- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Vakegérke #92 üzenetére
köszönöm, nagyon jól
tegnap meglátogatott Mr. Csizmás fórumtárs, a kedves barátnőjével... sütöttünk egy adag brassóit, ettünk-sörözgettünk-borozgattunk-szivarozgattunk-beszélgettünk... jól éreztük magunkat...
eddig ilyet sem csinálhattam, annyira le voltam korlátozva... most élvezem a szabadságot... beláttam, hogy így kellett alakulnia a dolgoknak... nem bántam meg semmit, de tanultam belőle sokat... most kell még egy kis idő és aztán majd lesz, ami lesz... teljesen lemondtam exemről, mert annyit nem tudna szerintem változtatni, hogy utána minden mehessen tovább...
ma kinn voltam szüleimnél falun, ebédeltünk és behoztam a biciklimet vonattal... ezzel fogok munkába járni és bicajozás közben erre is rájöttem, hogy nagyon hiányzott már... számomra olyan a biciklizés, mint a meditáció... tekerek, közben gondolkozok és teljesen lehiggadok...
tényleg csomó dolgot csinálhattam a héten, ami egyébként "tiltott" volt... most úgy látom, hogy minden jobb így külön, mert idővel még többet elveszítettem volna magamból és úgy élnék, mint valami börtönben
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest