Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
megint feljött pár percre
most nem is számítottam rá... elszívtam 1-2 szál cigit is, mióta itthon vagyok... visszahozott mégegy könyvet, ami az enyém... meg felhozta a kocsiból a cd-ket, hogy válogassam ki, melyik az enyém... mondtam, hogy szerintem egyik sem, meg ha mégis enyém lenne, megleszek nélküle... így qrvanehéz, mert csak felkavar
jobb lenne, ha most nem látnám pár napig/hétig... csak gátol a "gyógyulásban"... keresnem kellene idővel másvalakit... egyenlőre csak baráti szinten... valahogy nem olyan jó barát most a magány 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Borderlands 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Yettel topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G2i - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
most nem is számítottam rá... elszívtam 1-2 szál cigit is, mióta itthon vagyok... visszahozott mégegy könyvet, ami az enyém... meg felhozta a kocsiból a cd-ket, hogy válogassam ki, melyik az enyém... mondtam, hogy szerintem egyik sem, meg ha mégis enyém lenne, megleszek nélküle... így qrvanehéz, mert csak felkavar