- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Ott maradt a nokedli szaggató? Ha igen, akkor számíthatsz újabb látogatásra.
Nem pucér csajokra számított. Várta, hogy elébe borulj, térden csúszva kérd visszatértét.
Nézd, én egy vén hülye vagyok, aki csak úgy vagdalkozik, és néha betalál. Tapasztalataim viszont léteznek, és ha véleményt alkotok, az általában megalapozott.
Igen, hiányzol neki. Vagyis inkább az hiányzik neki, amit megszokott. Egy olyan környezet, ahol birtokolhatja azt a szeretetet, amelyet nyújtasz neki, és ahol ő lehet domináns. Egy meleg fészek, ahol úrnő lehet.csirkés11: "...az összes csaj egy retek kurva..."
Tényleg? Akkor én egy retek szarházi strici vagyok, aki több, mint harminc évet húzott le egy retek kurvával boldog házasságban.
Ne általánosíts. -
Vakegérke
félisten
Ha mégis, mégis, de tényleg mégis megadatik a lehetőség az újra kezdésre, hideg fejjel gondolkodj.
Ezt AKAROM, és ebből nem engedek.
Pont.Muszáj néha keménynek lenni. Nem pár napról döntesz, hanem talán egész életedről. Ha pedig ebben a partner nem társ, akkor csak güri lesz minden nap, és szolgálhatod uralkodódat.
-
niti
aktív tag
Szia!
Sajnálom, ami történt veletek. Elég hirtelen jött ez az egész, legalábbis az írásaidból ez jön le.
Ha tényleg ilyen kis önző a lány, és ennyire meg voltál kötve mellette, akkor szerintem jobb ez így. Mármint, lehet változtatni ezen, ha az ember elismeri, de ő nem ismerte el, azt írod. Az lenne az ideális, hogy mindkét fél azt csináljon a kapcsolatban, amit akar. Mármint, zenére, filmekre, hobbira azért ne legyen már megkötés... (Én is rá szoktam szállni a páromra, de próbálok rajta változtatni.) Mert, akkor egy másik embert kell keresni, és nem "átalakítani" a meglévőt.
Az a baj, legalábbis szerintem, hogy túlságosan össze voltatok nőve. Nem volt lehetőséged kiélni magad, legyen szó akár a gépezésről, akár kedvenc filmről. Ilyen szinten nem lehet megkötni a másikat.
Tudom ,hogy marhára hiányzik, de ha ezekben a dolgokban ilyen makacs, akkor most komolyan... Jobb lenne, ha visszamenne hozzád?
Egyébként, ezek a fel- feltűnései arra utalnak, hogy próbál "szemmel tartani", meg gondoskodni róla, hogy a fejedben legyen. Hátha be is ismeri magának ezt, meg azt is, hogy fontos vagy neki, és akkor hajlandó lesz némi kompromisszumra is.
Addig is viszont, ha gondolod, tarthatunk egy kecskeméti PH talit Olcsi (ő a barátom), te, meg én. Persze, csak ha van kedved.
Ja, meg születtek tengerimalac gyerekeink. 2 és fél hét múlva elvihetők, ha gondolod... -
brutaka
tag
Az a baj, hogy megpróbálnék én segíteni, de a közhelyek nem segítenek..
Amikor nekem történt ez 1,5 év után, próbáltam minnél jobban kiélni magamat, azért hogy saját élményeim kezdjenek gyűlni, mert az egész addigi életemben ami történt róla szólt.. Ezért kellettek olyan dolgok amik rólam, haverokrül, családról vagy bármiről szól, hogy ha vissza kell emlékezzek valamire, ezekre emlékezzek vissza!
Nekem segített, és jóvolt -
-
Apollyon
Korrektor
Most már legalább nem lebegsz kétségek között, tudod mi a pálya és hogy merre lehet menni. Ennek is van előnye, a tudat hogy szabad vagy és azt csinálsz amit akarsz, igaz kevéske vigasz, de most erre kell gondolni és ebből gazdálkodni!
Innentől fogva – igaz kicsit lassabban, idővel – már egyre jobb és jobb lesz
-
Dany007
veterán
Sehol... Ki kell fogni.
Én darabokban már megtaláltam amúgy a kívánságlistámat, csak egybe még nem : ) Bár szó se róla, most se panaszkodhatok
De volt már olyan csajom aki enyhén szexmániás volt, volt aki velem együtt Quake 3-azott a neten, egy klánban voltunk. Meg persze volt pár jóval idősebb komolyabb jövőbeni tervekkel stb... Lehet a génmanipuláción kéne gondolkodniVan egy nyulam, nem kell ?
-
Dany007
veterán
Na most ezen felröhögtem én is
Főleg, hogy elképzeltem kis félig szomorkás hanggal mondod mindezt... aztán a végén =)
Heh, akkor a te b.nőd tényleg más egy kicsit, de a részleteket te ismered. Azok változtathatnak a törvényeken, amiket leírtam, egy picit.
Kíváncsi leszek mi lesz a vége.Amúgy én is már gondolkodtam ilyenen. Ha véletlenül (istenments) lenne valami a mostani kapcsolatommal, akkor tuti, hogy a következő csajt célirányosan választanám ki
Egy félig kocka, szexmániás, elektronikus zenét kedvelő, technológia, scifi mániást csajt keresnék
@Csemike: bakker én mindig elfelejtem hogy te lány vagy : ( Csak azért rossz, mert akkor más nézőpontból olvasnám a hszeidet
Másik avatar? =)
-
e=mc²
őstag
Figyi, en megmutattam a zeneimet, megmutattam a jatekaimat, es szereti a Nighwisth, a Within Temptations, es a Stratovariust. Mmorpg-zik fps nezetben. (igaz elmegy ra jo sok penz - de legalabb nem jarunk el minden heten) Csak evente mozi, felevente chates ismerosokkel Pesten osszeroffenes, 3 havonta az o szuleihez, havonta anyukamhoz (tavolsag miatt), kethetente megebedelunk/vacsorazunk valahol, neha itthon whisky-kola, esetleg boros-kola, en meg raszoktam a citromos sorre (radler/gosser)...
-
Dany007
veterán
Nem is fog... Majd pár hónap múlva jobb lesz kicsit...
Szerintem mielőbb tisztázd a dolgokat.
Ahogy olvastam már neked is van tapasztalatod bőven. Ha a b.nőddel is hasonló a helyzet, akkor tisztázni kell, mert van esély.
A legrosszabb ha kételyek között hagyod magad... A kétely szépen lassan szétfogja marni a szívedet vagy akármidet, mint a kénsav...
Esetleg várj 1-2 napot, had hiányozzál neki te is. Esetleg 3-4 napot, ne túl sokat. Aztán hívd fel és kérdezd meg mi a helyzet... Meséld el neki mit érzel, hogy nem e lehetne megbeszélni.
Azért nem jó ha túlsokat vársz, mert pár nap alatt még egy nő is képes önnálló döntést hozniAmi lehet számodra negatív is. Viszont muszáj pár napot várni, had érezze a hiányt, a megváltozott dolgokat, ne csak egy wellness7vége legyen.
Aztán ha bele megy a beszédbe, akkor már csak rajtatok múlik mi lesz.
Ha pár nap múlva is kategorikusan elzárkózik a megoldástól akkor viszont tényleg vége... Akkor keress valamit, ami leköt. 100%-ig... Bár a legjobb ha keresel csajokat... Csajozz agyba-főbe tedd meg amit eddig nem lehetettAztán szépen lassan múlni fog.
-
e=mc²
őstag
En nem mondom azt, hogy nem aggodj, mert hellyel-kozzel tudom milyen erzes. Egyet viszont tanacsolok neked: Irj ossze egy listat arrol, hogy mi mindent mulasztottal el miatta, mire nem volt anno idod, (ne apro dolgokra gondolj, hanem mondjuk olyan, amit sosem tettel volna, ha o is tudja/hallani akarja, de neked valamiert fontos, hogy megtedd - egy egesz ejszakat eltolteni a Duna-parton [nem lakott teruleten], atvonatozni korbe az orszagot egy het alatt [Sopron-Pecs-Szeged-Debrecen-Bp], vegre elolvasni azt a konyvet, amire egyetem alatt sose szakitottal idot
, venni 5db 3000-es puzzle-t, es kirakni, stbstb - tudom hulyen hangzik, de komolyan olyan jol ereztem magam tole, hogy ihaj) es ezeket probald meg teljesiteni.
En anno mikor a lista felenel tartottam mar ugy gondoltam ra, hogy ezeket kar lett volna kihagyni az eletembol. Jo erzessel toltott el az, hogy mennyi uj elmennyel gazdagodtam, es a jovoben ezeket csak kamatoztatni lehet. Gondoltam arra is, hogy ha ezeket mind vele elem at, az milyen lett volna, de tudom, hogy kozel sem olyan mint egyedul.
Es megtalaltam a mostani parom mar lassan 4 eve. A szamitogepen megmutattam mi az egyik hobbim (mmorpg) es azota o mar fejlettebb mint en
Nem haragszik, ha egesz nap gepezek, en sem ha o gepezik. Ennel nagyobb orom egy informatikusnak nem lehet =)
-
Apollyon
Korrektor
Áhh értem, akkor már elmondtam amit tudtam, ezek után minden jót kívánok hogy rendbe jöjjenek a dolgok!
A cigizésre:
Amikor tavaly annyira kivoltam, 3 és fél után először én is visszaszoktam, de csak egy hónapra, elszívtam tizenvalamennyi dobozt, de csak egy fajtából, a Djarum Black-ből, ami 1400 HUF / doboz. De jól esett, kellemes szegfűszeges volt.
De azóta se semmi, bár sztem anélkül is ment volna a "gyógyulás".
-
Apollyon
Korrektor
"úgy érzem, hogy nincs még vége... egyikünk részéről sem... megvannak még az érzelmek... csak most besokallt és kell neki pár nap egyedüllét, hogy gondolkozzon..."
Ez kicsit olyan, mint amikor az ember abban az illúzióban lebegteti magát hogy még talán van esély helyrehozni, ami megnyugtató érzés hiszen minden visszakerülne a megszokott rendbe, de ez csak egy csalóka érzés, egy csapda amit magadnak állítasz.
Bocsánat, de én úgy vettem le az írásodból hogy ez már visszacsinálhatatlan, és nem csak pusztán "időkérés", hanem konkrét szakítás, amikor már vége van... De ha mégsem így van, javíts ki.
Zenét amúgy szoktál hallgatni ilyenkor?, mármint nekem van egy kedvenc nótám ami bármikor kilendít és ellazít, megnyugtat, neked van ilyened?
-
Apollyon
Korrektor
Ajjaj..
Én nem javasolnám az újrakezdést! A békülést max, de inkább felejtsd el. De nem szabad haragban maradni sem, mert az is egy érzelem, amit kötsz valakihez, így nehezebb elfelejteni és kiverni a fejedből.Épp ezért semlegessé kell tenni a dolgot, mert különben sokáig fogod magad emészteni a dolgon. Tudom én könnyen beszélek, de nekem könnyebb is volt, elég volt csak a rossz tulajdonságaira gondolni és máris úgy láttam hogy inkább nyertem a dologgal
Vagy valami másik nő, ez a kulcsszó, ez (legalábbis nekem) mindig segített, a szexuális tevékenységeknek egy másik nővel irtó jó gyógyító hatása van. A másik, hogy minden nőnél van egy jobb nő, a kör meg elég nagy ahhoz hogy ne érjen körbe
De tényleg fontos, hogy ne gondolj arra hogy újra összejönni, meg ilyesmi, mert tapasztalatból tudom, hogy aminek egyszer vége lett, annak már nincs jövője.
Most kicsit szarabb mert november van, és ilyenkor már sötét is van meg tél, és ez is bejátszik, de majd ha világos van menj ki a parkba, vagy akármi, ne gondolkozz a rossz dolgokon, használj ki minden alkalmat ha nem kell otthon lenni, tessék ismerkedni mindenfelé, a társaság nagyon nagyot tud segíteni az emberen!
-
Gh0sT
addikt
Miért most kezdesz el gitározni? Miért most kezdesz el programozni? Miért kellene még kevesebbet gép előtt ülnöd?
Azt a kérdést tedd fel szerintem magadnak, hogy ki is vagy Te valójában és ha ezzel a lánnyal fogsz együtt maradni, akkor ki lesz belőled. Vállalj áldozatokat, köss kompromisszumokat, változz, de csak mértékkel, különben azt az embert fogod megfojtani, aki Te magad vagy!
-
Gergő_
őstag
Bízol benne hogy visszajön? Nem fog, mert ha nem tudott papucsot csinálni belőled akkor keres olyant akiből majd tud.
Hidd el sosem késő, meg kell beszélnetek hogy pl te kevesebbet gépezel ő meg nem próbál kisajátítani( ne haragudj ha félreértettem valamit, de kb ez jött)
Magyarázd el neki hogy ez a való élet, szereted, de vannak buktatók mindig, ha együtt akarja veled élni akkor még eldöntheti..blablabla
Tényleg szeretitek egymást? -
-
Dany007
veterán
Hát, fiatalok voltatok még az eljegyzéshez
Meg én is akkoriban... 45 ezerért vettem, és 10-esért tudtam csak eladni
Szóval jó nagy bukó volt a dologGondolom neked is ez volt az első, ilyen hosszabb távú komoly kapcs.
Ilyenkor mindig ez van. Az embert elragadják az érzelmek, aztán megy minden magától... Nekem is volt eljegyzésemSzal tudom milyen lehet.
Aztán telnek az évek... És egyszer csak az ember elgondolkozik, hogy ÚrIsten, még csak 20-on 1-2 éves vagyok... de már milyen 'régóta' együtt vagyunk... Mostantól kezdve egész életemben csak vele leszek? Na bennem ezek a kérdések fordultak meg... Akkor már eldőlt, hogy mi lesz...
Szóval nem jó fiatalon elkötelezni magad. Ki kell élni az életet...
Persze nálatok nem ez volt a probléma, de még felvetődhet ez is.
Szóval komolyan el kell gondolkodni, hogy mit akartok és hogyan. Mert vagy tiszta döntést hoztok, vagy keserű szenvedés árán lesz vége... -
Csemike
aktív tag
A szakítás nem sétagalopp, az biztos, s bár nem tudom milyen a másik lovon ülni (én még nem hagytam el senkit, mindig velem szakítottak, bármilyen ciki is bevallani, igaz összvissz volt eddig 2 komolyabbnak látszó kapcsolatom, és a harmadikban vagyok most benne
) azért abban biztos vagyok, hogy annak a félnek is ugyanolyan szar, aki kimondja a végszót. Sőt, ha már régóta haldoklik egy kapcsolat, akkor tulajdonképpen már teljesen mindegy, hogy melyik fél mondja azt, hogy "hagyjuk most itt abba kedvesem".
Legutóbb, amikor ilyesmi történt velem, nagyon hasonlóan éreztem, mint te. Abszolút tudom és átérzem, hogy mik kavarognak most benned. Hiába mondták nekem is, hogy menjek el szórakozni, kikapcsolódni, a hátam közepére kívántam mindent és mindenkit. Csak szívtam a cigiket egymás után, nem ettem, néha elsírtam magam, és nagyon becsapottnak, átvertnek éreztem magam...
Ez az állapot eltartott néhány napig, de szerencsére dolgozni is kellett, így sokat voltam bent a munkahelyemen, mert akkor legalább nem kattogott üresjáratban az agyam. Ez az egy tevékenység (mármint a munka) volt az, ami lekötött, amivel sikerült elvonatkoztatni attól, hogy én most egy elhagyott szerelmes vagyok, akinek az a dolga, hogy sírjon és gyászolja élete szerelmét.
Tulajdonképpen ez a krízis nagy önismeretre tanított. Hiszen amikor már tudtam józan fejjel gondolkodni, magamba szálltam, és megnéztem, hogy én mit csináltam rosszul. És hát volt hibám bőven... Rájöttem, hogy én hol rontottam el a dolgokat, hogy nem csapott be senki, nem vert át senki, csak vak voltam, és bizony sokszor önző és kegyetlen. És nem véletlenül kerültem ebbe a krízishelyzetbe, hiszen tanulnom kellett, meg kellett ismerjem önmagamat.Ez a szakítás amúgy ABE-val történt. Két év után, 2007 tavaszán szakítottunk, aztán szeptemberben, 5 hónap után újra egy pár lettünk. Akkor már más ember volt ő is, én is. Más most a kapcsolatunk is, azthiszem mindketten megfizettük a tanulópénzt, s tudunk értékelni dolgokat.
Nem mondom, hogy menj szórakozni, foglald le magad, mert tudom, hogy ilyenkor semmire nem vágyik az ember, pláne nem kéretlen jótanácsokra.
De ha túl vagy már a sokadik cigarettán, elsírtad már minden könnyedet, nézz magadba, jó alaposan. Lehet, hogy érdekes dolgokat fogsz meglátni. -
-
Csakénvagyok
őstag
Tünetkezelésre igyál meg valamit, nem kell feltétlenül kiütnöd magad, csak annyit hogy épp érezd valahogy magad. Tévének ott vannak az onlájn adók, várj még ki, még nem lehetsz biztos mindenben. Pár nap, egy hét után, ha addig nem keress ő, megkeresheted hogy kiokosísd magad.
Addig meg fel a fejjel, mással is megesett már, én nem lett baja belőle. -
gamerkiller
senior tag
Én csak azt tudom mondani hogy ne add fel! Küzdj, vissza tudod szerezni ha akarod! Higgy benne!
Azért engem mégis érdekelne hogy mi volt a fő ok, ha nem szeretnéd megmondani nem kell, ha nem akarod kiteregetni de elmondanád akkor jöhet privátban is.. Elvégre tudnánk tanulni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- Horgász topik
- iPhone topik
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest