Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Ajjaj..
Én nem javasolnám az újrakezdést! A békülést max, de inkább felejtsd el. De nem szabad haragban maradni sem, mert az is egy érzelem, amit kötsz valakihez, így nehezebb elfelejteni és kiverni a fejedből.Épp ezért semlegessé kell tenni a dolgot, mert különben sokáig fogod magad emészteni a dolgon. Tudom én könnyen beszélek, de nekem könnyebb is volt, elég volt csak a rossz tulajdonságaira gondolni és máris úgy láttam hogy inkább nyertem a dologgal

Vagy valami másik nő, ez a kulcsszó, ez (legalábbis nekem) mindig segített, a szexuális tevékenységeknek egy másik nővel irtó jó gyógyító hatása van. A másik, hogy minden nőnél van egy jobb nő, a kör meg elég nagy ahhoz hogy ne érjen körbe

De tényleg fontos, hogy ne gondolj arra hogy újra összejönni, meg ilyesmi, mert tapasztalatból tudom, hogy aminek egyszer vége lett, annak már nincs jövője.
Most kicsit szarabb mert november van, és ilyenkor már sötét is van meg tél, és ez is bejátszik, de majd ha világos van menj ki a parkba, vagy akármi, ne gondolkozz a rossz dolgokon, használj ki minden alkalmat ha nem kell otthon lenni, tessék ismerkedni mindenfelé, a társaság nagyon nagyot tud segíteni az emberen!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Proxmox VE
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Asus Rog Ally RC71L keveset használt PC konzol
- iPhone 15 128GB zöld 100% akku - mint az új - Apple jótállás 2026.10 27.-ig
- Nespresso AEROCCINO XL Fekete tejhabosító, nagyobb kapacítású
- Dell Optiplex 3040 Micro PC Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi