- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Ajjaj..
Én nem javasolnám az újrakezdést! A békülést max, de inkább felejtsd el. De nem szabad haragban maradni sem, mert az is egy érzelem, amit kötsz valakihez, így nehezebb elfelejteni és kiverni a fejedből.Épp ezért semlegessé kell tenni a dolgot, mert különben sokáig fogod magad emészteni a dolgon. Tudom én könnyen beszélek, de nekem könnyebb is volt, elég volt csak a rossz tulajdonságaira gondolni és máris úgy láttam hogy inkább nyertem a dologgal

Vagy valami másik nő, ez a kulcsszó, ez (legalábbis nekem) mindig segített, a szexuális tevékenységeknek egy másik nővel irtó jó gyógyító hatása van. A másik, hogy minden nőnél van egy jobb nő, a kör meg elég nagy ahhoz hogy ne érjen körbe

De tényleg fontos, hogy ne gondolj arra hogy újra összejönni, meg ilyesmi, mert tapasztalatból tudom, hogy aminek egyszer vége lett, annak már nincs jövője.
Most kicsit szarabb mert november van, és ilyenkor már sötét is van meg tél, és ez is bejátszik, de majd ha világos van menj ki a parkba, vagy akármi, ne gondolkozz a rossz dolgokon, használj ki minden alkalmat ha nem kell otthon lenni, tessék ismerkedni mindenfelé, a társaság nagyon nagyot tud segíteni az emberen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Chrome
- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő