendszer; persze lehet, hogy néhány reboot megoldotta volna, de ennyire nem mentem bele a dologba)
-
szpali
addikt
válasz
forintuser #13934 üzenetére
cloudban nincs fent a könyv?
-
vétó
aktív tag
válasz
forintuser #13732 üzenetére
Nekem épp pár perce jött egy (német nyelvű) értesítés a telefonon, hogy a következő hetekben érkezik a Lollipop frissítés, de ehhez a legfrissebb verziójú Motorola Update Services-nek kell a telefonon lennie. Hát, lassan kb 3 vagy 4 hónapja az van rajta...
-
ronin79
addikt
válasz
forintuser #11515 üzenetére
Nem csak nàlad van gond? Második rom ugyanazokkal a hibákkal? Ez azért fura. Kipucoltad a telót telepítés előtt? Nem csak a format data/cache/system-re gondolok, de pl. az android/data és egyébb mappákra az sd-n amiket az egyes romok hoznak létre meg ezeknél egy lényeges cucc a jó gapps is. Pl. egy full PA hazavágja bármelyik romot.
-
ronin79
addikt
válasz
forintuser #11511 üzenetére
A mahdi milyen nexus4-en? Nekem moto g-n egyedül a beanstalk meg talán az omni volt felejtős, a többi cm verzió egész jól működött. Viszont mindez előző telóhoz viszonyítva (s3mini) ahol pl.cm11-ben nem volt reggel ébresztő mert lefagyott az óra, vagy 2g-n nem lehetett elérni, mert hiába volt full térerő de csak üzenetek jöttek a nem fogadott hívásokról és szinte az egész teló használhatatlan volt a fenomenális fejlesztő csapatnak köszönhetően.
-
ronin79
addikt
válasz
forintuser #11506 üzenetére
Nekem csak tegnap estétől van fent, de semmi ilyet nem tapasztaltam idáig. Build.prop és init.d tweaksből szinte az összeset bejelöltem és egy saját gapps+full wipe kombóval lett telepítve.
Előző telómon pl.a cm11 is egy bughalmaz volt, ezen meg felüdülés. -
J4ff4
csendes tag
válasz
forintuser #10650 üzenetére
hat nem tudom, volt nekem samsung es sony is. nem is egy. de ennyire zokkenomentesen egyikse mukodott, mint ez a moto. persze ez a vanilla droidnak tudhato be gondolom. es mar igy felnap alatt elmondhato ez.
(#10645) ronin79: a gyari romok mappajabol szedtem le, de mondjuk nem tudom. mert ma pl egesznap a t-home lerohad. lehet az volt a baj mar tegnap este is... ezzel is mindig van valami. (belvarosban lakom - pest)
-
randras_83
addikt
válasz
forintuser #10513 üzenetére
Nekem lenne rá tippem.
-
Skillet
addikt
válasz
forintuser #10504 üzenetére
nem, most komolyan. holnapkészítést, vagy honlapkészítést vállalsz? ha utóbbi, akkor nem kellene átírnod az aláírásodban szereplő elgépelt szót? ha meg előbbi, akkor komolyan kíváncsi lennék egy általad készített holnapomra.
-
Skillet
addikt
válasz
forintuser #10456 üzenetére
meg tudnád esetleg tervezni a holnapomat? sürgős lenne, mert már mindjárt alszom, és tudnom kellene a holnapomat. köszönöm. ja, és ha tetszik majd az általad elkészített holnapom, akkor esetleg a holnaputánomat is megterveznéd? vagy csak holnapkészítéssel foglalkozol, holnaputánkészítéssel nem?
-
fatorzs
tag
válasz
forintuser #10448 üzenetére
Szia, 4.4.4-en vagy? van állítólag egy bug, ami megakadályozza az unlockot.
Link -
batai15
félisten
válasz
forintuser #10448 üzenetére
Tuti jól írtad be?
Másold ki egy jegyzet tömbbe, és onnan figyelmesen másold be.Nekem se akarta párszor elfogadni.
Ja és talán segíthet ha a moto accodba ki jelentkezel majd vissza. -
batai15
félisten
válasz
forintuser #10446 üzenetére
Szia, nekem sikerült és tudtommal mindenki másnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ASUS ROG Ally
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Macrodroid
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged