Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
En nem mondom azt, hogy nem aggodj, mert hellyel-kozzel tudom milyen erzes. Egyet viszont tanacsolok neked: Irj ossze egy listat arrol, hogy mi mindent mulasztottal el miatta, mire nem volt anno idod, (ne apro dolgokra gondolj, hanem mondjuk olyan, amit sosem tettel volna, ha o is tudja/hallani akarja, de neked valamiert fontos, hogy megtedd - egy egesz ejszakat eltolteni a Duna-parton [nem lakott teruleten], atvonatozni korbe az orszagot egy het alatt [Sopron-Pecs-Szeged-Debrecen-Bp], vegre elolvasni azt a konyvet, amire egyetem alatt sose szakitottal idot
, venni 5db 3000-es puzzle-t, es kirakni, stbstb - tudom hulyen hangzik, de komolyan olyan jol ereztem magam tole, hogy ihaj) es ezeket probald meg teljesiteni.
En anno mikor a lista felenel tartottam mar ugy gondoltam ra, hogy ezeket kar lett volna kihagyni az eletembol. Jo erzessel toltott el az, hogy mennyi uj elmennyel gazdagodtam, es a jovoben ezeket csak kamatoztatni lehet. Gondoltam arra is, hogy ha ezeket mind vele elem at, az milyen lett volna, de tudom, hogy kozel sem olyan mint egyedul.
Es megtalaltam a mostani parom mar lassan 4 eve. A szamitogepen megmutattam mi az egyik hobbim (mmorpg) es azota o mar fejlettebb mint en
Nem haragszik, ha egesz nap gepezek, en sem ha o gepezik. Ennel nagyobb orom egy informatikusnak nem lehet =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Jövedelem
- Küszöbön az androidos PC-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új pc házak! Kèszleten!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest