- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
a konyhában van... szerencsére a szobába nem hallatszódik nagyon be
(méd in teszkó)"(don't go...) i never wanted anybody more than i wanted you... (i know...) the only thing i ever really loved, was hate!!!" ez a szám jól leírja a lelkiállapotomat... a szomszédok meg örülhetnek...
próbálom összeszedegetni magamat... pár dolgot most tényleg elterveztem, hogy lefoglalom vele magam: leporolom a gitáromat, behangolom és megtanulok rajta rendesen játszani... jókis akusztikus gitár, de sülthal vagyok még hozzá... pár akkord megy csak... a másik dolog meg, hogy valamit kezdek az agyammal is: c++, java, sql vagy php vagy valami hasonló kell, mert ezek közül mind hasznos és pénzkeresetre sem utolsó... meg, ha a cégnél gond lenne (amit nem hinnék), akkor jó, ha multifunkcionális vagyok... ha lefárasztom gatyára az agyam minden nap a meló után, akkor az alvással sem lehetnek gondok...
...de ez a nap a gyászé... próbálom elterelni a gondolataimat róla, de nagyon nehéz...
#27: a pár kommenttel előbb leírt levelemben ezek álltak, hogy miken vagyok hajlandó változtatni... többek között: kevesebbet gépezek... csak akkor, ha nem zavarja... de azt nem várhatja el, hogy kidobjam az ablakon és soha ne üljek le többet elé... (ez a végzettségem/munkám/hobbim és itthon nagyon visszaszorítottam újabban...) meg ezeken kívül még jobban kiveszem a részem az itthoni dolgokban is... (ebben tényleg ellustultam és csak pár dolgot csináltam meg, de az utóbbi hetekben magamtól elkezdtem egyre többet... meg is lepődött... tetszett is neki nagyon...) minden problémára találtam szerintem megoldást, de azt mondja, hogy nem bízik bennem... viszont, hogy nem hagyja, hogy bizonyítsak, így veszve van az egész

Új hozzászólás Aktív témák
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Autós topik
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(méd in teszkó)