Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• niti

aktív tag

válasz mephi666 #81 üzenetére

Szia!
    Sajnálom, ami történt veletek. Elég hirtelen jött ez az egész, legalábbis az írásaidból ez jön le.
    Ha tényleg ilyen kis önző a lány, és ennyire meg voltál kötve mellette, akkor szerintem jobb ez így. Mármint, lehet változtatni ezen, ha az ember elismeri, de ő nem ismerte el, azt írod. Az lenne az ideális, hogy mindkét fél azt csináljon a kapcsolatban, amit akar. Mármint, zenére, filmekre, hobbira azért ne legyen már megkötés... (Én is rá szoktam szállni a páromra, de próbálok rajta változtatni.) Mert, akkor egy másik embert kell keresni, és nem "átalakítani" a meglévőt.
    Az a baj, legalábbis szerintem, hogy túlságosan össze voltatok nőve. Nem volt lehetőséged kiélni magad, legyen szó akár a gépezésről, akár kedvenc filmről. Ilyen szinten nem lehet megkötni a másikat.
    Tudom ,hogy marhára hiányzik, de ha ezekben a dolgokban ilyen makacs, akkor most komolyan... Jobb lenne, ha visszamenne hozzád?
    Egyébként, ezek a fel- feltűnései arra utalnak, hogy próbál "szemmel tartani", meg gondoskodni róla, hogy a fejedben legyen. Hátha be is ismeri magának ezt, meg azt is, hogy fontos vagy neki, és akkor hajlandó lesz némi kompromisszumra is.
    Addig is viszont, ha gondolod, tarthatunk egy kecskeméti PH talit Olcsi (ő a barátom), te, meg én. Persze, csak ha van kedved.
    Ja, meg születtek tengerimalac gyerekeink. 2 és fél hét múlva elvihetők, ha gondolod... :))

Új hozzászólás Aktív témák