- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
rutinos vagyok már szakításban... rengeteg rövid kapcsolatom volt... össze sem tudnám szedni, hogy mennyi... de ezeket nagyon gyorsan kihevertem... kicsit bosszantott a dolog, de ennyi... buli+pia és már el is felejtettem másnapra
talán 3 durvább dolog volt... az egyiket vagy 5-6évig csak hevertem... a másik kicsit gyorsabban ment, de a szakítás előtti 1hónap volt a gáz, mert próbáltam megoldani, de annál jobban kicsúszott minden a kezemből...
a mostani helyzet meg... hm... ez fáj eddig talán legjobban, ezért rossz... én is bizakodok, hogy változni fog még a dolog... egyszerűen nem vagyok képes a postaládáról leszedni a nevét és az ajtóról a névtáblánkat... annyira fájna, mint tegnap, amikor odaadtam neki az összes közös képünket és szedegettem ki egyesével őket a fényképalbumból... várom nagyon a délutánt... dolgoztatom a hírszerzést...meg lehet, hogy megkérem, hogy gyakran gyakoroljon a basszgitárral
(de szerintem kérni sem kell, hanem magától is megteszi, hogy megmutassa, hogy én jobban tekintettel voltam rá, mint ők
)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AI tervezheti az Apple chipeket
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest