- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Sparrow
tag
válasz
lacora5 #5687 üzenetére
A paraméterek szerint a 8 magos, 3G-s van 68E-ért!
-
Sir Sparrow
tag
válasz
lacora5 #5683 üzenetére
Én azért nem hagynám ki a Mall.hu-t sem. Én is tőlük vettem, 2 év garanciát vállalnak rá, ja és nem kell külföldre küldözgetni, ha gáz van.
Az oldalon érzek némi zavart az erőben, a drágábbik nem tudom, hogy melyik verzió akar lenni (mert az összes specifikációja a WCDMA-s verzóéval megegyezik kivéve, hogy a nevében megemlíti, hogy LTE, (vagyis 4G??), szóval ez kicsit kusza, de fel lehet hívni őket és tisztázni a dolgot!), ha az is WCDMA, akkor meg drága! Sanszos, hogy az is inkább a 8 magos lesz, mert az első linken szereplőnél írja, hogy az utolsó darab azon az áron! -
LantosBerry8
senior tag
válasz
lacora5 #5677 üzenetére
Az elsőt kapásból elfelejteném.... - és a harmadikat választanám ha az alinál maradsz!
Vám? - 50%
Én inkább innen venném:
MTK 8 magos 3G verzió
Snapdragon 4 magos 4G verzió -
Ruffian
tag
válasz
lacora5 #5654 üzenetére
Az elsőt megválaszoltad a kérdésben.
Második kérdésre eltérő tapasztalatok vannak, íme az enyém: én hardverapro-n vettem csoportos rendelés keretein belül. Kolléga ígérte, hogy ő intézi a garit postaköltség fejében. Nézz körül, hátha találsz vmit.
Még tudom ajánlani az aliexpress.com-on lévő gyémántos boltokat.
Harmadik: én 30-as romot használok, ami nem a legújabb, de bevált, minek cserélni?
Eddig egy két appcrash-en kívül semmi bajom nem volt vele.Remélem tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LEGO klub
- EA Sports WRC '23
- DUNE médialejátszók topicja
- Nyaralás topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest