-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
Majd nyomkodom a pattanásaimat és a kijelzőn megjelent nőkre recskázom, ha már arra való a telefonom
Ja nem, várjunk csak.... hiszen jómagam is 30 éves vagyok boldog családban élek és mégis több mindenre használom a készüléket mint email olvasás, böngészés stb. Ezeket mind párhuzamosan csinálom és érdekes ami birtokomban volt snapi 400-as telefon nem bírta, amit tőlem kapott. Tudod egy szóval sem lett lefikázva a 4G-s modell, csak a tényeket írtam le róla, miért az a SOC lett beletéve. Lehet védeni a mundér becsületét, de pont az életkorodból kiindulva, kinézném belőled a kulturáltabb formát. Én sem úgy szóltam hozád, hogy hő' paraszt! Amúgy pedig rengetegen fejlesztenek MTK-ra, csak sajnos pont a xiaomi nem. Nagyon ellazsálta ezt el kell ismernie mindenkinek. Én is haragszom rájuk, ugyanakkor teljesen elégedett vagyok a mostani rendszerrel is. Az egyik telefonom MT6589-es volt. Bőven elegendő a teljesítménye a mai napig, csak a számítási teljesítménye már kicsit kevés nekem. Arra is kijött a 4.4 és nincs vele gond, sajnos ez egy nagyon elhúzott ( és ha így fojtatják kihagyott) ziccer lesz a xiaomitól, mégsem cserélem le a telefont, mert nekem sem az "antutu a lényeg". Én használom a processzort benne és örülök, hogy ekkora számítási teljesítményre képes. Te is örülj annak, hogy a snapi400 elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapokhoz és kívánom egyszer se sétálj bele, hogy görcsöl a telefonod.Amúgy ha a qualcomm is lezárná a source code-okat kíváncsi lennék mennyien fejlesztenének rá
-
bladegery
senior tag
A fejleszteses dologban sajnos igazad van. Ja hogy emailezni meg telefonalni tudsz rajta, akkor tuti baromi eros!! En nem vagyok negyven, nem is nezek antutu pontokat, nem jatszok telefonon, de nem tudom minek kell ide jonni ilyeneket irkalni es megserteni a fel topikot.
Az mtk tenyleg erosebb, persze van aki nem hasznalja ki a masikat se ugy latszik.. -
tolvaj!
őstag
Nem, egyszerűen csak házon belül lett saját konkurencia. Az MT6592 bivaly erős. Egy snapi 600ast lenyom. És itt jön a csavar: minek vegyek MI3 -at, ha ez is majdnem olyan erős, de jóval olcsóbb, ez is xiaomi és még nagyobb is, meg két simet kezel! Erre Xiaomi: hű b+ nagyobb különbség kéne a két telefon között, mert jócskán visszaesett a MI3 eladás... jó, de hülyék lennének az emberek megvenni annyira gyenge az új.... megvan!-4G képes lesz, mert akkor van mire fogni!
Megjegyzendő az mtk külön kommchippes rendszert használ, így az MT6592 is 4G képes lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest