Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
megint feljött pár percre
most nem is számítottam rá... elszívtam 1-2 szál cigit is, mióta itthon vagyok... visszahozott mégegy könyvet, ami az enyém... meg felhozta a kocsiból a cd-ket, hogy válogassam ki, melyik az enyém... mondtam, hogy szerintem egyik sem, meg ha mégis enyém lenne, megleszek nélküle... így qrvanehéz, mert csak felkavar
jobb lenne, ha most nem látnám pár napig/hétig... csak gátol a "gyógyulásban"... keresnem kellene idővel másvalakit... egyenlőre csak baráti szinten... valahogy nem olyan jó barát most a magány 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
most nem is számítottam rá... elszívtam 1-2 szál cigit is, mióta itthon vagyok... visszahozott mégegy könyvet, ami az enyém... meg felhozta a kocsiból a cd-ket, hogy válogassam ki, melyik az enyém... mondtam, hogy szerintem egyik sem, meg ha mégis enyém lenne, megleszek nélküle... így qrvanehéz, mert csak felkavar