- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Lány vagyok, ennek ellenére nekem sose volt egyszerű ismerkedni, mivel kifejezetten csúnya vagyok.
Amúgy, azért nem jött össze semmi, mert még ugye szerettem ABE-t, és ahogy írtam, próbáltam elnyomni magamban ezt az érzést, mivel tudtam, hogy ő már másé lett időközben. Úgyhogy úgy gondoltam, jobb ha én is nekifekszem az ismerkedésnek, voltak randik, mozi, iszogatás, hiába. -
mephi666
nagyúr
szerintem nightwish-angels fall first albumra fogok aludni...
régen is, ha bajom volt, betettem kellemes hangerővel loop-ba és úgy aludtam... kikapcsoltam az összes gondolatomat és élveztem a zenét
most meg mást nem zavar...
1éve is volt ilyen vele, hogy hazament pár napra, de gyorsan meggondolta és utána sokkal jobb lett minden... ebben bízok most is, de mindenestől hazacuccolt... otthon meg tudom, hogy egyoldalról a többiek miatt nem fogja jól érezni magát és ahogy lecsillapodik és gondolkodik, majd máshogy lát mindent... ismerem eléggé... hirtelen meghoz néha olyan döntést, amit utána megbán...
#40: nem fogok visszaszokni... habár egyik ismerősöm jól megmondta anno: "aki egyszer rászokott, az utána soha nem tud leszokni... max. csak nem gyújt rá sokáig"
de én nem fogok visszaszokni sem... 1-2 napig lehet, hogy kell, de utána hagyom is megint... -
mephi666
nagyúr
úgy érzem, hogy nincs még vége... egyikünk részéről sem... megvannak még az érzelmek... csak most besokallt és kell neki pár nap egyedüllét, hogy gondolkozzon... egyenlőre én is tisztázom magamban az egészet és várok... pár hetet-hónapot... aztán belecsapok a lecsóba, ha úgy alakul
könnyen meglehet, hogy 1-2hónapon belül összejövök mással... hiányozni fog a társaság, az tuti... vagy veszek pár egeret/patkányt, hogy ne legyek magányos a lakásban
nem tudom mi lesz... csak az a rossz, hogy fura lesz a 0-ról újrakezdeni kapcsolatot... (habár ebben meg van gyakorlatom) majd kiderül, mi lesz a vége... már annak is örülnék, ha valami baráti kapcsolat összejönne majd idővel mással és akkor együtt tölthetném valakivel az időmet... bulizni nem nagyon akarok eljárni, mert ahhoz már nincs kedvem... majd kiderül, mi alakul...
#38: semmi értelme, de most jól esik egy kis nikotin... kb 4 szálat szívtam el ma... kezdek belejönni a cigicsavarásba... ez is olyan, mint a bicikli: ha valaki megtanulja egyszer, akkor utána több év kihagyással is megy...
-
mephi666
nagyúr
találtam már anno... csak elqrtam
azt hittem, hogy elmúltak az érzelmek és fűtött a kalandvágy és elhagytam... pedig könyörgött, hogy adjak esélyt kettőnknek
szemét f@sz voltam... igaz, hogy utána 10szeresen visszakaptam az élettől... amikor meg már újra akartam volna vele a kapcsolatot, már ő nem akarta
pedig miatta simán csináltam olyat, hogy elindultam 14:00kor kecskemétről debrecenbe, hogy 19:15kor találkozhassak vele pár percre (nyári táborban volt, én meg kiderítettem, hol is van pontosan...) de akkor is nemet mondott... én meg reggel 5ig csöveztem a városban és 10:00 után értem haza... csomó hasonlót csináltam miatta, de nem tudtam bizonyítani...
pedig még akkor is szeretett... ennek már kb. 7 éve...
próbálom pozitívan felfogni a dolgot és úgy hozzáállni... így vele is könnyebben összejöhetek újra, mert senki nem szeret mondjuk egy depressziós emberrel lenni... ha meg nem jön össze, akkor idővel lesz más... 26éves vagyok... nem késtem még el szerintem semmivel... most már kezdem látni a fényt az alagút végén... jó messze van... aztán majd kiderül, hogy vonat, vagy sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged