Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nortol

senior tag

válasz tvamos #2304 üzenetére

"toltes-kisutes"

Mostmár annyi "összevisszamindenfélehistória" kering az aksikról, hogy jó lenne már egyszer s mindenkorra egy végleges howtot írni erről a témáról és mindenkihez eljuttatni :-)

Az Én tudomásom szerint ha ezeket az akkumulátorokat ha kisütik, vagyis tökig merítik, az rosszabbat tesz neki minden másnál.

Te azt mondod, hogy ha azt akarjuk, hogy elérje az akku a full kapacitását, akkor ki kell "sütni" 8-10 alkalommal...

Mások is ezt mondják, de vannak még mások is, akik pedig azt mondják, amit Én is mondok :-)))

Én azt gondolom, hogy az a jó, amit Én tudok erről a témáról, de gondolom, hogy Te is meg vagy a magad igazáról győződve :-)

Ha azt veszem, amit Én tudok, akkor a Te állításod kb 5-10 évvel ezelött tökéletesen megállta volna a helyét, viszont olyan akkumulátorokat talán már nem is kapsz, főleg nem telefonokhoz, amikre ez igaz volt.

Nem a kettőnk állítása között szeretnék igazságot tenni, csak egyszerüen Én is az igazságot szeretném már tudni :-)

Szal ha van valaki, aki akkumulátor fejlesztő itt, az felvilágosíthatná a nagyközönséget :-)
    Aztán majd terjesztjük az igét, ha kell :-)))

Új hozzászólás Aktív témák