- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
én is bízok azért benne, hogy visszajön... erre is van egy elcsépelt mondás:
"ha szeretsz valakit, akkor engedd szabadon... ha visszajön hozzád, akkor a tiéd... ha pedig nem, soha nem is volt a tiéd..."
itt van előttem a dobozában az a kis brillgyűrű, amivel eljegyeztem és ma visszaadta... ugyanúgy csillog, mint a nagy napon... feltörnek a fájdalmas emlékek sorban...
reggel még azt beszéltük, hogy csak néhány ruhát visz magával és csak addig költözik külön, amíg nem tisztázódik benne minden... szülei mondták, hogy ne szórakozzon így (mert ilyet már eljátszott 1éve), hanem költözzön mindenestől...
most szerintem otthon pakolja ki a cuccokat és ez eltart délutánig is... délután meg visszahoz 1-2 dolgomat és elviszi azt, amit itt felejtett... szerintem kelleni fog neki 1-2hét, mire tisztán lát mindent... 1.5évet nem lehet kitörölni 1 pillanat alatt... ő meg úgy láttam, hogy magába fojtott minden érzést és csak mondogatta: "költözni akar... költözni fog..." (mintha magát biztatná, hogy ez lesz a jó megoldás, de közben teljesen bizonytalan...) ismerem és tudom, hogy mással sem jönne ki jobban a dolgai miatt... elég jól tudok mindent tolerálni, de néhány dolog még nekem is sok volt... majd kiderül mi lesz... én itt fogom várni... egy darabig... és a gyűrű is... szerintem, ha ezen a mélyponton túllépnénk, sokkal magasabb szintre juthatna a kapcsolatunk... az a rossz, hogy kisebb veszekedéseink soha nem voltak... talán idő közben meg kellett volna mindent beszélni, hogy ne gyűlhessenek folyamatosan a problémák és ne jussunk ide...
(kiteregetek)
Új hozzászólás Aktív témák
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Vadonatúj Alienware m15 R5 Csúcskategóriás Gamer Laptop 1év garancia (Ryzen 9, RTX 3070, 240Hz QHD)
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- MSI Thin GF63 Gamer Laptop 1+év garancia (RTX 3050, 144Hz, 16GB RAM)!
- MSI GF75 Thin 17'' Gamer Laptop i7-tel, 144Hz kijelzővel, 16GB RAM-mal!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest