- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
válasz
lajozs #16062 üzenetére
sziasztok!
köszi a válaszokat, eddig nézegettem hogyan is van ez. Rendes kikapcsnál sosem jött elő. Illetve akkor sem jön elő ha lemerülés után töltöm egy kicsit (5-10p) és csak utána kapcsolom be. Szóval valami olyasmi lehet ami ha 0-ra merül és rögtön be akarom kapcsolni jön elő.
viszont az is igaz amit írtatok. döglődik az aksim. sokkal kevesebbet bír mint újkorában és ami szomorú, hogy 30% -os kijelzés mellett is kapcsol, teljesen megbízhatatlan lett a %os visszajelzés.van hogy 15-20-30%ról kapcsol ki gyakorlatilag figyelmeztetés nélkül, de olyan is van hogy hirtelen kiírja hogy 0% töltő és még megy 5-10percet.
Kérdés1: amcsi amazonról vetettem egy ismerőssel. Érdemes velük próbálkozni gariba? [full gyári a teló, aksira is vontakozik vajon a 24hónap?] meg megéri a várakozást?
Kérdés2: Avagy Bp-en honnan és mennyiért tudnék beszerezni új aksit ahol bele is rakják azonnal (ha lehet gyárit) -- ebayen rákerestem 5000 alatt lenne sok ajánlat (de vajon melyik eredeti?) és akkor már csak egy torx kéne nekem. -
törölt tag
válasz
lajozs #15986 üzenetére
Igazából annyira nem fontos, csak nem akartam elkavarani a baseband-t és GPE-t akartam flashelni, mielőtt ráteszem a CM-t. De ahogy felteszem a CM-t, változik az is. Továbbra is öröm és boldogság egy Nexus 4 után, hibátlan és gördülékeny (nem upgrade-nek terveztem, így alakult).
-
-
válasz
lajozs #15146 üzenetére
Nem vagyok a téma guruja, csak user: egy normál factory reset leformázza a teljes telefont. Sima user nem tudja abból helyreállítani az adatokat.
Nexus Root Toolkitben van olyan beállítás, hogy nem törli a data-t, de itt most Motoroláról van szó.
Szerk: szvsz ennek semmi köze az ART-hez.
-
Zoja™
őstag
válasz
lajozs #14970 üzenetére
Csatlakozom, jelenleg is a CM12 muzsikál nálam, az eddigi legjobb rom eddig, ami a telefonomon volt. Viszont ahogy ronin79 is említette, a multiromot érdemes felrakni próbálgatás céljából. 41.19-es bootloaderrel még a kijelző vibrálás is megszűnt, ha lollis bootloaderre valamilyen custom 4.4 alapú romot teszel fel.
Azért emelem ki, hogy custom, mert gyári romra downgraddel nem érdemes próbálkozni, ha nem akarsz téglát csinálni a telefonból. -
ronin79
addikt
válasz
lajozs #14970 üzenetére
Ebben sajnos nem tudok segíteni, én már 4.4.2-vel vettem a telót, amire rögtön toltam a 4.4.4-et majd kb. 1 óra múlva nyittam a BL-t és ment a cm11 rá.
Ezután gpe 4.4.4-en lógtam a lollipoppig.
GPe 5.0.1 volt talán legtovább használatban. Az 5.1 már csak próba erejéig, mert vagy aosp 5.1.1 vagy cm12.1 van napi szinten most.
16gb-s verziónál én a multit próbálnám, marad az eredeti rendszer és másodiknak lehet próbálgatni a többit. Ha nem tetszik egyszerűen törlöd és visszabootolsz a belakott rendszeredbe. -
Kroni1
veterán
válasz
lajozs #14879 üzenetére
Ebben igazad van, mindenhol lehet találni rossz példát, én se mondanám h ez jó az meg rossz. Én pendrive-ot csakis úgy mertem venni, hogy olvastam itt a topicjában és sokan meg voltak elégedve az egyik eladóval, így tőle vettem én is. Rendeltem is 2db 64GB-os Sandisk Ultra-t, eredeti jó cuccok jöttek, az egyik fél év után tönkrement, visszaküldtem postán, amint megkapta és letesztelte jött a pénz vissza egyből! Szóval sajnos oda kell figyelni, de ha van jó tapasztalat akkor érdemes ott nézelődni!
-
Upo
addikt
válasz
lajozs #14876 üzenetére
Nem értem, hogy van ez a PayPal nélküli ebay... a PayPal-t az ebay találta ki az ebayes fizetés céljából (mint az aliexpressen az AliPay), aztán elterjedt szélesebb körben is. Van olyan eladó ebayen akinél nem lehet PP fizetés? Ha mégis lehetséges hogy nincs PP akkor a többi párszázezer sd árusból ki kell választani olyant akinél lehet. Ez a tanulópénzed volt arra, hogy paypal/alipay nélkül nem veszünk kínából/külföldről semmit.
Másik, hogy sd-t/pendrájvot/ssd-t/egyéb sz-rrá hamisítható dolgokat csak megbízható eladótól veszünk. Mutatja az ára is, hogy valami nincs rendben, a paypal hiánya aztán pláne gyanús körülmény, gyakorlatilag vásárlást kizáró ok. Ez egyértelműen user error, nem az ebay/aliexpress hibája. A piacon is kaphatsz záptojást vagy bebarnult belsejű almát ami nem a piac hibája, érdekes módon ott is érdemes a megbízható, bevált árusokat választani.
-
vétó
aktív tag
válasz
lajozs #13729 üzenetére
Akkor még esetleg nézd meg ezt közelebbről: ViewRanger
-
ghiottone
nagyúr
válasz
lajozs #13723 üzenetére
Magyar fejlesztés: g:hu Play link Korábban én is a Navitelt használtam a 4.1.2-es Atrix 2-n, majd a G-n nem igazán mentek a korábbi verziók, az új 9-esekkel pedig nem nagyon voltam kibékülve. Először az OsmAnd+-ot próbálgattam, de az sem volt az igazi és december végén sikerült megtalálni a linkelt appot, ami 1:1-ben a magyar korábbi turistatérképek - szerintem legjobb - reinkarnációja.
-
madgie
titán
válasz
lajozs #13723 üzenetére
Múltkor a G szépen kib@szott velem. Kimentem éjszakai fotózni, évek óta a telefonnal szoktam világítani, hová lépek, most is úgy voltam vele, hogy otthon maradt a zseblámpa. Dolgozik a Fuji a töltés tetején, én is ott cidrizek, egyszer csak eszembe jut, hogy nem hívott még az asszony, pedig máskor egy órán belül hív, hogy odaértem-e, jól vagyok-e, stb. Telefon elő, jelzi, hogy 13% töltöttség, ok, több, mint elég, lapozzunk. Amint feloldottam, kiírta, hogy nincs mobilhálózat, indítsam újra a készüléket. Naiv userként OK-t nyomtam rá és ott meg is állt a tudomány, mert nem volt hajlandó újraindulni, villogott a LED, ha sokáig masszíroztam a power gombot, ezzel is jelezve, hogy nincs benne szufla. Mondom, mi a franc, 13% elillant... de ez volt a legkisebb baj, újhold volt és töksötét, úgy kellett leszambáznom a fagyos töltésen, hogy a lábamig sem láttam le. Jó muri volt, szerintem negyvenhatszor elmorogtam az összes létező szent nevét, míg végül sikeresen leértem.
Hazamentem, rádugtam a töltőre a Moto-t, szépen feltöltötte, azóta is jó, bőven volt már ennél jobban is lemerülve azóta, de semmi gond. Gondolom elnézte a szoftver a valós töltöttséget, meg a hideg is ette az akkut, azért szivtam meg.
Szó, ami szó, én azt ajánlom, ne támaszkodj az egy szem átlag telefonra túrázáskor. Asszem én is berakom ezentúl a zseblámpát -
madgie
titán
válasz
lajozs #13452 üzenetére
Az nekem is OK, a stringet megadom neki és ott jön ez a 404. Közben megnézettem mással is, neki is ugyanez. Nem értem, a string stimmel.
Na mindegy, hátha holnap megy majd, csak valami technikai zűr. Csak hát én hülye a bootloader csekkolása nélkül egyből felzavartam rá az összefoglalós 4.4.4 GPE-t és csak bootloop-ol.
Köszi, hogy megnézted!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged