- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na, ma este már jobban aludtam... kb 22:30-3:30ig nonstop, azután meg azonnal visszaaludtam és 5:00-ig húztam... most pihentebb vagyok és a mellkasom sem lüktet már... bánt-bánt a dolog, de tisztul a fejem...
a tuner jó ötlet volt... egyedül annyi gondom van, hogy szerintem a vinyóm sata csatija lecsúszkál... amikor összeraktam a gépet, utána nem látta az eszközt... szétkaptam, megigazítottam és ment 5-6 órán át... most reggel meg elkezdett szórakozni, hogy időnként elveszíti a vinyó a "fonalat"... és a led ütemesen morzézik, de a samu jellegzetes zümmögő hangja elmarad (ami pl olvasás/íráskor megvan) kicsit zavar... ha nincs más, az adattároló vinyóm berakom a helyére, mert 3év garis a samu és még van ebből fél év... most dögöljön meg inkább, ha akar...
chkdsk-et is lefuttattam, de nem talált problémát... szerintem nem a vinyó lehet a ludas, hanem az a rohadt kábel... csak ezt nem szeretem ebben a rohadt sata csatlakozóban...
ui: egyébként kezdem szépen meglátni a dolgokat, hogy miket nem csinálhattam: végre hallgathatom a zenéimet és nézhetem a helyszínelőket is ész nélkül
csomó dolgot nem csinálhattam... most pótolnom kell ezeket... szerintem kezdek majd listát írni, hogy könnyebb legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Házimozi belépő szinten
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest