Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz Vakegérke #92 üzenetére

köszönöm, nagyon jól :) tegnap meglátogatott Mr. Csizmás fórumtárs, a kedves barátnőjével... sütöttünk egy adag brassóit, ettünk-sörözgettünk-borozgattunk-szivarozgattunk-beszélgettünk... jól éreztük magunkat... :) eddig ilyet sem csinálhattam, annyira le voltam korlátozva... most élvezem a szabadságot... beláttam, hogy így kellett alakulnia a dolgoknak... nem bántam meg semmit, de tanultam belőle sokat... most kell még egy kis idő és aztán majd lesz, ami lesz... teljesen lemondtam exemről, mert annyit nem tudna szerintem változtatni, hogy utána minden mehessen tovább...
    ma kinn voltam szüleimnél falun, ebédeltünk és behoztam a biciklimet vonattal... ezzel fogok munkába járni és bicajozás közben erre is rájöttem, hogy nagyon hiányzott már... számomra olyan a biciklizés, mint a meditáció... tekerek, közben gondolkozok és teljesen lehiggadok...
    tényleg csomó dolgot csinálhattam a héten, ami egyébként "tiltott" volt... most úgy látom, hogy minden jobb így külön, mert idővel még többet elveszítettem volna magamból és úgy élnék, mint valami börtönben :(

Új hozzászólás Aktív témák