- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
én is bízok azért benne, hogy visszajön... erre is van egy elcsépelt mondás:
"ha szeretsz valakit, akkor engedd szabadon... ha visszajön hozzád, akkor a tiéd... ha pedig nem, soha nem is volt a tiéd..."
itt van előttem a dobozában az a kis brillgyűrű, amivel eljegyeztem és ma visszaadta... ugyanúgy csillog, mint a nagy napon... feltörnek a fájdalmas emlékek sorban...
reggel még azt beszéltük, hogy csak néhány ruhát visz magával és csak addig költözik külön, amíg nem tisztázódik benne minden... szülei mondták, hogy ne szórakozzon így (mert ilyet már eljátszott 1éve), hanem költözzön mindenestől...
most szerintem otthon pakolja ki a cuccokat és ez eltart délutánig is... délután meg visszahoz 1-2 dolgomat és elviszi azt, amit itt felejtett... szerintem kelleni fog neki 1-2hét, mire tisztán lát mindent... 1.5évet nem lehet kitörölni 1 pillanat alatt... ő meg úgy láttam, hogy magába fojtott minden érzést és csak mondogatta: "költözni akar... költözni fog..." (mintha magát biztatná, hogy ez lesz a jó megoldás, de közben teljesen bizonytalan...) ismerem és tudom, hogy mással sem jönne ki jobban a dolgai miatt... elég jól tudok mindent tolerálni, de néhány dolog még nekem is sok volt... majd kiderül mi lesz... én itt fogom várni... egy darabig... és a gyűrű is... szerintem, ha ezen a mélyponton túllépnénk, sokkal magasabb szintre juthatna a kapcsolatunk... az a rossz, hogy kisebb veszekedéseink soha nem voltak... talán idő közben meg kellett volna mindent beszélni, hogy ne gyűlhessenek folyamatosan a problémák és ne jussunk ide...
(kiteregetek)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- LG 29WL500-B 29 colos Ultrawide IPS monitor, megkímélt állapotban
- Nintendo Switch (használt) + tartozékok
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest