Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
gamerkiller #3 üzenetére
inni sincs kedvem...
könnyebb lenne valamennyivel, de utána még jobban felszínre tör a fájdalom... most kell vele megküzdenem... tv meg nincs, mert az a sajátja volt és elvitte... aprón néznem kellene egy tunert vagy egy olcsó tv-t, hogy legyen azért valami...
szerintem nem tudjuk már megbeszélni... ha mindketten megbánjuk, akkor is kb 1% az esély rá, hogy visszajön
délután 1-2dolgot visszahoz, amit véletlenül pakolt be a kocsiba és nem találtuk meg... majd kipakolásnál meglesz a telefontöltőm meg az ágytakaróm... nagyon szar, mert mindkettőnk egész családja is nagyon megkedvelte a másikat... olyan állapotban vagyok most, mint egy óvodás gyerek, akinek elvették a "kedvenc játékait"
viszont emberinek érzem kicsit magam, mert rájöttem, hogy csak vannak azért érzelmeim... igaz, már késő
nem adom fel, mert ha nagyon rossz dolgok érnek, akkor utána ez változni szokott mindig... csak ki kell várnom...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest