- Yettel topik
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
úgy érzem, hogy nincs még vége... egyikünk részéről sem... megvannak még az érzelmek... csak most besokallt és kell neki pár nap egyedüllét, hogy gondolkozzon... egyenlőre én is tisztázom magamban az egészet és várok... pár hetet-hónapot... aztán belecsapok a lecsóba, ha úgy alakul
könnyen meglehet, hogy 1-2hónapon belül összejövök mással... hiányozni fog a társaság, az tuti... vagy veszek pár egeret/patkányt, hogy ne legyek magányos a lakásban
nem tudom mi lesz... csak az a rossz, hogy fura lesz a 0-ról újrakezdeni kapcsolatot... (habár ebben meg van gyakorlatom) majd kiderül, mi lesz a vége... már annak is örülnék, ha valami baráti kapcsolat összejönne majd idővel mással és akkor együtt tölthetném valakivel az időmet... bulizni nem nagyon akarok eljárni, mert ahhoz már nincs kedvem... majd kiderül, mi alakul...
#38: semmi értelme, de most jól esik egy kis nikotin... kb 4 szálat szívtam el ma... kezdek belejönni a cigicsavarásba... ez is olyan, mint a bicikli: ha valaki megtanulja egyszer, akkor utána több év kihagyással is megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest