Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz Móci #64 üzenetére

ez ilyen "love at first sight(fright? :))" dolog volt... megismerkedtünk és utána 1-2héttel már együtt laktunk :) rengeteg időt töltöttünk együtt és a 1.5év nagy része boldogan is telt... kis részét töltötték csak ki a veszekedések/nézeteltérések... rossz, mert igazából nem is a kapcsolat hossza, ami számít, hanem, hogy tényleg mennyire jól éreztük magunkat... írtam: 3.5éves kapcsolatot 1-2nap alatt elfelejtettem, de ez itt nem lesz olyan egyszerű, ha esetleg minden rosszul alakul :(

#65: tudom, idővel könnyebb lesz... elvileg... de még ezt sem érzem lezártnak... várok egyenlőre... buli nem nagyon lesz, mert nem is állok úgy és kedv sincs hozzá... magamban lerendezek mindent, aztán majd kiderül minden...

• mephi666

nagyúr

válasz Móci #62 üzenetére

qrva szar... most már kicsit jobban vagyok fizikailag... használ a munkaterápia... szerencsére a főnök kiosztott csomó munkát és az lefoglalt... (ilyet se mondtam még) a fejem meg húz nagyon... kezd kijönni rajtam a fáradtság... már lassan 1 hete nem aludtam normálisan... úgy fogok kinézni szerintem, mint c. bale a gépész-ben, ha így folytatom... 1hét alatt 3kg-t fogytam eddig... ma még nem beszéltem vele... várom, hogy hívjon... délután meg információt gyűjtök a bátyjától... ő szerintem azt mondja, hogy a pakolással tegnap lefoglalta magát, de azóta egyre rosszabbul van és bánja, stb... (kíváncsi vagyok, mennyire ismerem jól... de szerintem eléggé) lassan telik így az idő... :( otthon meg mindenről ő jut eszembe... reggel is főztem a kávét és reflexből 2 poharat raktam ki... csomó megszokott dolog is hiányzik, de leginkább ő... én úgy érzem, hogy nem kellett volna még véget érnie... és igazából nincs is még vége... ő meg bízok benne, hogy rájön ugyanerre...

Új hozzászólás Aktív témák