- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Ajjaj..
Én nem javasolnám az újrakezdést! A békülést max, de inkább felejtsd el. De nem szabad haragban maradni sem, mert az is egy érzelem, amit kötsz valakihez, így nehezebb elfelejteni és kiverni a fejedből.Épp ezért semlegessé kell tenni a dolgot, mert különben sokáig fogod magad emészteni a dolgon. Tudom én könnyen beszélek, de nekem könnyebb is volt, elég volt csak a rossz tulajdonságaira gondolni és máris úgy láttam hogy inkább nyertem a dologgal
Vagy valami másik nő, ez a kulcsszó, ez (legalábbis nekem) mindig segített, a szexuális tevékenységeknek egy másik nővel irtó jó gyógyító hatása van. A másik, hogy minden nőnél van egy jobb nő, a kör meg elég nagy ahhoz hogy ne érjen körbe
De tényleg fontos, hogy ne gondolj arra hogy újra összejönni, meg ilyesmi, mert tapasztalatból tudom, hogy aminek egyszer vége lett, annak már nincs jövője.
Most kicsit szarabb mert november van, és ilyenkor már sötét is van meg tél, és ez is bejátszik, de majd ha világos van menj ki a parkba, vagy akármi, ne gondolkozz a rossz dolgokon, használj ki minden alkalmat ha nem kell otthon lenni, tessék ismerkedni mindenfelé, a társaság nagyon nagyot tud segíteni az emberen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Mazda topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VGA kibeszélő offtopik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Dualsense Edge PS5 kontroller
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest