- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Sehol... Ki kell fogni.
Én darabokban már megtaláltam amúgy a kívánságlistámat, csak egybe még nem : ) Bár szó se róla, most se panaszkodhatok
De volt már olyan csajom aki enyhén szexmániás volt, volt aki velem együtt Quake 3-azott a neten, egy klánban voltunk. Meg persze volt pár jóval idősebb komolyabb jövőbeni tervekkel stb... Lehet a génmanipuláción kéne gondolkodniVan egy nyulam, nem kell ?
-
Dany007
veterán
Na most ezen felröhögtem én is
Főleg, hogy elképzeltem kis félig szomorkás hanggal mondod mindezt... aztán a végén =)
Heh, akkor a te b.nőd tényleg más egy kicsit, de a részleteket te ismered. Azok változtathatnak a törvényeken, amiket leírtam, egy picit.
Kíváncsi leszek mi lesz a vége.Amúgy én is már gondolkodtam ilyenen. Ha véletlenül (istenments) lenne valami a mostani kapcsolatommal, akkor tuti, hogy a következő csajt célirányosan választanám ki
Egy félig kocka, szexmániás, elektronikus zenét kedvelő, technológia, scifi mániást csajt keresnék
@Csemike: bakker én mindig elfelejtem hogy te lány vagy : ( Csak azért rossz, mert akkor más nézőpontból olvasnám a hszeidet
Másik avatar? =)
-
Dany007
veterán
Nem is fog... Majd pár hónap múlva jobb lesz kicsit...
Szerintem mielőbb tisztázd a dolgokat.
Ahogy olvastam már neked is van tapasztalatod bőven. Ha a b.nőddel is hasonló a helyzet, akkor tisztázni kell, mert van esély.
A legrosszabb ha kételyek között hagyod magad... A kétely szépen lassan szétfogja marni a szívedet vagy akármidet, mint a kénsav...
Esetleg várj 1-2 napot, had hiányozzál neki te is. Esetleg 3-4 napot, ne túl sokat. Aztán hívd fel és kérdezd meg mi a helyzet... Meséld el neki mit érzel, hogy nem e lehetne megbeszélni.
Azért nem jó ha túlsokat vársz, mert pár nap alatt még egy nő is képes önnálló döntést hozniAmi lehet számodra negatív is. Viszont muszáj pár napot várni, had érezze a hiányt, a megváltozott dolgokat, ne csak egy wellness7vége legyen.
Aztán ha bele megy a beszédbe, akkor már csak rajtatok múlik mi lesz.
Ha pár nap múlva is kategorikusan elzárkózik a megoldástól akkor viszont tényleg vége... Akkor keress valamit, ami leköt. 100%-ig... Bár a legjobb ha keresel csajokat... Csajozz agyba-főbe tedd meg amit eddig nem lehetettAztán szépen lassan múlni fog.
-
Dany007
veterán
Na igen... Ilyenkor vagy majd később jön elő, mert még elvakít a szerelem, vagy beálltok ti is a kivételek listájába
A gond az, hogy a tapasztalatok alapján, a legtöbb fiatalon egybekelt párnál ez előbb utóbb előjön. Vagy az egyik fél, vagy a másik fél akarja kiélni magát stb... Persze ezt a kapcsolaton belül is lehet húzni, elnyomni stb... De előbb utóbb kijön. És jobb ha előbb, mint amikor már gyerek meg család is van. Pedig ilyen is előfordul, nem is egyszer...
Amúgy én is mindent előre eltervezek
Ez sokszor sokmindenki agyára is megy...
-
Dany007
veterán
Hát, fiatalok voltatok még az eljegyzéshez
Meg én is akkoriban... 45 ezerért vettem, és 10-esért tudtam csak eladni
Szóval jó nagy bukó volt a dologGondolom neked is ez volt az első, ilyen hosszabb távú komoly kapcs.
Ilyenkor mindig ez van. Az embert elragadják az érzelmek, aztán megy minden magától... Nekem is volt eljegyzésemSzal tudom milyen lehet.
Aztán telnek az évek... És egyszer csak az ember elgondolkozik, hogy ÚrIsten, még csak 20-on 1-2 éves vagyok... de már milyen 'régóta' együtt vagyunk... Mostantól kezdve egész életemben csak vele leszek? Na bennem ezek a kérdések fordultak meg... Akkor már eldőlt, hogy mi lesz...
Szóval nem jó fiatalon elkötelezni magad. Ki kell élni az életet...
Persze nálatok nem ez volt a probléma, de még felvetődhet ez is.
Szóval komolyan el kell gondolkodni, hogy mit akartok és hogyan. Mert vagy tiszta döntést hoztok, vagy keserű szenvedés árán lesz vége... -
Dany007
veterán
Hmm először is sajnálom =/
Tudom milyen érzés. Nekem is volt hasonló még 5 évvel ezelőtt. Igaz, annak 2,5 év után lett vége.Ilyenkor van pár lehetőség, és azoknak al-lehetőségei.
De szerintem nem lesz ennek még vége.
Szal vagy az lesz, hogy soha többet semmi, és tényleg vége.
Vagy pedig folytatódik. Erre nagyobb a lehetőség a körülményeket figyelembe véve.
Ugyanis a 1,5 év azért elég nagy megszokást eredményez. Amit egyik félnek se könnyű egyik pillanatról a másikra elfelejteni.
Ezért az szokott lenni ilyenkor, hogy újra és újra összejön az adott pár.
A kérdés csak az, hogy a problémákat, ami miatt először szétmentek lehet-e orvosolni.
Ha igen, akkor van rá esély, hogy komolyabb jövője is legyen a dolognak. Ha nem, akkor még egy ideig folytatódik ez az újra együtt aztán megint szét dolog, de ez fájdalmas és hosszú, mire rájönnek, hogy tényleg nincs értelme.És ez szinte mindig szabály szerűen így működik. Rengeteg embert ismertem, akik hasonló cipőben jártak, és szinte mindegyik ugyan ezen történetek valamelyikét mesélte el. Persze volt 1-2 kivétel is, de az csak erősíti a szabályt
Én pl akkor kezdtem el Q3-azni a neten... Az volt az egyetlen dolog, ami szellemileg és fizikailag is 100%-osan lefoglalt... Ha abbahagytam, akkor egyből elöntöttek az érzések, a gondolatok, és kibírhatatlan volt... Így sokszor hajnali 2-3 ig Quakeztem, addig, amikor már bólogatok a monitor előtt az álmosságtól... : ) És csak akkor tudtam elaludni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest