- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
niti
aktív tag
Szia!
Sajnálom, ami történt veletek. Elég hirtelen jött ez az egész, legalábbis az írásaidból ez jön le.
Ha tényleg ilyen kis önző a lány, és ennyire meg voltál kötve mellette, akkor szerintem jobb ez így. Mármint, lehet változtatni ezen, ha az ember elismeri, de ő nem ismerte el, azt írod. Az lenne az ideális, hogy mindkét fél azt csináljon a kapcsolatban, amit akar. Mármint, zenére, filmekre, hobbira azért ne legyen már megkötés... (Én is rá szoktam szállni a páromra, de próbálok rajta változtatni.) Mert, akkor egy másik embert kell keresni, és nem "átalakítani" a meglévőt.
Az a baj, legalábbis szerintem, hogy túlságosan össze voltatok nőve. Nem volt lehetőséged kiélni magad, legyen szó akár a gépezésről, akár kedvenc filmről. Ilyen szinten nem lehet megkötni a másikat.
Tudom ,hogy marhára hiányzik, de ha ezekben a dolgokban ilyen makacs, akkor most komolyan... Jobb lenne, ha visszamenne hozzád?
Egyébként, ezek a fel- feltűnései arra utalnak, hogy próbál "szemmel tartani", meg gondoskodni róla, hogy a fejedben legyen. Hátha be is ismeri magának ezt, meg azt is, hogy fontos vagy neki, és akkor hajlandó lesz némi kompromisszumra is.
Addig is viszont, ha gondolod, tarthatunk egy kecskeméti PH talit Olcsi (ő a barátom), te, meg én. Persze, csak ha van kedved.
Ja, meg születtek tengerimalac gyerekeink. 2 és fél hét múlva elvihetők, ha gondolod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Warzone
- Horgász topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Energiaital topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest