Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
megint feljött pár percre
most nem is számítottam rá... elszívtam 1-2 szál cigit is, mióta itthon vagyok... visszahozott mégegy könyvet, ami az enyém... meg felhozta a kocsiból a cd-ket, hogy válogassam ki, melyik az enyém... mondtam, hogy szerintem egyik sem, meg ha mégis enyém lenne, megleszek nélküle... így qrvanehéz, mert csak felkavar
jobb lenne, ha most nem látnám pár napig/hétig... csak gátol a "gyógyulásban"... keresnem kellene idővel másvalakit... egyenlőre csak baráti szinten... valahogy nem olyan jó barát most a magány 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szobaakusztika
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most nem is számítottam rá... elszívtam 1-2 szál cigit is, mióta itthon vagyok... visszahozott mégegy könyvet, ami az enyém... meg felhozta a kocsiból a cd-ket, hogy válogassam ki, melyik az enyém... mondtam, hogy szerintem egyik sem, meg ha mégis enyém lenne, megleszek nélküle... így qrvanehéz, mert csak felkavar