- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
igaz... csomó dologról lemondtam, amit szerettem... miatta... és végülis nem értékelte, hanem még többet akart... itt neki kellett volna inkább engednie...
csak példának: nem programoztam, mert itthon tehettem volna és nem szerette, ha sokat ültem gép előtt... nem gitároztam, mert azt sem szerette (mármost nekem egy akusztikusom van, bátyjának meg egy 4húros basszgitárja meg egy 6húros fender-je... meg mellé erősítők, effektek... nehezen viseli majd, ha egy emeleten lesznek) csomó meccsről is lemondtam, amit szívesen megnéztem volna, mert: "aludni akart és az is zavarta, ha neten nézem fejhallgatóval" filmeket sem nagyon nézhettem, amit szerettem volna... koncertre is olyanra mentünk, amit ő szeretett...
ui: most hívott... 15percet beszélgettünk... mondta, hogy nem sokkal jobb neki otthon... szerintem lesz ez még rosszabb is... bízok azért benne, hogy olyan fordulatot is vehetne a kapcsolatunk, mint Csemike+ABE kapcsolata... ha mindketten beismerjük a hibáinkat és készen állunk kompromisszumokkal újra belevágni idővel, akkor szerintem lehet ez még jó... most sokkal kedvesebb volt a hangja és kicsit mintha bánná a dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple Watch SE GPS 40 mm, 80%, 12 hónap garancia + ajándék!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MACBOOK PRO M1 8G/256G KIFOGÁSTALAN, KARCMENTES, 91% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Macbook Air 2020 M1 8GB/500 GB Roze Gold, nagyon jó akku, üzletből, garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest