Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

na, ma este már jobban aludtam... kb 22:30-3:30ig nonstop, azután meg azonnal visszaaludtam és 5:00-ig húztam... most pihentebb vagyok és a mellkasom sem lüktet már... bánt-bánt a dolog, de tisztul a fejem...

a tuner jó ötlet volt... egyedül annyi gondom van, hogy szerintem a vinyóm sata csatija lecsúszkál... amikor összeraktam a gépet, utána nem látta az eszközt... szétkaptam, megigazítottam és ment 5-6 órán át... most reggel meg elkezdett szórakozni, hogy időnként elveszíti a vinyó a "fonalat"... és a led ütemesen morzézik, de a samu jellegzetes zümmögő hangja elmarad (ami pl olvasás/íráskor megvan) kicsit zavar... ha nincs más, az adattároló vinyóm berakom a helyére, mert 3év garis a samu és még van ebből fél év... most dögöljön meg inkább, ha akar... :) chkdsk-et is lefuttattam, de nem talált problémát... szerintem nem a vinyó lehet a ludas, hanem az a rohadt kábel... csak ezt nem szeretem ebben a rohadt sata csatlakozóban... :(

ui: egyébként kezdem szépen meglátni a dolgokat, hogy miket nem csinálhattam: végre hallgathatom a zenéimet és nézhetem a helyszínelőket is ész nélkül :D csomó dolgot nem csinálhattam... most pótolnom kell ezeket... szerintem kezdek majd listát írni, hogy könnyebb legyen...

Új hozzászólás Aktív témák