- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
En nem mondom azt, hogy nem aggodj, mert hellyel-kozzel tudom milyen erzes. Egyet viszont tanacsolok neked: Irj ossze egy listat arrol, hogy mi mindent mulasztottal el miatta, mire nem volt anno idod, (ne apro dolgokra gondolj, hanem mondjuk olyan, amit sosem tettel volna, ha o is tudja/hallani akarja, de neked valamiert fontos, hogy megtedd - egy egesz ejszakat eltolteni a Duna-parton [nem lakott teruleten], atvonatozni korbe az orszagot egy het alatt [Sopron-Pecs-Szeged-Debrecen-Bp], vegre elolvasni azt a konyvet, amire egyetem alatt sose szakitottal idot
, venni 5db 3000-es puzzle-t, es kirakni, stbstb - tudom hulyen hangzik, de komolyan olyan jol ereztem magam tole, hogy ihaj) es ezeket probald meg teljesiteni.
En anno mikor a lista felenel tartottam mar ugy gondoltam ra, hogy ezeket kar lett volna kihagyni az eletembol. Jo erzessel toltott el az, hogy mennyi uj elmennyel gazdagodtam, es a jovoben ezeket csak kamatoztatni lehet. Gondoltam arra is, hogy ha ezeket mind vele elem at, az milyen lett volna, de tudom, hogy kozel sem olyan mint egyedul.
Es megtalaltam a mostani parom mar lassan 4 eve. A szamitogepen megmutattam mi az egyik hobbim (mmorpg) es azota o mar fejlettebb mint en
Nem haragszik, ha egesz nap gepezek, en sem ha o gepezik. Ennel nagyobb orom egy informatikusnak nem lehet =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest