- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Vakegérke #103 üzenetére
nem értem teljesen, mire nem válaszoltam...
csak a nokedliszaggatóért jött fel... pár percet, ha itt volt... aztán msn-re fellépett és ott is keresett... főleg semleges téma ment, de amikor rákérdeztem, hogy hiányol-e, arra írta, hogy nem... amikor itt volt, elég távolságtartó volt... lecsekkolta talán, hogy élek-e és leittam-e magam délután 1re?nem igazán értettem... viszont láthatta, hogy elboldogulok, rend is volt a lakásban... épp elmosogattam meg felmostam, stb...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Vakegérke #94 üzenetére
most megint feljött... valami isteni sugallatra elmosogattam és felmostam a lakást addigra...
"alibi-ok" miatt jött megint: elvitte a nokedliszaggatóját... de aztán gondolkozott, hogy itt is hagyhatja végülis... feleslegesnek éreztem az egészet... nem tudom mire számított? arra, hogy pár pucér csajt talál a lakásban?
fura az egész helyzet... szerintem hiányzom neki, mert egyébként nem keresne folyamatosan... viszont belőlem semmi reakciót nem váltott ki...
#95: kiéltem én már magam eléggé... anno volt, hogy szakítás után egyik kapcsolatból ugrottam a másikba és tisztázni sem tudtam magammal semmi... most ilyet nem csinálok... először teljesen helyreteszem magam és utána majd keresek mást... egyenlőre elvagyok egyedül...
azért nem minden csaj k*rva... inkább csak nagyon kevés az igazán normális, aki az emberi értékeket keresi az életben és nem az számít neki, hogy hány kiló arany van a nyakadban meg 1évnél öregebb-e már az 5ös bmw-d... -
mephi666
nagyúr
válasz
Vakegérke #92 üzenetére
köszönöm, nagyon jól
tegnap meglátogatott Mr. Csizmás fórumtárs, a kedves barátnőjével... sütöttünk egy adag brassóit, ettünk-sörözgettünk-borozgattunk-szivarozgattunk-beszélgettünk... jól éreztük magunkat...
eddig ilyet sem csinálhattam, annyira le voltam korlátozva... most élvezem a szabadságot... beláttam, hogy így kellett alakulnia a dolgoknak... nem bántam meg semmit, de tanultam belőle sokat... most kell még egy kis idő és aztán majd lesz, ami lesz... teljesen lemondtam exemről, mert annyit nem tudna szerintem változtatni, hogy utána minden mehessen tovább...
ma kinn voltam szüleimnél falun, ebédeltünk és behoztam a biciklimet vonattal... ezzel fogok munkába járni és bicajozás közben erre is rájöttem, hogy nagyon hiányzott már... számomra olyan a biciklizés, mint a meditáció... tekerek, közben gondolkozok és teljesen lehiggadok...
tényleg csomó dolgot csinálhattam a héten, ami egyébként "tiltott" volt... most úgy látom, hogy minden jobb így külön, mert idővel még többet elveszítettem volna magamból és úgy élnék, mint valami börtönben -
mephi666
nagyúr
válasz
Vakegérke #89 üzenetére
nem fog működni szerintem, mert nagyon makacs és nem fog ilyen történni, hogy ő annyit engedjen, amennyit kellene... (mármint, hogy kicsit egyensúlyba kerüljön azzal, hogy én mennyit engedtem és mennyi mindent megtettem az egészért)
rájöttem, hogy nem ér nekem annyit az egész, hogy feláldozzak szinte mindent az egészért.... olyan lenne, mint egy börtön... inkább várok, hátha találkozok olyan nővel, aki majdnem minden tulajdonságomat/hobbimat szereti/elviseli... és fordítva... ez lenne az ideális... rengeteg dolgot átértékeltem már és úgy érzem, hogy ez a kapcsolat ahhoz kellett, hogy jobban megismerjem magam... már én is úgy érzem, hogy múlik: a fájdalom és az érzelmek is... jobb, hogy így történt... egyedül az együtt töltött szép emlékek miatt hiányzik most szerintem, de ez is érthető...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Vakegérke #85 üzenetére
nagyon makacs személyiség... nem fogja meggondolni magát én meg továbblépek... nem jó az önemésztés... ez lesz a legjobb... találnom kell mást, aki komolyabban áll hozzá és képes alkalmazkodni/kompromisszumokat kötni... persze én is készen állok ugyanerre... olyat kell keresnem, aki nem futamodik meg így a problémák elől, ha valami gond van... napról napra jobb... belül kezd beállni a belső békém... nem lüktet már összevissza a mellkasom sem és egyre vidámabb vagyok nap közben is... munkahelyen is szerintem egyre jobb a kapcsolatom azokkal is, akikkel egy darabig most nem volt...
már kezdem úgy érezni, hogy jobb, hogy így történt... nem lenne jó, ha lenne már egy gyerek és csak az kötne össze minket... 26vagyok, nem késtem le még semmiről... még mindig bízok benne, hogy egyszer véletlenül megtalálom az igazit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest