- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Android dual SIM okostelefonok
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Thunderzolee #26 üzenetére
a konyhában van... szerencsére a szobába nem hallatszódik nagyon be
(méd in teszkó)
"(don't go...) i never wanted anybody more than i wanted you... (i know...) the only thing i ever really loved, was hate!!!" ez a szám jól leírja a lelkiállapotomat... a szomszédok meg örülhetnek...
próbálom összeszedegetni magamat... pár dolgot most tényleg elterveztem, hogy lefoglalom vele magam: leporolom a gitáromat, behangolom és megtanulok rajta rendesen játszani... jókis akusztikus gitár, de sülthal vagyok még hozzá... pár akkord megy csak... a másik dolog meg, hogy valamit kezdek az agyammal is: c++, java, sql vagy php vagy valami hasonló kell, mert ezek közül mind hasznos és pénzkeresetre sem utolsó... meg, ha a cégnél gond lenne (amit nem hinnék), akkor jó, ha multifunkcionális vagyok... ha lefárasztom gatyára az agyam minden nap a meló után, akkor az alvással sem lehetnek gondok...
...de ez a nap a gyászé... próbálom elterelni a gondolataimat róla, de nagyon nehéz...
#27: a pár kommenttel előbb leírt levelemben ezek álltak, hogy miken vagyok hajlandó változtatni... többek között: kevesebbet gépezek... csak akkor, ha nem zavarja... de azt nem várhatja el, hogy kidobjam az ablakon és soha ne üljek le többet elé... (ez a végzettségem/munkám/hobbim és itthon nagyon visszaszorítottam újabban...) meg ezeken kívül még jobban kiveszem a részem az itthoni dolgokban is... (ebben tényleg ellustultam és csak pár dolgot csináltam meg, de az utóbbi hetekben magamtól elkezdtem egyre többet... meg is lepődött... tetszett is neki nagyon...) minden problémára találtam szerintem megoldást, de azt mondja, hogy nem bízik bennem... viszont, hogy nem hagyja, hogy bizonyítsak, így veszve van az egész
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Flint 2 OFF topik
- Renault, Dacia topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motoros topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Boya BY-M1 mikrofon
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest