- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.közben megoldódott.most már 8.0 van rajta.köszönöm a segítséget.
-
wukodlak
aktív tag
Kellene egy kis segítség.MInden driver fel van telepítve,rsd a legújabb.
Rsd elindít,firmware fájl betesz GRIFFIN_NPL26.118-20-5_cid50_subsidy-DEFAULT_regulatory-DEFAULT_CFC.xml.zip
majd decompress only és itt jön a hiba:get decompress file size error erre nyomok egy ok-ot,ezután unzip fail és ennyi.Semmit nemtudok csinálni.
Valami ötlet? -
wukodlak
aktív tag
Sziasztok. A 2082-es hozzászólásomban említettem mi lenne a gondom.Most végre lenne időm megcsinálni,de szeretném inkább rsdlite-val csinálni.A Benoe77 kolléga kommentjében olvastam,hogy lehet azzal is,nem muszáj ADBfastbootA fájlt már letöltöttem amit a kollega linkelt,most már csak arra lennék kiváncsi,hogy ezen leírás alapján fel lehetne e tenni a telóra a firmware-t?
https://forum.xda-developers.com/moto-z-play/how-to/guide-rsd-lite-mini-guide-t3740641
vagy esetleg tudna valaki olyat linkelni amivel megoldható?
Segítséget előre is köszönöm.
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.Lenne egy olyan gondom,hogy nemrég kaptam vissza a telóm gariból android 7.1.1-gyel NPLS26. 118-20-5-8 Build-számmal, és leszeretném frissíteni,de miután letölti az updatet teló újraindul,elkezdődik a telepítés azt pár másodperc után jön a halott robot,majd teló restart és kiirja telepítés nem sikerült.És minden marad a régiben.Sim kártya van benne,mert már arra is gondoltam,hogy azért nem engedi,de így sem engedi.Már nemtudok mit kitalálni mi lehet a gond.Remélem valaki tud megoldást.
-
wukodlak
aktív tag
Na.frissítés meg volt 7.0 van a telón.És most jön a gond.Folyamat hibaüzenetet dobál."Google- az alkalmazás leállt" Vagy újra nyitom vagy hibajelzés küldése lehetőség van.Most megpróbálom tovább frissíteni hátha jó lesz.Valaki találkozott már ilyennel?
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.A minap kaptam egy ilyen telót,eddig nagyon tetszik.Viszont android 6.0.1 van rajta,gondoltm szépen lefrisdítem sorban előbb nougat,azt oreo,de nem talál frissítést.Wifin próbáltam simet még nemtudtam tenni bele majd csak ma,lehet ez a gond,hogy nem kapcsolodik hálozatra?Ötletek esetleg?
Ja a teló reteu,ha számit valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest