Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz Thunderzolee #26 üzenetére

a konyhában van... szerencsére a szobába nem hallatszódik nagyon be :) (méd in teszkó)

"(don't go...) i never wanted anybody more than i wanted you... (i know...) the only thing i ever really loved, was hate!!!" ez a szám jól leírja a lelkiállapotomat... a szomszédok meg örülhetnek...

próbálom összeszedegetni magamat... pár dolgot most tényleg elterveztem, hogy lefoglalom vele magam: leporolom a gitáromat, behangolom és megtanulok rajta rendesen játszani... jókis akusztikus gitár, de sülthal vagyok még hozzá... pár akkord megy csak... a másik dolog meg, hogy valamit kezdek az agyammal is: c++, java, sql vagy php vagy valami hasonló kell, mert ezek közül mind hasznos és pénzkeresetre sem utolsó... meg, ha a cégnél gond lenne (amit nem hinnék), akkor jó, ha multifunkcionális vagyok... ha lefárasztom gatyára az agyam minden nap a meló után, akkor az alvással sem lehetnek gondok...

...de ez a nap a gyászé... próbálom elterelni a gondolataimat róla, de nagyon nehéz...

#27: a pár kommenttel előbb leírt levelemben ezek álltak, hogy miken vagyok hajlandó változtatni... többek között: kevesebbet gépezek... csak akkor, ha nem zavarja... de azt nem várhatja el, hogy kidobjam az ablakon és soha ne üljek le többet elé... (ez a végzettségem/munkám/hobbim és itthon nagyon visszaszorítottam újabban...) meg ezeken kívül még jobban kiveszem a részem az itthoni dolgokban is... (ebben tényleg ellustultam és csak pár dolgot csináltam meg, de az utóbbi hetekben magamtól elkezdtem egyre többet... meg is lepődött... tetszett is neki nagyon...) minden problémára találtam szerintem megoldást, de azt mondja, hogy nem bízik bennem... viszont, hogy nem hagyja, hogy bizonyítsak, így veszve van az egész :(

• mephi666

nagyúr

válasz Thunderzolee #21 üzenetére

ez is probléma volt szerintem, de ilyen anyagi helyzetben, a válság közepén nem tudtuk megoldani, hogy nagyobbra cseréljük a lakást... :( otthon szerintem a bátyja és a nevelőapja fog gyorsan az agyára menni és ott sem fogja olyan jól érezni magát... meg, ha közben rájön, hogy nem kellett volna ilyen elhamarkodott döntést hozni, akkor még rosszabb lesz... szerintem nem jó megoldást választott, de ő is rá fog jönni... ismerem... talán még jobban, mint ő saját magát... a menekülés a problémák elől csak ideig-óráig lehet jó megoldás... hosszú távon soha...

Új hozzászólás Aktív témák