Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
neki kicsit több idő kell szerintem a kelleténél... amikor 1éve összevesztünk, akkor egy szerdán hazament szó nélkül és utána csak következő héten hétfőn jött vissza... közben csomószor mondogatta, amit most: "ennyi, vége, nincs értelme" de akkor úgy jött, hogy nem is számítottam rá... beállított egy szatyorral, hogy hozott pár ruhát... de mondogatta, hogy "itt még nincs minden megoldva" (1-2 nap alatt azért megoldódott minden)

most már túlvan a javán szerintem, de hétvégére talán kiderül, mi lesz... addig teljesen lehiggad és gondolkodhat... holnap felhozza a cuccaim, de próbálok nem rányomulni, mert azzal szerintem most elrontanék mindent... aztán nem nyaggatom... ha hív, akkor örülök neki... ha nem, akkor meg nem... ma is meglepett nagyon a hívása... de tényleg nem akarom hitegetni magam, mert az nem vezet jóhoz...
csajozni meg nincs kedvem... nem akarok alpári lenni, de csajoztam már eleget életemben... nincs kedvem most hozzá... kiverem, ha kell és kész

#54: nem rossz... mi voltunk pár koncerten... mondjuk a republic az nekem is tetszett... a rúzsamagdi az annyira nem jött be, de az acdc feldolgozásán meg 1-2 régebbi számon jót szórakoztam... moziban nem voltunk, mert szerintem ritka gyenge filmeket csinálnak mostanában... pizzázni viszont eljártunk párhetente... meg hétvégente rokonokhoz meg ilyenek... sokat elmozdultunk szerintem... szerinte meg nem

Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BinX
- Megette az internet felét az AI?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- További aktív témák...
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- Apple Airpods Pro 2 (USB-C, Magsafe) kifogástalan állapotban eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi