- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- iPhone topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Vakegérke #89 üzenetére
nem fog működni szerintem, mert nagyon makacs és nem fog ilyen történni, hogy ő annyit engedjen, amennyit kellene... (mármint, hogy kicsit egyensúlyba kerüljön azzal, hogy én mennyit engedtem és mennyi mindent megtettem az egészért)
rájöttem, hogy nem ér nekem annyit az egész, hogy feláldozzak szinte mindent az egészért.... olyan lenne, mint egy börtön... inkább várok, hátha találkozok olyan nővel, aki majdnem minden tulajdonságomat/hobbimat szereti/elviseli... és fordítva... ez lenne az ideális... rengeteg dolgot átértékeltem már és úgy érzem, hogy ez a kapcsolat ahhoz kellett, hogy jobban megismerjem magam... már én is úgy érzem, hogy múlik: a fájdalom és az érzelmek is... jobb, hogy így történt... egyedül az együtt töltött szép emlékek miatt hiányzik most szerintem, de ez is érthető...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest