- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Schutyimatyi #15787 üzenetére
Ráböksz az értesítésre és nyomva tartod pár másodpercig. Utána megnyomod az i gombot, és értesítések tiltása.
-
válasz
Schutyimatyi #15784 üzenetére
én pont néhány órával a frissítés érkezése előtt telepítettem újra az 5.1-et (1klikkes telepítővel), és adtam át a nővéremnek a telefont
így gond nélkül felmehetett volna, de újraindulás után fastboot-ba lépett
aztán rányomtam a NormalPowerup-ra, így nem frissítette. Legközelebb már a Recovery-re nyomtam fastboot-ból, így végül felment.
Innentől én is azon csapatba tartozom, akik már nem használják aktívan a Moto G-t.
Egyértelműen az eddigi legjobb okostelefonom volt eddig, de a nővérem is cserélni akart, ő biztosan elégedett lesz a Moto-val, én is kacsingattam már, és talán sikerült egy jó telefont vennem a Xiaomi Redmi 2 Pro vagy Prime (vagy egyszerűen 2/16) személyében. Remélem nem lesz vele több gondom, mint a Moto-val volt, a MIUI eddig nagyon tetszik
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Schutyimatyi #15784 üzenetére
Nekem sem sikerült, egyelőre kikapcsoltam az értesítést, hogy ne dobja fel folyton
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Schutyimatyi #15782 üzenetére
Nekem is volt. 7,6 Mb-os frissítés, elég agresszíven tolta az arcomba, úgyhogy feltettem. Eddig nincs gond vele. Köze lehet a Stagefright-hoz?
-
choler.
tag
válasz
Schutyimatyi #15780 üzenetére
GPE?
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
Schutyimatyi #15436 üzenetére
Egy olyat én is szeretnék...
-
Adamis
őstag
válasz
Schutyimatyi #14729 üzenetére
Hárommal ezelőtt írtam...
-
Adamis
őstag
válasz
Schutyimatyi #14704 üzenetére
Xposed tárolóban van GravityBox LP... Nálam JB-n mutatja (Idol S-ről vagyok).
Zoooja: újraindítás, vagy repülőbe és visszaváltás nem segít?
-
powerwade
senior tag
válasz
Schutyimatyi #14704 üzenetére
tudtommal xpose sincs, igy gb se
-
ronin79
addikt
válasz
Schutyimatyi #14656 üzenetére
Nem 5.1 alatt csak gpe romból ez hiányzik, ugyanúgy mint a fm rádió, sms alkalmazás, stb. Stick mount mindent visz.
-
Kroni1
veterán
válasz
Schutyimatyi #14656 üzenetére
tedd vissza a 4.4.4-et!
-
Upo
addikt
válasz
Schutyimatyi #13718 üzenetére
Megnézed benne a telepítő scriptet hogy mit csinál, és manuálisan visszacsinálod. Persze ha pl. töröl valamit, azt telepítés előtt menteni kell. Értelemszerűen kell eljárni.
-
ronin79
addikt
válasz
Schutyimatyi #13718 üzenetére
Természetesen igen, de mivel TWRP-ből rakod fel nem egyszerű az eltávolítás.
Mindenkképpen szükséged lesz egy satura, itt megjegyezném az ajánlott egyengetőüllő mérete: 80×80 mm legyen és személyes tapasztalat alapján ami nekem a legjobban bevállt a 900mm-es Jonnesway Pajszer karosszériához, vagy ha van kéznél pneumatikus karosszériafűrész AT-7039
esetleg a tuti profi megoldás a lángvágás szekátorral
A felsoroltak közül mindhárom egyaránt hatékony módszer, az eltávolítás garantált -
ronin79
addikt
válasz
Schutyimatyi #13706 üzenetére
Érdekes, majd legközelebb ha cm12-t rakok fel megnézem. Én mtp-vel másoltam át telóra a formázások után. Korábban próbáltam otg-vel, de akkor nem volt gpt.bin és hiába látta de nem települt can't mout system és hasonló hibákkal gpe-re.
Próbáld még az mtp-s megoldást ha még vonz a cmRá kell nyomni az enable/disablera ha mégsem látná a gép akkor mtp driver frissítés kell neki.
-
ronin79
addikt
válasz
Schutyimatyi #13704 üzenetére
Nem muszály, mert az otg-t vinnie kell annak is de az mtp a 2.8.5.0 alatti verziókban nálam nem működött.
-
ronin79
addikt
válasz
Schutyimatyi #13702 üzenetére
Recovery twrp 2.8.5.0?
Ha az advanced wipe alatt kiválasztod a system vagy data partíciót nem szabad 0-kat látni, ha 0 szerepel a méretnél települni sem fog a cm. Ott nálad hogy néz ki?
Otg-t miért nem látja nem tudom, esetleg próbálj egy reboot recoveryt csatlakoztatott otg-vel.
Mtp-hez meg lehet driver kell a gépedre ha nincs telepítve. -
ronin79
addikt
válasz
Schutyimatyi #13669 üzenetére
Formázod a telót, törlődik minden ezért érdemes egy mentést csinálni az alkalmazásokról TB-vel és egy recoverys mentést is, ha nem tetszene a cm egyszerű legyen visszaállítani a gpe-t és ne keljen megint telepítgetni meg mindent újból beállítgatni.
Ja és mentéseket telón kívül tárolni (pc, pendrive) -
Zoja™
őstag
válasz
Schutyimatyi #13665 üzenetére
-
ronin79
addikt
válasz
Schutyimatyi #13660 üzenetére
Milyen végleges verziót?
CM-ből addig lesznek nightlyk amíg foglalkoznak vele, a nightly meg nem egy ideigelenes teszt verzió
A telepítés meg akkor érthetőbb formában:
ha gpe 5.0.1 van a telón akkor át kell particionálni, úgyh. kell egy gpt.bin fájl egy gyári motorolás 4.4.4-ből, pl. ebből amit fastboot paranccsal felraksz (fastboot flash partition gpt.bin)
majd kiválasztod a recoveryt (twrp esetén) és
wipe - advanced wipe - kijelölöd a systemet és "fs options" alatt "change fs" itt ext4-et választasz majd megismételed a data partícióval ugyanezt de ott már f2fs-t jelölöd ki.
Ezután ha van kéznél pendrive és otg kábel (vagy otg képes pendrive) már csak telepíteni kell a rámásolt cm verziót és a választott gapps csomagot róla.
Ha nincs otg kéznél akkor a usb kábellel csatlakoztatod pc-hez és a "mount" menü alatt az enable/disable mtp után fel kéne ismernie a pc-nek a telót úgy mint amikor pl. zenét vagy egyébb marhaságokat akarsz telóra másolni.
Pofon egyszerű az egész -
ronin79
addikt
válasz
Schutyimatyi #13658 üzenetére
Akkor azért nem sikerült. 41.18-as BL van. Először gpt.bin kell 4.4.4 kitkatből majd change file system (nem format) alatt twrp-ben system ext4, data f2fs és mtp-n telóra másolod a cm-et +gapps vagy otg vagy adb sideload.
Nekem sz@r volt az akkuidő cm-ben, alig bírt ki 1napot, de ezen kívül hibákat nem tapasztaltam a múlt heti verziókban, random reboot, fagyás vagy ilyesmi kivéve, hogy nem működött az auto frissítés, csak újraindult recoverybe és rákellett nyomni az installra. -
ronin79
addikt
válasz
Schutyimatyi #13656 üzenetére
Mire telepíted gpe 5.0.1?
-
madgie
titán
válasz
Schutyimatyi #13629 üzenetére
Beállítások/Megjelenítés
-
madgie
titán
válasz
Schutyimatyi #13627 üzenetére
Bekapcsoltad a környezeti kijelzőt, vagy mittomén. Nekem attól merült.
-
Kroni1
veterán
válasz
Schutyimatyi #13593 üzenetére
ezt sajnos megbonyolították, nem lehet már ugy lenémitani mint 4.4. alatt.. 5.1-től ujra visszateszik ezt a funkciót a nagy felháborodás miatt, de addig ugy tudod, hogy rámész a none gombra felhuzod, ekkor viszont ébresztő sincs! Vagy a priority gomb, és akkor ami be van állitva csak az csörög, a többi dolgot némitja, az ébresztés az nem kikapcsolható itt, az mindenképp szól prioritynél. Szóval egyszerűre és logikusra sikerült megcsinálniuk a némítást!
-
ronin79
addikt
válasz
Schutyimatyi #10882 üzenetére
Nyilván ugyanúgy mint a többit, kicsomagolod, ha nincs values-hu mappa létrehozod majd a values-ból átmásolod a strings.xml-t (plusz a többit is ha kell) és lefordítod magyarra az angol szöveget majd compile, csinálsz egy update.zippet és flash recoban.
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
Schutyimatyi #10118 üzenetére
[Toaster Cast]
Nekem eddig ez vált be egyedül, mindent tud, és hibátlan Moto G- Samsung smart TV között. -
válasz
Schutyimatyi #10118 üzenetére
Eddig még nem sikerült ezt összehoznom, korabban volt itt szó róla, hogy a Moto G-ben ezt eltolták, tehát nincs screen mirroring.
A telefonon levő képeket, videókat az iMediaShare app segítségével tudod kitenni a smartTv-re. -
fatorzs
tag
válasz
Schutyimatyi #9683 üzenetére
Gravityboxban van ilyen opció, szerintem azzal próbálkozz!
-
kelly416
veterán
válasz
Schutyimatyi #5821 üzenetére
Persze, hogy meg lehet. Csak másik tárcsázót kell feltenni. Annyi van belőle play-en, hogy el sem férne az összes a telefonodon.
Keresgélj, tuti találsz olyant, ami minden igényedet kielégíti.
Nekem egy olyan sms-kezelő, vagy még inkább szöveg-beviteli felület kéne, ami fekete alapon fehér betűket ír. Csak azért, hogy ne vakítson éjszaka a szövegbevitel fehér mezője. Van valakinek tippje egy olyan "billentyűzetre", amin ezt be lehet állítani, ingyenes és nem kell root sem hozzá?
-
Atawallpa
aktív tag
válasz
Schutyimatyi #5775 üzenetére
A gyári romban szerintem nem. Az, hogy az áruházban van e másik program rá, nem tudom. A custom romok némelyike rendelkezik ilyennel. Pl a PAC non intrusive mód, ami ha jól tudom az omniromból lett átvéve. Ha a non intrusive be van kapcsolva, akkor csak a név meg a felvesz és elutasít gomb jelenik meg. http://goo.gl/u9QdmL
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Schutyimatyi #4867 üzenetére
A 176.44.1-es retail.en.GB romhoz itt van, ha kell.
-
válasz
Schutyimatyi #4867 üzenetére
A /cache mappába, de csak root-tal éred el.
Miért akarod lementeni?
Ami kijött, azt általában feltették már valahova a netre. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Schutyimatyi #4750 üzenetére
Na akkor nem is próbálom ki addig, amíg a flashelhető firmwarek között ki nem adják és majd ahhoz készítek egy új magyarítás csomagot. Várható volt. Az átszerkesztek appok nem patchelhetők mert nem egyeznek az eredeti alkalmazásokkal, tehát csak az alapromra megy fel a frissítés.
Vissza kell raknod a romot ha kell a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- E-roller topik
- Amazon
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest