Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
a konyhában van... szerencsére a szobába nem hallatszódik nagyon be
(méd in teszkó)"(don't go...) i never wanted anybody more than i wanted you... (i know...) the only thing i ever really loved, was hate!!!" ez a szám jól leírja a lelkiállapotomat... a szomszédok meg örülhetnek...
próbálom összeszedegetni magamat... pár dolgot most tényleg elterveztem, hogy lefoglalom vele magam: leporolom a gitáromat, behangolom és megtanulok rajta rendesen játszani... jókis akusztikus gitár, de sülthal vagyok még hozzá... pár akkord megy csak... a másik dolog meg, hogy valamit kezdek az agyammal is: c++, java, sql vagy php vagy valami hasonló kell, mert ezek közül mind hasznos és pénzkeresetre sem utolsó... meg, ha a cégnél gond lenne (amit nem hinnék), akkor jó, ha multifunkcionális vagyok... ha lefárasztom gatyára az agyam minden nap a meló után, akkor az alvással sem lehetnek gondok...
...de ez a nap a gyászé... próbálom elterelni a gondolataimat róla, de nagyon nehéz...
#27: a pár kommenttel előbb leírt levelemben ezek álltak, hogy miken vagyok hajlandó változtatni... többek között: kevesebbet gépezek... csak akkor, ha nem zavarja... de azt nem várhatja el, hogy kidobjam az ablakon és soha ne üljek le többet elé... (ez a végzettségem/munkám/hobbim és itthon nagyon visszaszorítottam újabban...) meg ezeken kívül még jobban kiveszem a részem az itthoni dolgokban is... (ebben tényleg ellustultam és csak pár dolgot csináltam meg, de az utóbbi hetekben magamtól elkezdtem egyre többet... meg is lepődött... tetszett is neki nagyon...) minden problémára találtam szerintem megoldást, de azt mondja, hogy nem bízik bennem... viszont, hogy nem hagyja, hogy bizonyítsak, így veszve van az egész

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(méd in teszkó)