- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
Szia!
Sajnálom, ami történt veletek. Elég hirtelen jött ez az egész, legalábbis az írásaidból ez jön le.
Ha tényleg ilyen kis önző a lány, és ennyire meg voltál kötve mellette, akkor szerintem jobb ez így. Mármint, lehet változtatni ezen, ha az ember elismeri, de ő nem ismerte el, azt írod. Az lenne az ideális, hogy mindkét fél azt csináljon a kapcsolatban, amit akar. Mármint, zenére, filmekre, hobbira azért ne legyen már megkötés... (Én is rá szoktam szállni a páromra, de próbálok rajta változtatni.) Mert, akkor egy másik embert kell keresni, és nem "átalakítani" a meglévőt.
Az a baj, legalábbis szerintem, hogy túlságosan össze voltatok nőve. Nem volt lehetőséged kiélni magad, legyen szó akár a gépezésről, akár kedvenc filmről. Ilyen szinten nem lehet megkötni a másikat.
Tudom ,hogy marhára hiányzik, de ha ezekben a dolgokban ilyen makacs, akkor most komolyan... Jobb lenne, ha visszamenne hozzád?
Egyébként, ezek a fel- feltűnései arra utalnak, hogy próbál "szemmel tartani", meg gondoskodni róla, hogy a fejedben legyen. Hátha be is ismeri magának ezt, meg azt is, hogy fontos vagy neki, és akkor hajlandó lesz némi kompromisszumra is.
Addig is viszont, ha gondolod, tarthatunk egy kecskeméti PH talit Olcsi (ő a barátom), te, meg én. Persze, csak ha van kedved.
Ja, meg születtek tengerimalac gyerekeink. 2 és fél hét múlva elvihetők, ha gondolod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Villanyszerelés
- Programozási versenyek
- OTP Bank topic
- Escape from Tarkov
- EA Sports WRC '23
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest