- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
ghiottone #13777 üzenetére
Ennyiért tényleg ajándék egy Droid mini, kár hogy kinézetre a G jobban tetszik nekem. Rendeltél is belőle? Ha megjött írhatnál pár szót, hogy milyen a teló. Én egy refurbished Moto G-t vettem ebay-en és hozattam haza ausztráliából haverral, annak egy gondja volt, a hangszóró kicsit torzitott. Irtam nekik, mondták h küldjem vissza és megjavitják, de inkább vettem 800ft-ért egy hangszórót és kicseréltem magam, ez olcsóbb volt. Nem nagy ügy, de akkor is bosszantott kicsit a dolog.
Gondolom a kamerája se gyenge 10MP-el, meg legalább abban van FM Rádió is! (mert ugye Moto X-ekből azt valamiért kispórolták..) És amugy erre is lesz ofiicial lollipop?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest