- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőm moto G(1st gen) mobilja sajnos összetört.Honnan tudnék értelmes minőségű alkatrészt szerezni hozzá? Konkrétan az előlap és a kijelzővédő üveg sérült. Valaki foglalkozik esetleg szervizzel javítással?Köszi!
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
hesszan
aktív tag
Dolgoznak a srácok a gyárban
https://plus.google.com/+DavidSchuster/posts/aRNEjUCEe77
(a figurát érdemes annak követnie akit érdekelnek a Moto frissítések, státuszok)Sungdurung
-
Skillet
addikt
ez lehet az egyetlen igazi magyarázat szerintem is. de kegyetlenül megette a telefont.
oké. akkor felrakom a frissítéseket a most fent lévő appokhoz.
maps, hangouts, chrome, youtube, moto gallery és egyéb motos cumók (nem valószínű, hogy ezek között lesz a ludas, de azért) utána még figyelem picit... aztán jön a maradék progi. azok már egyenként, 1-2 nap pihenővel. k9 mail, ebo birthday, koponyeg, smart keyboard, inkpad, office calculator.
viber és kako talk, es file explorer már fent vannak elejétől.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
válasz Skillet #15488 üzenetére
ez a visszaállítás (factory data reset) egyelőre úgy tűnik, jó hatással volt a teló működésére. semelyik hiba sem jött elő... még.
remélem nem is fog. egyelőre nincs fent minden programom, bár nem sok kellene már. de még tesztelgetem így, ebben a formában.
viszont ha nem lesz vele gond, akkor az felvet pár kérdést. pl, hogy mégis mi a franc csinálta ezt?
a másik meg, hogy akkor van rá esély, hogy az előző romokkal sem volt gond, hanem már akkor is be volt valami akadva. de mi lehetett az, ami rom csere után is megmaradt?
minden esetre most villámgyors. azonnal reagál mindenre.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
válasz Sanyi.mTs #15493 üzenetére
nem csinálnak már normális méretű telefont.
jelenlegi felhozatalból a sony z3 compact ami eléggé ott van minden tekintetben, de nagyon nem tudnám folytatni a sort.
de már ez is vicc, hogy ez a méret kompaktnak számít no meg a "mini-k" azok is néha böhöm nagyok.[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
-
powerwade
senior tag
Viszlát srácok, egy élmény volt olvasni a topicot. Szuper kis telefon ez, de itt volt az ideje a váltásnak. További kellemes ROMolást mindenkinek!
-
evko
aktív tag
Valami új Motorola várható a közeljövőben, ami legalább ilyen ütős lesz, mint ez?
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
Skillet
addikt
válasz ronin79 #15487 üzenetére
Nem tudtam, hogy arra gondolsz. Az amúgy eddig sem csinált teljes törlést. Nullára kellene szerintem az egészet gyalulni. settings-backup&reset-factory data reset. Én ezt csináltam. Ezek után újraindult és a twrp-ben csinált valamit. És ugyanúgy minden adatom megvan.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz Skillet #15485 üzenetére
Megvolt az fr. Újraindítás után a twrp-be lépett és ott csinált valamit (ez így oké? Én furcsállottam), aztán újraindult a friss rom. De az nem fura, hogy minden mappám, adatom ugyanúgy a helyén van?
Aztán állítgattam pár dolgot, újraindítottam, elment a hang nem tudtam visszahozni, csak egy újabb reboot rázta gatyába.[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz ronin79 #15484 üzenetére
nagyon köszönöm.
a moto-s cuccok sokszor fárasztanak amúgy. lehet egy egy klikkes gpe 4.4.4-et kellene majd megpróbáljak?
szerintem semmi sem hiányozna, ami moto-s. 5.1-et én már nem hiszem, hogy erőltetni fogom.
szerintem nem kerek azzal valami.
én sem értem, hogy mi lehet a baj nálam. de erősen kétlem, hogy hardver gond. valami szoftveresen lett elmókolva. amúgy nem használok más progikat, mint anno moto 4.4.4 alatt, szóval nem tudom, mi lehet a gebasz.
de. megpróbálok egy FR-t. szerintem még ma rámegyek. egyelőre hívást várok... de utána megpróbálom.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
ronin79
addikt
válasz Skillet #15482 üzenetére
Egy klikkes RetailEU a #14295-ben.
Xda-n a motobootot írták kihagyni talán. Én feltoltam az egészet amikor a gyári 5.0.2-t akartam kipróbálni gpe 5.0.1-re, akkor csináltam az egy klikkes telepítőt hozzá. Nem halt meg a teló ota után sem, de valami elcsesződhetett (inkább pozitív irányba) mert azóta bármit telepíthetek fastboot ill. recoveryből. Pl. Gpe 5.1-re simán felmegy a cm12 vagy aosp gpt.bin flash nélkül ami mindenki másnál nem működik.Esetleg, ha még van türelmed nem próbálsz ki egy fr-t, majd semmit ne telepíts saját alkalmazásaidból csak próbáld ki a hívás gond előjön-e. Fura, h.mindegyik romnál ugyanazokat a hibákat kapod.
Korábbi cm12-nél nekem is volt, h.pl. futott a skype+chrome és bejövő hívást nem tudtam fogadni, mert befagyott a teló, de azok a verziók valóban trágya kategória voltak. -
Skillet
addikt
válasz ronin79 #15480 üzenetére
mfastboot flash partition gpt.bin
mfastboot flash motoboot motoboot.img
mfastboot flash logo logo.bin
mfastboot flash boot boot.img
mfastboot flash recovery recovery.img
mfastboot flash system system.img_sparsechunk.0
mfastboot flash system system.img_sparsechunk.1
mfastboot flash system system.img_sparsechunk.2
mfastboot flash modem NON-HLOS.bin
mfastboot erase modemst1
mfastboot erase modemst2
mfastboot flash fsg fsg.mbn
mfastboot erase cache
mfastboot erase userdata
mfastboot rebootnéztem róla youtube videot. az első hármat kihagyják.
van jelentősége? a figyelmeztető logo-t amúgy sem akarom nézni később, ahhoz a 3-at kellene kihagyjam?
mfastboot elég, ha csak bent figyel az adott mappában?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
válasz ronin79 #15480 üzenetére
megleltem. ez elvileg .xml.zip. ez a mfastboot-os megoldás, nincs ennél könnyebb módszer? nincs egy klikkes erre vagy .tar.gz?
.xml-nél azt írják, hogy valamilyen parancsokat ki kell hagyni, elnevezéseket kell figyelni stb.
bocs, hogy ennyit akadékoskodom, de a hibaszázalékot csökkenteném. ezek nekem már túl bonyolultak.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
ronin79
addikt
válasz Skillet #15479 üzenetére
Recoverys telepítő = mókolt rom.
Fastboottal rakhatod fel azt amit korábban használtál, töröl mindent és tiszta lappal indulsz. Egyedül a flickering fog megmaradni minden egyes újraindítás után.
Valahol fentebb linkeltem a gyári romokat, de xda-n general topikban tuti megtalálod.
UI. #15385[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz ronin79 #15478 üzenetére
amit linkeltem, de abból sem a mókolt... nem a kibelezett, hanem a fullos.
Untouched Version:
Nothing removed, nothing added. Pure Stock.vagy attól még az nem fullos? akkor honnan és hogyan rakjak fel egy gyári kitekatot kérlek segíts mester, mert már kezdem megutálni szegény G-t, pedig ilyen kis szuper telóm még sosem volt.
-
Skillet
addikt
már megint én és már megint (vagyis még mindig) nyűglődöm. nem hiszem el. bejövő hívásnál fekete képernyő, hosszú másodpercekig. ha headsettel veszem fel a telefont, hiába nyomom meg a gombot, még pár másodpercig semmi. power gombot megnyomom, mert ébreszteném a telót.... semmi... fekete kijelző. tárcsáznék valakit, pörög valami FRÁSZkarika és gondolkodik idővel magára talál, csak győzzem kivárni. inkább újraindítom, akkor összeszedi magát. utána minden hibátlan, gyors. aztán pár óra elteltével megint produkálja a fent említetteket. és ez a gyári moto 4.4.4. ötlet? kezdek eléggé kilenni tőle. anno KITKAT alatt nekem soha semmi bajom sem volt ezzel a telefonnal.
mit lehet még tenni? factory data reset?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
S-eye
senior tag
válasz ronin79 #15473 üzenetére
Ez ni:[link]
Lost or stolen devices will remain locked until you sign in with your Google account, even if reset to factory settings. Note that you must have a Google account on the device to automatically enable this feature and set a PIN, password or pattern screen lock.Nexus 6 tudja, meg a 2nd Moto X is.
-
ronin79
addikt
válasz benjoe1 #15467 üzenetére
Jobb későn mint soha Már csak ki kell mentened aztán gyári flash után mehet a próba.
(#15470) whYz
Nem tudsz nagyon mit csinálni, írtam korábban h. sokat nem javít az a mod sem. Csak placebo megoldás.
Cm12.1-ben van ota, akár naponta is frissíthetsz
Próbálj ki egy fr-t, fagynia nem kéne semminek, max. ramigényesebb appoknál újratölt a launcher.(#15471) S-eye
Az mi az?
(#15472) mobilizmo
Csak ha nyomsz egy fr-t is telepítés után. A systemet törli, a gappsot kell csak ismét telepíteni ami a systemen van, a saját appjaid a data-n maradnak.
-
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
AOSP-ben nincs upgrade funkcionalitás. Ha letöltök egy újabb verziót és felrakom twrp-ből, az ugye töröl mindent?
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
whYz
őstag
Sziasztok
GPe 5.1 van a telon, felraktam ezt, atalitottam a minfree-t, viszont meg mindig befagy a notification bar meg a chrome is erdekes fagyasokat muvel.
Mit kellene meg tennem, hogy jo legyen? Uj rommal probalkozzak esetleg? Melyik az ami mukodik es nem szarik be orankent es ota-n keresztul frissit?
-
benjoe1
aktív tag
https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
őstag
ma sikerült egy kicsit leejtenem (~70 cm, ülve, zsebből szőnyegre), de ilyen már régebben is előfordult.. Most viszont az eset után a rezgő motor egyre kevésbé működik - ha rezeg is, lehet hallani, hogy nem ilyen volt, van, amikor csak akkor rezeg, ha rázom-mozgatom, de leginkább nem rezeg sehogy sem.
tudnék élni rezgő motor nélkül (MiBand úgyis értesít, ha néma a telefon), de találtam egy ilyet: [link] Valaki próbált már helyrepofozni hasonló helyzetből rezgő motort? Van tapasztalat?
"... and I hope you have a great day!"
-
-
whYz
őstag
Megprobaltam fastboottal felrakni a twrp 2.8.6-ot, de a recovery-re csak a halott droid ikon jon be. Ilyenkor mi a helyzet? GPe 5.1 van a telon.
Edit: Most sikerult. Ujraraktam a twrp-t es most mar bejon. Erdekes...
[ Szerkesztve ]
-
cimbi186
aktív tag
válasz HUNgaroczel #15447 üzenetére
+1
Pont így vagyok vele én is -
krisztian7
tag
Megőrjít az akku merülés lolli alatt, mostmár egy rendes napot se bír ki a telefon. A google services zabálja meg az akkut, mindegy melyik romot teszem fel. Keresem az interneten is a megoldást, de sehol nem találtam, csak problémás telefonokat. A google service mobile radio active része ír nagyon sok felhasználást. Ha valaki tud rá megoldást, ossza már meg velem, köszi
-
ronin79
addikt
Mire vársz? Olyan nagy dolog egy romcsere? Felrakod, kipróbálod, nem tetszik, raksz másikat.
Láthatod kollégánál minden rom beszarik, másnál meg pl. az aosp is jól működik. Valaki még a gyárit is dícséri, mások véleményére nem lehet adni, gondolom felnőtt ember vagy akkor már csak tudsz önállóan is dönteni mi jó neked.
Amúgy meg xposed+gravitybox működik a memory leak moddal is, de csak látszólag szünteti meg az újratöltést. Nem annyira gyakori, de pl. skype, zene és közben chrome vagy tapatalk már rajzolja is újra az ikonokat, widgeteket. 1giga rammal csodát ne várj.
Rezgés működik rendesen. Akinél nem ott már motor hiba kezdődik.
Otg - stickmount playről.[ Szerkesztve ]
-
evko
aktív tag
Én direkt nem frissítettem 4.4.4-ről semmire sem.
Vártam, mi fog történni... De látom, igazam volt. Így ez után sem frissítem.--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
R19
senior tag
válasz HUNgaroczel #15447 üzenetére
A GPE 5.1-en jól műkszik a rezgés is?
A Moto 5.0.2-vel mint fentebb írtam vannak ilyen gondjaim.
Az Xpirt mod, Xposed+GravityBox nem akad össze, jól fut?
Az OTG támogatást hogyan oldottad meg? A launcher újratöltés megszűnt?Még hezitálok a Moto 4.4.4 és a GPE 5.1 között, kíváncsian várom a válaszodat.
-
Zoja™
őstag
-
Skillet
addikt
válasz Skillet #15441 üzenetére
felraktam. recovery nincsen. flickering megy sokszor a kijelzőn.
megoldódni látszik... majd írok.
recovery fent. 2.8.6.0
flickering ugyanúgy van a romban
ötleteket várnék
úgy indul a rom, hogy hullám megy fentről lefelé. aztán az első kijelző elalvás után, az ébresztésnél már nincsen hullám.[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
Aha , e hónap elején (#15198) ronin79. Én ezt rendeltem itt szlovákiában, de neked MO-n lehet ez jó lesz - (#15096) apeelme
[ Szerkesztve ]
-
cimbi186
aktív tag
válasz HUNgaroczel #15443 üzenetére
Nagyon klassz
Led müxikNagyon köszönöm és köszönjük a közbenjárásodat!
[ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
válasz ZPKing #15438 üzenetére
Sajnos alap, mókolatlan Moto 5.0.2-vel nálam is ez a helyzet, egyet rezeg és utána csak a csengőhang jelzi a bejövő hívást.
Ez zajos környezetben édeskevés!
"Szökőévenként" hajlamos a csengőhanggal párhuzamosan szakaszosan rezegni.(úgy mint a 4.4.4-en is tette)
Email, SMS - hol rezeg, hol nem.
Szerény véleményem szerint ez az 5.0.2-es Loli számlájára írható, KitKat-en nem volt ilyen gondom.Egyre inkább hajlok arra én is, hogy megy vissza a Moto 4.4.4, esetleg egy kis Xposed, GravityBox-al felturbózva.
-
HUNgaroczel
tag
Xpirit light mod fix : [link]
-
(jan)
őstag
Cserelt mar valaki beszedhangszorot? Van valami tuti beszerzesi hely? Sajna elkezdett recsegni
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
Skillet
addikt
válasz Skillet #15433 üzenetére
Skacok, valaki írjon erre, hogy feltolhatom a gyári 4.4.4-et? Rom telepítés után még ír fota_disabler.zip-ről is.
Az mi, azt is rakjam fel utána?
KATT
Bocs, hogy türelmetlen vagyok, csak már szabadulnék az aosp-tól. Hívnak és állandóan nyűglődöm vele.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
S-eye
senior tag
Van 400 MB szabad helyem a telefonon és ha egy pár MB-os alkalmazást ha telepítenék a Play Store-ból, akkor rögtön arra panaszkodik, hogy nincs elég szabad hely. Erre mi a megoldás? Mert már nincs amit letörölnék, és nevetséges ez így.
-
mobilizmo
addikt
válasz ZPKing #15438 üzenetére
Biztos jól emlékszel? Szerintem nem párhuzamosan rezgett, csak hosszabb volt a rezgés. Emlékeim szerint 3 rezgés, majd kezdődik a csengőhang. Lehet, hogy neked is beüt a rezgőmotor hiba. Az elején ez a tünet, hogy rövidebb ideig rezeg, aztán már csak akkor ha kicsit megütögeted a kameralencse mellett, később már csak néha-néha, aztán végleg meghal. Nekem legalább is így ment le.
-
ZPKing
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem a Lollipoppal kapcsolatban.
Hogy lehet azt beállítani hogy bejövő híváskor a csengő hang alatt legyen rezgés (szakaszos pl.)
Olyan gondom van hiába van beállítva a rezgés bejövő híváskor.
csak akkor rezeg egyet amikor bejön a hívás és utána csak a csengőhang szól csak.
Ez marha idegesítő mert mindig a rezgés alapján veszem észre ha hívnak.
Ez a kitkatba még működött hogy volt csengés és rezgés is párhuzamosan.
Köszi -
kakukkmarci
senior tag
-
Schutyimatyi
csendes tag
Sziasztok! Tud-e valaki olyan app-ot, ami lollipop 5.1 alatt a bejövő hívásoknál a csúszkás hívásfogadást lecseréli gombos-ra? (Motorola Moto G XT1032) Xposed+gravityibox fent van.
[ Szerkesztve ]
-
cimbi186
aktív tag
válasz HUNgaroczel #15434 üzenetére
Szia!
Rákérdeznél úgy finoman xpirt-re xda-n,hogy hogy áll a javítás led ügyben.
Mintha feledésbe merült volna a kérésed.(szombaton írta,hogy today)
Vagy legalább mondjon valamit,lesz nem lesz ,mikor lesz?Utálom a bizonytalanságot[ Szerkesztve ]
-
HUNgaroczel
tag
válasz Skillet #15433 üzenetére
Nekem teljesen működik az xprit mod... a LED nem megy tőle, de várható hozzá a javítás. (igen, hogyha 2 játékot megnyitok és a háttérben közben megy a messenger és kapok még egy SMS-t, akkor újratölt a launcher, de ezzel együtt tudok élni, minden más esetben amiben 4.4.4-en is működött pöccre megy minden)
-
Skillet
addikt
válasz ronin79 #15432 üzenetére
váááá, ez nekem már sok
a felét sem értem. meg akkor most mégsem működik az xpirt? faszányos. itt minden így működik, hogy működik, aztán mégsem működik.
akkor egyelőre én kihagyom a kísérletezgetést. működő telefont akarok.
hogyan tudok a mostani aosp-ról visszamászni gyári moto 4.4.4 euretail.en.eu-ra?
amúgy ja, 41.18-as a BL verzióm.https://drive.google.com/file/d/0B6RNTe4ygItBVFlwN2pqWmV1VXc/view
ezt találtam. recoveryből mehet? teljes gyalulást hogyan tudok csinálni előtte?[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz Skillet #15431 üzenetére
Az a h.sz. a custom romokra vonatkozik. Ha felrakod a gpe-t arról már nem tudsz csak recoveryből másik romra váltani (cm, aosp, stb.), mert cseréli a partíciókat.
A kitkat visszarakásnál meg a BL verzió a gázos, mert downgradelsz. Most talán 41.18-as van nálad (fastbootban meg tudod nézni), gpe 5.1 41.19 kitkatnél meg már nem is tudom hányas.
Lényeg 4.4.4-nél kissebbet véletlenül se rakj fel, mert az utána következő frissítéssel lőttek a telónak.Ami meg a cm-et illeti, egy hónappal ezelőtt valóban trágya volt. Elég volt egy Chromeból kilépés és töltötte a launchert újra. Fekete képernyő hívásnál nálam ugyan nem volt, de szinte használhatatlan volt a teló a lassúsága miatt. A tegnapi verzió ehez képest ég és föld, nem akarom elkiabálni, de most végre ez az igazi cyanogenmod, de még csak egy napos használat van mögötte, viszont remélem a hét végére sem változik a véleményem.
UI: gpe 5.1 lehet megér egy próbát, de nekem bosszantó volt az egyedüli hiba amit a röpke használat alatt találtam, az 1 napos használat utáni állandó launcher újratöltés. Érdekes, hogy első nap telepítés után lehetetlen volt előhozni, utána meg már lehetetlen tőle szabadulni Xpirt mod is csak látszólag orvosolta.
-
Skillet
addikt
Igen. Sajna attól lettem ki. Hiszen úgy kezdődött, hogy nem akartam mókolni...csak ráengedtem a gyári ota frissítést, ennyi. Na onnan aztán elindult a lavina.
Ronin kolléga azt írta korábban, hogy megoldható a visszaállás, csak körülményes.
Úgy rémlik le is írta, mit takar az, hogy körülményes. 15223-as hsz-e. KATT.
De remélem megerősíti, hogy van biztonságos módja a visszaállásnak. Ha mégsincsen, akkor nem kérdés, kihagyom a gpe-t, megy fel egyből a moto 4.4.4. Azt legalább tudom, hogy semmi bajom nem volt vele.
De lehet a gpe-nek örülnék a legjobban. Tiszta is, gyári is. Nincs tele felesleges vackokkal. De a lollitól már eléggé tartok. Legfeljebb gpe 4.4.4 is mehetne rá.Mobilizmo: én már korábban felraktam a cm-et. Mikor te.írtad, hogy kaki, már bőven benne voltam a lecsóban.
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
válasz mobilizmo #15429 üzenetére
Az első 3410-esem kicsit többet kapott puszta beázásnál, ( ) még is kibírta és ugyanúgy szolgált tovább, mint ha mi sem történt volna.
Mai szemmel azok szög egyszerű készülékek voltak, pont ebben rejlett a megbízhatóságuk. Ma már viszont a telefonálás csak a sokadik szempont az okos telefonoknál, amik inkább zsebben hordható számítógépek. Ennek fényében nem is lehet elvárni, hogy ugyanúgy bírják a strapát.
-
mobilizmo
addikt
Bár már nincs meg, de nekem ilyen volt az első (csak a standard, kicsit vékonyabb akkuval, azzal is elment bőven egy hetet). Anyukám 4 éve még használta, hibátlan volt (akkut persze azért cserélni kellett). Aztán vízbe ejtette, kapott egy új készüléket. Egy héttel később próbából bekapcsoltam a régit, ismét hibátlanul működött, csak kellett egy kis idő amíg rendesen kiszáradt.
[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
addikt
válasz Skillet #15419 üzenetére
Hm. Én már itt megírtam, hogy nekem nem jött be a CM 12 és előtte sem istenítettem. AOSP-t vállalom és tartom is a véleményemet. Mondjuk nekem nincs headset-em, valahogy minden működik és b@romi gyors is.
-
Zoja™
őstag
válasz Skillet #15419 üzenetére
Ha gyári Motorolás lollipop frissítést raktál fel és nem GPe-t, akkor nem is csodálom hogy ki voltál akadva.
Arra viszont figyelj oda, hogy ha felraktad a GPe-t, akkor utána már necces vissza rakni a Motorolás romot, sok esetben tégla lehet a telefonodból. (legalább is tudtommal még nincs megoldva, hogy motorolás kitkat bootloader-t tegyél vissza egy GPe-sített G-re)
Ráadásul a partíciókiosztás is más GPe romok esetében, erre is figyelni kell.
-
Skillet
addikt
szerintem korábban már leírtam, csak te vagy nem olvastad, vagy akkor még nem voltál itt, passz.
semmi bajom nem volt, amíg nem raktam fel a moto 5-ös android frissítést. na ott aztán rengeteg szarság jött.
igazából nem is értem, amit műveltek. innen jött a hatalmas ötlet, hogy akkor fel kellene rakni cm-et, merthogy az mennyire nagy király. mindenki istenítette. meg, hogy abban minden megvan alapból, ami nekem nyűgöm, mert hiányzik a gyáriból.
aztán kiderült, hogy egy kalap fost sem ér. utána már hirtelen mindenki más is írta, hogy hulladék. érdekes, előtte még az volt a legnagyobb királyság.
szóval tovább aosp-ra. az is hulladék. még kipróbálom a gpe 5.1-et... mert jelenleg még mindenki ajnározza. aztán ha nem, akkor megy vissza a gyári rom, moto 4.4.4.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Zoja™
őstag
válasz isoram #15417 üzenetére
Átlagban nem drágább, de a 1032-ből több a lehetőség, ami nyomottabb árat jelent?
Magyarán nem drágább, de olcsóbb? Vagy csak én értelmezem félre?
Egyébként lényegtelen, mert ahogy néztem az ebay-t és az általad linkelt oldalt is, kb 40-45 dollár között mozognak a 4G-shez a kerettel együtt lévő komplett kijelzők, így csak annyira kell odafigyelnie, hogy megbízható forrásból rendeljen.
-
Zoja™
őstag
válasz Skillet #15415 üzenetére
Mind a 2 a deep sleep értékek miatt volt. Magyarán lezárt képernyőnél túl mélyen ,,alszik" a telefon, az alacsony alapjárati processzor órajel miatt.
Egyébként az esetek 90%-ában az a szoftver a legjobb a telefonra, amivel a dobozból kivetted, ráadásul a Lollipop még nemigazán kiforrott rendszer.
Ne vedd sértésnek, de minek cserélgeted a romokat, ha amúgy idegenkedsz normálisan belenyúlni a telefonba?
-
Skillet
addikt
-
Zoja™
őstag
válasz Skillet #15411 üzenetére
szóval nagy királyság. na ez viszont nem volt cm12 alatt és gyári alatt sem.
vagy az aosp ilyen kúl, vagy valami bezavar, akár az apex. simán el tudom képzelni. fekete képernyő volt cm 12 alatt is.
Na most akkor volt CM12 alatt, vagy sem?
Egyébként semmi köze az Apex-hez. Kernel toolkit-el vagy valamilyen kernelpiszkálgató app-al be kell állítani a deep sleep értékeket és megoldódik a fekete képernyős problémád. Esetleg még a build.prop-ban át lehet írni a ro.telephony.call_ring.delay-t is.
-
Skillet
addikt
válasz Skillet #15405 üzenetére
még pár dolog fekete képernyő bejövő hívásnál. aztán amikor végre bejön a kép, akkor is alig lehet felvenni a telefont. elhúzom jobbra a csúszkát és sehol semmi. aztán amikor már végre sikerül felvenni, addigra már megunja a hívó fél és lerakja szóval nagy királyság. na ez viszont nem volt cm12 alatt és gyári alatt sem.
vagy az aosp ilyen kúl, vagy valami bezavar, akár az apex. simán el tudom képzelni. fekete képernyő volt cm 12 alatt is.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Zoja™
őstag
Nem feltétlenül kérik el. Viszont azt sem ajánlom, hogy meg vedd a csak az általad kinézett érintőt és besétálj vele egy szervizbe, ilyenekkel (hozott anyagból) nem szoktak dolgozni, ráadásul ezek az utángyártott digitizerek nem is mindig méretpontosak.
Amit én linkeltem, azt sem kell máris megrendelni, biztos hozzá lehet jutni valamivel olcsóbban, az csak egy gyorsan keresett példa volt, hogy szemléltessem, mit érdemes megvenni, amit otthon magadnak egy kis odafigyeléssel Te is ki tudsz cserélni.
-
Zoja™
őstag
Maga az érintőpanel tört pókhálósra, szóval azt kell cserélni, ha nincs megfolyva az LCD, akkor elvileg elég a digitizert cserélni.
Mivel ragasztva van a kerethez, ezért nagyon óvatosan lehet cserélni, különben az LCD is törik. Ezt hőlégfúvó segítségével lehet megoldani, de vigyázni kell, nehogy túl melegítsd, mert sérülhetnek a szalagkábelek.
Az újat felragasztani meg fbs-el szokták itthon a sufniszervizek is, igaz annak legalább 24 óra kell, hogy rendesen száradjon, közben pedig leszorítva kell tartani, hogy ne váljon fel.Ha még nem csináltál hasonlót, akkor neked érdemesebb lenne kompletten megvenni a kijelző-érintő-keret triót, ezzel csak csavarozgatni kell, sokkal könnyebben megoldható otthon is.
-
98bja
senior tag
Sziasztok. Sajnálatos dolog történt a telefonommal ma (Moto G 4G). Kicsúszott a zsebemből természetesen betonra és totálisan pókhálósra tört a kijelző. [link] Érintést mindenhol érzékel, tehát maga az érintőpanel nem károsodhatott. Mennyibe fog ez fájni nekem? Ha eBay-ről rendelek egy ilyet: [link] jó lesz hozzá? Esetleg magam is ki tudom cserélni valahogy? Vagy rendeljem meg ezt, és ezzel együtt vigyem be egy szervízbe?
-
Skillet
addikt
válasz mobilizmo #15403 üzenetére
Ja, amióta az aosp fent van, a plantronics headset-em is kaki. Csörög a telefonom, de a fülesben nem hallom, nagy nehezen tudom csak felvenni, lerakni szintén.
Ha valamelyik nap lesz időm, megy fel a gpe, mint utolsó próbálkozás. Utána vissza az egész moto 4.4.4-re.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
cimbi186
aktív tag
válasz HUNgaroczel #15402 üzenetére
Thx!
-
cimbi186
aktív tag
válasz HUNgaroczel #15400 üzenetére
Szólsz majd itt? Vagy figyeljem xda-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...