Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz Gh0sT #32 üzenetére

igaz... csomó dologról lemondtam, amit szerettem... miatta... és végülis nem értékelte, hanem még többet akart... itt neki kellett volna inkább engednie...

csak példának: nem programoztam, mert itthon tehettem volna és nem szerette, ha sokat ültem gép előtt... nem gitároztam, mert azt sem szerette (mármost nekem egy akusztikusom van, bátyjának meg egy 4húros basszgitárja meg egy 6húros fender-je... meg mellé erősítők, effektek... nehezen viseli majd, ha egy emeleten lesznek) csomó meccsről is lemondtam, amit szívesen megnéztem volna, mert: "aludni akart és az is zavarta, ha neten nézem fejhallgatóval" filmeket sem nagyon nézhettem, amit szerettem volna... koncertre is olyanra mentünk, amit ő szeretett...

ui: most hívott... 15percet beszélgettünk... mondta, hogy nem sokkal jobb neki otthon... szerintem lesz ez még rosszabb is... bízok azért benne, hogy olyan fordulatot is vehetne a kapcsolatunk, mint Csemike+ABE kapcsolata... ha mindketten beismerjük a hibáinkat és készen állunk kompromisszumokkal újra belevágni idővel, akkor szerintem lehet ez még jó... most sokkal kedvesebb volt a hangja és kicsit mintha bánná a dolgot...

Új hozzászólás Aktív témák