- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Most már legalább nem lebegsz kétségek között, tudod mi a pálya és hogy merre lehet menni. Ennek is van előnye, a tudat hogy szabad vagy és azt csinálsz amit akarsz, igaz kevéske vigasz, de most erre kell gondolni és ebből gazdálkodni!
Innentől fogva – igaz kicsit lassabban, idővel – már egyre jobb és jobb lesz
-
Apollyon
Korrektor
Akkor a kitartással lehetett a gond... Én kb azt tapasztaltam az életben hogy azt kapod amit kérsz.
Mégse sikeredett semmi... Ezt hogy kell érteni? Szerintem hamar feladtad. Vagy rossz helyen próbálkoztál, esetleg nem igyekeztél eléggé. Te lány vagy? Kicsit olyan az írásod. A nőknek szerintem még könnyebb az ismerkedés...
-
Apollyon
Korrektor
Az írás egyébként csak arra terjed ki hogy rossz a hiánya nem pedig arra hogy csak és kizárólag a nőt kéne okolni a történtekért... Bár mondjuk nem olvastam el az összes hsz-t.
Amúgy ez a káposztás szöveg sem véletlenül keletkezett.
De az is benne van ebben az újrakezdés dologban, hogy egyszerűbb mint egy szinte vadidegent találni akivel mindent elölről kell kezdeni, igen, sokkal kényelmesebb egy olyannal aki már ismer. De egyszer őt is meg kellett ismerni.
-
Apollyon
Korrektor
Áhh értem, akkor már elmondtam amit tudtam, ezek után minden jót kívánok hogy rendbe jöjjenek a dolgok!
A cigizésre:
Amikor tavaly annyira kivoltam, 3 és fél után először én is visszaszoktam, de csak egy hónapra, elszívtam tizenvalamennyi dobozt, de csak egy fajtából, a Djarum Black-ből, ami 1400 HUF / doboz. De jól esett, kellemes szegfűszeges volt.
De azóta se semmi, bár sztem anélkül is ment volna a "gyógyulás".
-
Apollyon
Korrektor
"úgy érzem, hogy nincs még vége... egyikünk részéről sem... megvannak még az érzelmek... csak most besokallt és kell neki pár nap egyedüllét, hogy gondolkozzon..."
Ez kicsit olyan, mint amikor az ember abban az illúzióban lebegteti magát hogy még talán van esély helyrehozni, ami megnyugtató érzés hiszen minden visszakerülne a megszokott rendbe, de ez csak egy csalóka érzés, egy csapda amit magadnak állítasz.
Bocsánat, de én úgy vettem le az írásodból hogy ez már visszacsinálhatatlan, és nem csak pusztán "időkérés", hanem konkrét szakítás, amikor már vége van... De ha mégsem így van, javíts ki.
Zenét amúgy szoktál hallgatni ilyenkor?, mármint nekem van egy kedvenc nótám ami bármikor kilendít és ellazít, megnyugtat, neked van ilyened?
-
Apollyon
Korrektor
Ajjaj..
Én nem javasolnám az újrakezdést! A békülést max, de inkább felejtsd el. De nem szabad haragban maradni sem, mert az is egy érzelem, amit kötsz valakihez, így nehezebb elfelejteni és kiverni a fejedből.Épp ezért semlegessé kell tenni a dolgot, mert különben sokáig fogod magad emészteni a dolgon. Tudom én könnyen beszélek, de nekem könnyebb is volt, elég volt csak a rossz tulajdonságaira gondolni és máris úgy láttam hogy inkább nyertem a dologgal
Vagy valami másik nő, ez a kulcsszó, ez (legalábbis nekem) mindig segített, a szexuális tevékenységeknek egy másik nővel irtó jó gyógyító hatása van. A másik, hogy minden nőnél van egy jobb nő, a kör meg elég nagy ahhoz hogy ne érjen körbe
De tényleg fontos, hogy ne gondolj arra hogy újra összejönni, meg ilyesmi, mert tapasztalatból tudom, hogy aminek egyszer vége lett, annak már nincs jövője.
Most kicsit szarabb mert november van, és ilyenkor már sötét is van meg tél, és ez is bejátszik, de majd ha világos van menj ki a parkba, vagy akármi, ne gondolkozz a rossz dolgokon, használj ki minden alkalmat ha nem kell otthon lenni, tessék ismerkedni mindenfelé, a társaság nagyon nagyot tud segíteni az emberen!
-
Apollyon
Korrektor
Uhh, részvétem, én is borultam már ki ennyire, igaz nem volt ennyire komoly a kapcs.
Tippnek azt tudnám javasolni, hogy próbáld meg kicsit más szemszögből IS felfogni a dolgot. Ha volt ilyen, őt nem szabad hibáztatni azért mert rosszul érzed magad, ezt csak saját magadnak "köszönheted".
Úgyértem, tudsz magadon segíteni, mert a gondolataid alakítják az érzelmeidet és ezáltal a hangulatod. Ilyenkor én arra gondoltam, hogy van majd (lesz, csak inkább van, mert a lesz olyan távolinak tűnik és ide nem feltétlenül igaz) valahol egy másik lány/nő/csaj akivel bármi kialakulhat.
Vele vége lett, mert ezek szerint nem illettettek össze. Ebből kifolyólag csak ezt lehet sajnálni, magát a nőt nem kell hogy nincs, hiszen neked más kell, jobb, akivel nem kell kompromisszumokat kötni, és igen van ilyen!
Csak keresni kell és találsz és ha más miért nem, a nagy számok törvénye alapján úgyis rálelsz arra akit keresel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ingatlanos topic!
- OLED TV topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest