Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
na, ma este már jobban aludtam... kb 22:30-3:30ig nonstop, azután meg azonnal visszaaludtam és 5:00-ig húztam... most pihentebb vagyok és a mellkasom sem lüktet már... bánt-bánt a dolog, de tisztul a fejem...
a tuner jó ötlet volt... egyedül annyi gondom van, hogy szerintem a vinyóm sata csatija lecsúszkál... amikor összeraktam a gépet, utána nem látta az eszközt... szétkaptam, megigazítottam és ment 5-6 órán át... most reggel meg elkezdett szórakozni, hogy időnként elveszíti a vinyó a "fonalat"... és a led ütemesen morzézik, de a samu jellegzetes zümmögő hangja elmarad (ami pl olvasás/íráskor megvan) kicsit zavar... ha nincs más, az adattároló vinyóm berakom a helyére, mert 3év garis a samu és még van ebből fél év... most dögöljön meg inkább, ha akar...
chkdsk-et is lefuttattam, de nem talált problémát... szerintem nem a vinyó lehet a ludas, hanem az a rohadt kábel... csak ezt nem szeretem ebben a rohadt sata csatlakozóban... 
ui: egyébként kezdem szépen meglátni a dolgokat, hogy miket nem csinálhattam: végre hallgathatom a zenéimet és nézhetem a helyszínelőket is ész nélkül
csomó dolgot nem csinálhattam... most pótolnom kell ezeket... szerintem kezdek majd listát írni, hogy könnyebb legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
chkdsk-et is lefuttattam, de nem talált problémát... szerintem nem a vinyó lehet a ludas, hanem az a rohadt kábel... csak ezt nem szeretem ebben a rohadt sata csatlakozóban... 
csomó dolgot nem csinálhattam... most pótolnom kell ezeket... szerintem kezdek majd listát írni, hogy könnyebb legyen...