- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejmuller
aktív tag
válasz
petipetya #4634 üzenetére
kozben megtalaltam mar, de azert kosz
viszont meg 1 kerdes:
nem latszik sajnos az ora a status bar-on... probaltam a szint atallitani a CM settingsbe, de sajna nem jo igy semszerkesztes
megtalaltammostmar csak az kellene, hogy mi annak a zold szinnek a kodja, amit a HO!NO hasznal?
-
szőröscica
addikt
válasz
petipetya #4590 üzenetére
Ha nem lenne teljesen kínai és nem félnék, hogy tönkrevágom a telefonom, én is feltenném már valamelyik modot. Csak fura, hogy valakinél hibátlan, valaki meg szenved vele.
Pedig nagyon kíváncsi lennék már ezekre, főleg, hogy amit Te használsz, az már 2.3-as Android, nem is 2.2.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #4590 üzenetére
A google apps integrálása még nem a legjobb...
Olvasgattam a ho!no topicjában, és megtaláltam a megoldást: a cm6-os ho!no után fel kellett rakni a cm7-es cyanogenmod-ot (dalwik, cache és format factory reset), arra a google apps-t, majd végül erre mehetett fel a cm7-es ho!no.
Ma reggel már fent volt a ...-v2 link a cm7-es ho!no-ból, így ráfrissítettem. Erre eltűnt a market, míg a gmail stb. megmaradt. Nosza, recoveryből megint telepítettem a google apps-t, és reboot után a gmail force close-t írt.
Sebaj, market már volt, a gmailt leszedtem és újratelepítettem, így már megfelelően működik az is.
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #4385 üzenetére
Nos a CM7-et egyelőre nem próbáltam, még a ShadowMOD-dal vagyok, ezt igyekszem kitapasztalni. Meglepő módon ahhoz képest, hogy hangsúlyosan nagyon nincs kész, eddig nem tapasztaltam semmi komolyabb problémát (a b3 verzióval, a b2 párszor lefagyott), csak kisebb kényelmetlenségeket, mint hogy nem tudok csatlakozni a saját Samba megosztásomhoz (ne kérdezd, hogy linuxos létemre mért Samba-t használok
), illetve egy-egy program nem mindig indul el elsőre, meg van még néhány program, ami képes lefagyni (ilyesmik, mint a Tricorder..). A kamera működik, csak kameragombos indításnál egy másodperces vibrálás sorozatot produkál, de elindul ahogy kell. LED-ek nálam csak SMS-kor működnek, a HandcentSMS meg is tudja változtatni a színét, tehát külső program tudja őket használni, csak az Android nem egészen, hívásnál és elmulasztott hívásnál semmi. MicroSD-re telepítés működik gond nélkül (bár ez az Android gyenge pontja szerintem továbbra is, 3 MB-os programból 1 MB marad a rendszerben, 14 MB-osból meg 80-300 kB... kész röhej), memhack-ről egyelőre nem tudok, bár már rákérdeztem. Ezekről a fejlesztő mind tud már, idő kérdése és a következő verziók is kint lesznek.
CM7-ből ahogy látom tegnap töltöttek fel frissebb verziót, ma este elvileg arra is sort kerítek. -
rendar
tag
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #4144 üzenetére
Megvan az oka:
Update:
28.01.2011 0.07-11.01.28
- proprietary files update (boot.img=>kernel, modules etc from SHOLS_U2_05.26.0)
- the infamous SMS bugs fixed (the OS version should actually read 2.2.2, sorry, I left 2.2.1 there)
- Greek support added to LatinIME 2.3 (including dictionary)
- ext4 module included (can be used to mount ext2 only - writing to journalled ext3/4 is not working correctly yet)
- new separate BPSW update.zip package (same as in SHOLS_U2_05.26.0/SHLA_U2_05.0C.0) -
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #4138 üzenetére
CM6 már át is állt rá, épp ezzel az árnyékkal szórakoztam, amikor megláttam, illetve frissebb kernelt és ext4 támogatást is kapott, ami egyelőre csak ext2, de a naplózók támogatása is készülőben.
Sajnos a ShadowMOD nem vált be igazán, az első benyomás nagyon rossz lett.
Telepítettem. Először nem tapasztaltam semmi különöset, felment a MOD, elindítva portugálul fogadott, de természetesen van angol nyelve, a internetet nem ismerte fel, de még bejelentkezés előtt hozzáadtam az APN-t, így nem volt gond vele, egyből meg is kezdte a szinkronizálást és a hiányzó programok telepítését. Utóbbi nem volt teljes, két programra kiírta, hogy nem sikerült letöltenie, de rájuk nyomva egyből a Marketre vitt és második nekifutásra már sikerült a dolog. Felrakott viszont egy olyat is, amit korábban már töröltem, ez fura volt, nem teljesen értem miért töltötte le, bár gondolom ez nem a MOD hibája, inkább a Marketé. Viszont a frissítés végével Titanium Backupba belépve kiderült, nem telepített 18 programot, bár lehet ez betudható annak, hogy CM-et és a frissebb Marketet használtam, ami nem biztos, hogy mindig megfelelően kommunikál a Google szervereivel, ellenőrizni sajnos nem tudom, bár lehet benne valami, mindegyik újabb program volt, amit CM alatt kezdtem el használni szerintem. De legalább egy Update all a Marketben megoldotta.
Androidiani OR-t használtam, átállítottam a baseband-et németre a biztonság kedvéért (német a telefonom), a billentyűzet kiosztás cserével se volt gond, memhack is felment.
Amúgy ez egy "tiszta" MOD, nem látni benne egyéni módosítást, mint a CM6-nál például, egy csupasz Androidnak tűnik, csak persze 2.2.2-es verzióval.
Viszont el is kezdődtek a gondok. Észrevettem ugyanis, hogy a LauncherPro még hiányzik. Megnéztem Marketben, letöltötte, de nem települt. Ha rányomtam a Cancel-re, lefagyott a Market, FC után újraindult, majd megint lefagyott. Hiába lőttem ki, ezt játszotta. Reboot, és nem indult el, az M logónál ácsorgott. OR-ben csináltam Dalvik és Cache törlést, de nem segített. Az újratelepítés se segített, csak az újratelepítés, Data törlés és érintetlen indítás. Egyelőre most inkább megnézem a friss CM6-ot, aztán hétvégén lehet adok még egy esélyt az árnyéknak. -
Cyberpunk
félisten
válasz
petipetya #4118 üzenetére
Hát én HTC-ből egy HTC 7 Pro-t tudnák elviselni. Az tetszik mind kinézetre és a qwerty gombsora is sokkal használhatóbbnak tűnik mint a Milestone-nak. Csak hát WP7 ugye
Én is tervezem a cserét csak hamarabb a nyáron. S az is egyre biztosabb hogy nem android-os lesz a következő készülékem. Nekem fontos a frissíthetőség ha már kiadok 100k+ot egy ketyerére akkor ez szerintem abszolút elvárható dolog. Az android meg jelenleg ezt nem nyújtja nekem. Persze tudom a gyártók a sárosak, de akkor is.
A HTC valamivel jobb mint a Motorola ebből a szempontból, s főleg lehet rájuk pakolászni custom rom-okat is.
Valószínűleg iPhone-t fogok venni, nem divatból! Persze sokan veszik pusztán csak ezért mert milyen menő, még akkor is ha marhára nincs szűksége egy okostelefonra.
Persze nem szabható annyira át a rendszer mint egy androidnál sokkal kötöttebb az iOS, de felhasználói élményben magasan veri az android-ot. Jó nincsenek widget-ek ugye de gyakorlatilag mindent meglehet vele csinálni úgyan úgy. Na jó flash az nem lesz rá az biztos, ez az ami fájó. De van rá Skyfire -
Cyberpunk
félisten
válasz
petipetya #4116 üzenetére
Ja ott nyílt, lényegében a bootloadert akarják feltörni hogy custom ROM-okat is fel lehessen rá dobni.
Amúgy jó lenne ha ezt lehetne mert egyre fogy a remény meg a türelmem a 2.2-es frissítésüket illetőleg. Ma sem lesz belőle semmi, pedig mindjárt lejár a hónap.
Kezdem azt hinni hogy soha nem látunk hivatalos Froyo-t a készülékünkön
-
Cyberpunk
félisten
válasz
petipetya #4016 üzenetére
Szóval a spanyolok már megkapták, helyes. Remélem hogy gyorsan max a héten megkapjuk mi is.
Ezeknél a régióknál mi számít? Az hogy a készülék helyileg hol tartózkodik vagy van valami régiókód? Például én hiába vettem idehaza, mivel szürke importból származik (ez speciel görög), nekem akkor lesz elérhető mikkor a görögöknek frissítenek -
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #3950 üzenetére
Nem tudom megtaláltad-e azóta:
"One limitation has been noticed on Android developer phones (ADP1). Due to limited memory home screen often takes several seconds to load. Luckily these phones allow root access. Issue the command "echo ro.HOME_APP_ADJ=1 >/data/local.prop" and reboot, to lock home screen in memory." - forrásMagyarul nem engedi a rendszernek, hogy leállítsa vagy kilője a Launcher-eket, így lényegében nem is kell visszatöltődnie, mert mindig fut a háttérben.
(#3984) domedee és (#3985) Babss:
Új Market (illetve Google Apps fekete verzió) telepítése:
"Download this update file HO_NO_new_market.zip and HO_NO_traditional_market.zip
copy then in openrecovery update folder
Go Settings > Applications > Manage applications and click on the Running tab.
click on Google service framework, Force stop it and clear data and cache
go back in all tab and click on market, do the same (Force stop clear data and cache.
reboot in recovery
install HO_NO_traditional_market update
wipe dalvik and cache
reboot
open market (accept User Agreement) close program (do not wait for program to open)
reboot in recovery
install new market update
reboot
and now you should have the new market 2.2.7 working
if it still not working for you, use traditional market update to replace new market."
- forrás -
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #3908 üzenetére
"Persze itt hozzáteszem, hogy jobb lenne egy újrahívó gomb a hívásnaplóban minden név után, tehát ez sem tökéletes"
Van ilyen, egy kis zöld nyíl oldalt, amire ha rányomsz, akkor felhívja az illetőt. Igaz elsőre nehéz eltalálni, de nem lehetetlen, nekem már többnyire sikerül.
-
törölt tag
válasz
petipetya #3925 üzenetére
hat szerintem az emberek nagy resze nem kutyulja romokat, nyilvan van egy par szazalek de az latszik hogy a 2.2 mar 50% felett van. igazabol azert izgat a dolog mert ha megnezi valaki a fejlesztoi doksit akkor latszik hogy egy csomo hasznos dolog van a 2.2-ben ami a 2.1-ben nincs (a 2.3 meg mar mas teszta foleg a szenzorok teren).
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #3908 üzenetére
Kifutottam az 5 percből...
Hívás letevés:
- Miuin valahogy sosem jött össze az, hogy a fülemtől eltartva visszajöjjön a képernyő, és megszakíthassam a hívást. Ráadásul a mylock phone tools végett először azt kell eltávolítani a kamera gombbal, majd utána letenni a hívást.
- Cyanogen alatt be van állítva, hogy a power gomb szakítsa meg a hívást, ennél egyszerűbb megoldásról jelenleg nem tudok. -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #3858 üzenetére
Miui vs. Cyanogenmod, avagy híváskezelés android módra:
A híváskezelés még nem az igazi a miui-n, mind nappali fénynél mind a sötét utcán többször is hívást fogadtam és indítottam vele.
Hívásfogadás:
- Miuin lekapcsolt képernyőnél csak a hívásfogadás jön elő, ha el akarom utasítani, akkor a teendőket a következő pontban lehet látni. Ha viszont bekapcsolt képernyőnél jön a hívás, akkor van zöld és piros telefon gomb is.
- Cyanogennél a következő pontban látható a hívásfogadás menete.Hívásfogadásnál van, hogy kinyomom és visszahívom az illetőt, mert x számokat ingyen hívok:
- Miui-n az elutasítás nem egyszerű, az ujjunkat 2-3 mp-ig rajta kell tartani a zöld telefon sávon, amikor is kijelzi hogy felfelé húzva elutasíthatom. Ez nekem abszolút nem volt praktikus, hiszen az utcán figyelni is kell, és akkor csak ösztönből lehet kezelni a telefont; ezt a miui-val nem lehetett.
- Ellenben a cyanogent (vagy a többi rom-ot) nem kell bemutatni, bal csúszka felvesz, jobb csúszka elutasít. Csak oda kell pillantani és a zöld meg a piros színt látva nem is kell gondolkodni.Újrahívás, miután kinyomtam az illetőt:
- Miui-n zavaró volt, hogy a hívásnaplóban a névre bökve a tárcsázó rész jön be, ahol is felül a szám szerkeszthető formában, míg alul az újrahívó gomb van. Szintén csak zavaró volt az utcán, mert meg kellett állnom és odafigyelni, nehogy belepiszkítsak a telefonszámba.
- Cyanogennél csak rábökök a névre hosszan és a legfelső menüvel újrahívom, ez gondolkodás nélkül megy. Persze itt hozzáteszem, hogy jobb lenne egy újrahívó gomb a hívásnaplóban minden név után, tehát ez sem tökéletes.Köszi a figyelmet.
-
nord^ph
tag
válasz
petipetya #3881 üzenetére
Megvan, ha jól gondolom utólag nem kapom meg az sms-eket, de holnap kiderül.
Közben felmerült még egy dolog, amit bár megoldottam, de lehet, hogy van jobb is, mégpedig egy filemanagert keresnék, ami nem listázza ki a memóriakártyán levő összes mappát, csak amiket én is látni akarok. Egyáltalán szükség van azokra a mappákra? Olyan mintha a mostani (ez miért nem a belső memóriában van?) illetve a régebbi telepített programok maradványai lennének. Ezeket lehet törölni is akár? -
nord^ph
tag
válasz
petipetya #3847 üzenetére
köszi, közben megoldódott, még szoknom kell az androidot ennyi volt...
viszont közben akadt még egy problémám: az otp-től a bankkártyás és egyéb forgalmak után kapok sms-t, de mióta ebben a telóban van a sim, azóta ez nem jön meg... erre esetleg megoldás? (go sms-t használok, de a gyárin sem jelez) -
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #3877 üzenetére
BatStat widget, Fahrenheit kijelzésre áll valamiért folyamatosan.
-
klasszsrac
tag
válasz
petipetya #3821 üzenetére
Semmi extra nincs benne. Simán dobd fel a GOT OR-t, recovery módba a telefon, majd a .....2.2.1.menü pontban lesz a baseband menü. Ott válaszd az RTEU-t és kész is. Nem kell újra telepíteni semmit. Ha végeztél vissza is rakhatod az Androidianit és mindenki boldog
Az egész szimpla OR csere. Nem befolyásol semmit. -
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #3756 üzenetére
Persze, hogy nincs. Oda widgeteket vagy ikonokat kell rakni. Alapvetően semmi mást nem csinál ez az izé, mint egy új felület látszatát kelti átlátszó ikonokkal a háttér szöveges részén, de tartalommal egyénileg kell feltölteni.
Én azon gondolkodom létrehozok egy új hátteret másik feliratokkal és ikonokkal, hogy igazodjon hozzám, de igazából rájöttem, hogy sokkal több ikont és sokkal kevesebb widgetet használok, ráadásul csak a LauncherPro van telepítve, ami a widgetek átméretezését nem engedi ugye... még nem tudom megtartom-e, jelenleg visszaraktam a régit a backupból, majd később még foglalkozok ezzel. -
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #3753 üzenetére
lp, mint LauncherPro rövidítve.
4.:
Hosszan érintve a képernyőt a Settings-re nyomva (hogy ide kerüljön az ikon), megjelenik az "Add to Home screen" ablak. Ott kiválasztod a "Shortcut"-ot, majd "LauncherPro Shortcuts". Az előzőleg az lpshortcuts mappába másolt .lps fájlok itt jelennek meg. Kiválasztod a screen_6.lps-t, majd megérinted az ikont (oda is van írva), ezzel elindul a galéria, ahol egy icon mappában megtalálod a blank.png képet. Ugyan ezt kell megismételni a többi helyen is, screen_5.lps-t, screen_4.lps-t, screen_3.lps-t, végül screen_2.lps-t választva. -
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #3751 üzenetére
Érdekes az ötlet, gondoltam kipróbálom én is.
Sikerült megvalósítani:
- letöltöttem a csomagot
- kitömörítve beraktam a microSD gyökerére
- töröltem a mappából a HO!NO! scrolling theme.psd fájlt (írhatták volna azért érthetőbben is, hogy mit kell keresni, mindent átnéztem egy PSD nevű fájl után)
- bemásoltam az egyik képet a hátterek közül a /mnt/sdcard/Wallaper mappába (előtte létrehoztam a mappát)
- megcsináltam a 3. lépést, az included dock a "Dock" nevű mappában van
- létrehoztam egy lpshortcuts nevű mappát a microSD gyökerére (írhatták volna, hogy ez kell, de hülye-mód kihagyta a szerző)
- bemásoltam az összes .lps fájlt ide a HO!NO scrolling theme... mappából
- megcsináltam a 4. majd az 5. lépést kissé módosítva (az ikonok a Manup's Simp...4SET mappában vannak)Most kicsit még elvagyok vele, lehet csinálok egy saját összeállítást, hogy kinézzen valahogy, ami jobban passzol hozzám
-
petipetya
nagyúr
-
Zoku
tag
válasz
petipetya #3641 üzenetére
Az jó.. Én viszont kipróbáltam az akksis trükköt terminál emulátor nélkül
Bekapcsolva feltölt, majd kikapcsolom és kiveszem az akkut. Miután megkelenik a kérdőjel visszateszem az akkut és 60%-on van. Tölti is egy jó darabig utána.. elképesztő
SZóval szerintem felesleges irkálni a terminálba -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #3619 üzenetére
Az apk topicban linkeltek egy betűtípus változtató alkalmazást, egyszerűbb mint a mappákkal kínlódni: Font Changer Lite (root only)
Már csak erre a market dologra kellene megoldást találni.
-
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #3562 üzenetére
Hogy boldogulsz a Go Launcherrel? Én ha bárhová egy kontaktra mutató shortcutot rakok ki, majd megérintem, kiírja az android.process.acore váratlan leállását, kivétel nélkül mindig. Azt a buborékot nem tudja megjeleníteni, aminek a kontakt megérintésekor elő kell jönnie.
Ráadásul a Marketem is meghülyült, csak 5 telepített programot listáz ki, a többit nem látja. Nem értem, eddig abszolút stabil volt az egész rendszer...
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #3556 üzenetére
Iceandfire legyalulva. Valami baja volt a chompsms-el, mert amikor abban a fekete téma volt beállítva, akkor furcsán nyílt meg - elsőre meg akart nyílni, majd mégsem, aztán egy villanás után megnyílt a chompsms. A témát visszaállítva az eredetire, majd kézzel minden színt egyenként beállítva ezt nem produkálta.
Viszont napközben egyszer nem jelzett egy sms-t, pont azt amire egyből kellett volna reagálnom a havernak, jött is a telefon hogy mi van. Nosza, a recoveryből egyből visszaraktam a legutolsó cm6-ot, egyből jött az email jelzés is mert közben kaptam levelet is. Ebben legalább még az sms-ek között is különbséget tehetek, mert ha egy lány ír, akkor magenta, ha bárki más akkor narancs színnel jelzi - ezért is húztam a számat, hogy az icedfire csak zölddel jelez mindent.
Amúgy 2 napja a go launchert használom, ezt sem hagyom bent a memóriában a cyanogenmod alatt. Az alatt a 2mp alatt kiírja hogy initializing és egy karika fut körbe, utána pedig bedobja a home felületet egyszerre, zökkenőmentesen. Szerintem ez egy elegáns és gusztusos megoldás.
Ilyenkor szokták elb@szni azzal, hogy mindenfélét beletoltozgatnak. Ezért mindig lementem majd az éppen telepített verziót, és ha egy frissítés után nem tetszik, akkor csak visszateszem.
-
klasszsrac
tag
válasz
petipetya #3542 üzenetére
Ezt a Kalagast kipróbáltam én is, de 2-3 napnál többet nem bírtam. Számomra kicsit erőltetettek voltak az ikonok, meg a színes menü
Pedig amúgy tetszett volna. Azóta volt fent FroyoMod és most Iceandfire mod van fent.Az utóbbi elég jó féle CM6 verzió.
Egyiknél sem vettem észre különösebb akksi problémát. 1 napig mindegyik bírja -
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #3542 üzenetére
Nem tudom mi van az akku kijelzéssel, de úgy ahogy van hibás.
Ma hajnalban vettem le töltőről, 100%-on volt. 2G-n, kikapcsolt adatkapcsolat mellett reggelre 60%-on állt. Felraktam töltődni kb. 20 perce, mivel erről van csak net most, és most áll 70%-on, tehát nem a 60% lehetett a hibás kijelzés, hanem a 100%. Az pedig nagyon rossz, mivel pár napja megcsináltam a kalibrációt, ergo nem tartós megoldásról van szó, ami komoly probléma. Ha csak nem a gyakori, csaknem állandó töltés rontja el, bár jó töltöttség kiolvasás mellett nem történhetne meg az sem. De a fura, hogy egyszer töltés közben is lemerült 60%-ra. 100-ról, alig fél óra alatt. Ami megint csak arra utal, hogy sokkal korábban látja feltöltöttnek az akkut és kapcsolja le a töltést, minthogy tényleg 100%-ra kerülne.
Nem tudom hogy oldották meg, de valós idejű töltöttség kiolvasásra lenne szükség, de ez egyértelműen nincs jelen ebben a modban. -
domedee
senior tag
válasz
petipetya #3537 üzenetére
Nekem GOT 2.2.1 van fent és gond nélkül ment utána. Az akksiról nem tudok nyilatkozni, mert a karácsony miatt nem a normál módon használom, így nem tudom, hogy mennyire javult a dolog. Az biztos, hogy negatív változás eddig nem tűnt fel.
Sőt ez van fent amióta kijött és bug nélkül megy. Egyetlen hiba(?) van csak, néha a progikból kilépve várni kell, amíg kipakolja újra az ikonokat a főképernyőre (LauncherPro van fent). Mondjuk az is igaz, hogy szinte mindent átnyomtam az sd-re, meg a programok száma is több tucat.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #3475 üzenetére
Ez durva!
Feltöltöttem az aksit 100%-ra.
A 4-es lépésnél az történt, hogy kiszedtem az aksit de a töltőkábel bent maradt (ahogy írták), és akkor megjelent egy nagy aksi ikon benne kérdőjellel. Ekkor visszatettem az aksit, és megint elkezdte tölteni, most 60%-on áll. Pedig pár perce még 100%-on volt...
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #3444 üzenetére
A cm6 topicban is írják:
- figyelem, az itt olvasható szöveg a google fordító segítségével jött létre, megtekintése csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott -
"Nem kapok értesítést PUSH egyes alkalmazások, mint a GO SMS, Twitter, stb Először azt gondoltam, hogy lehet az adott alkalmazást, hogy ad nekem a hibát. De most már észre, hogy több apps nem ad nekem értesítést, ha kéne. Lehet, hogy ez egy CM6 kiadásakor vagy néhány probléma lehet, hogy hiányzott? Ápolás, hogy tudassa velem a gondolatait?"
"Megvan ugyanaz probléma-val Meebo IM. bár én kap egy audio értesítést, hogy kaptam egy új üzenetet, én nem kap egy értesítést vezetett.
próbáltam felállításáról vezette értesítést a cm lehetőség, de az egyetlen vezető értesítést kapok, amikor meebo elveszti a kapcsolatot a szerverrel. ebben az esetben a LED nem villog, mint én felállította a cm-lehetőség, a led csak világít a színes én meg azt, hogy amíg én zárja meebo.
szabványt vezetett bejelentések, mint a nem fogadott hívások, illetve sms-ben jól működik." -
válasz
petipetya #3447 üzenetére
Nálam a GOT alatt is csak minden 2. kézi frissítésre jöttek le a gmailjeim, azt hittem csak nekem gáz, ezért nem is kérdezgettem.
Részben ezért is frissítettem CM-re anno, de ugyan olyan, kijelzi, hogy van levél, de csak második frissítésre jön le. De másodikra nekem mindig lent van -
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #3444 üzenetére
A számítógépen magát a gmail weboldalát érted, vagy e-mail klienst? Valamennyi idő kell amíg a kliensek letöltik, tapasztalatom szerint a Milestone ebben nem jeleskedik, nálam olyan probléma jön elő, hogy kikapcsolt szinkronnál ha rányomok a frissítésre, nem történik semmi még akkor sem, ha tudom, hogy jött e-mail, második frissítésnél megjelenik, hogy van új, de sehol a levél, harmadikra letöltődik. De ha első után várok egy-két percet, magától lejön és csipog. EDGE vs. 3G nem számít neki. Bekapcsolt szinkronnal viszont néha gyorsabb, mint a Thunderbird. Már megszoktam, 2.1 update1 óta ezt csinálja, de lehet csak lassú a szinkron és én vagyok türelmetlen.
Annyit kérdeznék, hogy percek után se jön értesítés a telefonon? Illetve látsz valami összefüggést a jelzés kimaradása és a küldő szervere közt? Ki tudja nincs-e valami rangsor a gmail szerverei oldalán.
Mindenesetre ma megnézem én is, bekapcsolom a szinkront és küldök pár teszt e-mailt magamnak különböző szerverekről, hátha tényleg valami bug.
Amúgy a gmail független a CM6-tól, sőt minden Google alkalmazás független tőle, ha a CM6 hibája, akkor egy instabil hálózati kapcsolat lehet a forrása a problémának. -
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest