Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Na most ezen felröhögtem én is
Főleg, hogy elképzeltem kis félig szomorkás hanggal mondod mindezt... aztán a végén =)
Heh, akkor a te b.nőd tényleg más egy kicsit, de a részleteket te ismered. Azok változtathatnak a törvényeken, amiket leírtam, egy picit.
Kíváncsi leszek mi lesz a vége.Amúgy én is már gondolkodtam ilyenen. Ha véletlenül (istenments) lenne valami a mostani kapcsolatommal, akkor tuti, hogy a következő csajt célirányosan választanám ki
Egy félig kocka, szexmániás, elektronikus zenét kedvelő, technológia, scifi mániást csajt keresnék
@Csemike: bakker én mindig elfelejtem hogy te lány vagy : ( Csak azért rossz, mert akkor más nézőpontból olvasnám a hszeidet
Másik avatar? =)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest