- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Milestone2 #9084 üzenetére
Köszönöm!
-
axlfsi
veterán
válasz
Milestone2 #9078 üzenetére
2.8.6.0-s TWRP
-
axlfsi
veterán
válasz
Milestone2 #9075 üzenetére
Persze, türelmes vagyok, habár egyáltalán nem mondhatni, hogy pörögne az a topik ott
-
axlfsi
veterán
válasz
ggeleven #9073 üzenetére
Több mint 2GB, illetve az SD-n még ennél is több. Mielőtt elindítanám a frissítést, kilövök minden futó appot, kb. 1GB RAM is marad... Ez nyilván nem lehet az okozója, szóval az a hibaüzenet baromság...
Azért várom, hátha valaki találkozott már ilyennel, de egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy kivételes hibával állunk szemben. -
axlfsi
veterán
válasz
Milestone2 #9071 üzenetére
Jogos, ezeket az informaciokat elfelejtettem leirni
Szoval, ezt a ROM-ot telepitettem:[ROM] NOTE 3G MIUIHU V6 5.7.26
Koszi!UI.: igen, furcsalltam is, hogy ez eleg nagy meretu, nem hittem, hogy incremental, latszik, hogy teljes ROM, de attol meg nem volt furcsa (nem tudom MIUI-nal, ennel a ROM-nal ez, hogy megy akar azt is elkepzelhetonek tartottam, hogy heti build-ek ilyen formaban ertendok, mint frissitesek).
Tehat mit javasoltok? Vadasszam le a teljes ROM-ot a neten (a fentebb emlitett forumon meg nem talaltam) vagy ezt amit letoltott tallozzam be TWRP-bol (meg nem tudom hova tolti le oket, de majd meret alapjan megtalalom gondolom...).
-
axlfsi
veterán
válasz
tolvaj! #9069 üzenetére
Na, hat erre nem gondoltam volna! Marmint, azt, hogy nincs eleg memoriaja, hogy ujrainditsa a telefont recoverybe, azt azert mindannyian tudjuk, hogy hulyeseg, ez nem lehet problema.
Gondoltam volna, ha mar OTA (on the air) letolt egy frissitest, akkor nem kell meg PC-re kotni es ott kinlodni vele. Ti is igy csinaljatok? Miota nem mukodik az OTA frissites telefonon? Ez a "magyaritas" miatt van vagy az official build is ilyen? -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Egy kis segitseget, tanacsot szeretnek kerni. A felesegem telefonja mar meglehetosen "elfaradt", valamiert nagyon laggol es amiota megvan, sosem frissitettuk meg. A gyari, beepitett frissito nem talal OTA semmit, de szerintem ez mar meglehetosen regi lehet:
- Mi javasoltok, melyik ROM-mal van most a legkevesebb problema, melyiket tegyem fel neki?
- Van egy a mai napig is hasznalhato segedlet (pl. az osszefoglaloban) vagy azota mar valtoztak dolgok es nem frissult az? (pl. az osszefoglaloban talalhato twrp mar nem uj, es ha jol olvastam, a legfrissebb most a 2.8.6.0 igaz?)
TWRP-bol a 2.8.6.0-t tegyem fel mobile uncle tool-on keresztul?Kell meg valamire felkeszulnom vagy ennyi;
1. mobile unclebol TWRP
2. TWRP-bol mentes
3. SDkartyarol betalloz a ROM es telepul
4. restart, beallit.Koszonom elore is!
-
axlfsi
veterán
Nem követem naprakészen a topikot, de tudom, hogy meglehetősen jellemző hiba sajnos a Note-nál a sárga kijelző. Volt itt már olyan, hogy "kié a nagyobb?!"
Asszony telefonja és őt különösebben nem zavarja, de én már falra másztam volna:Utána járnék kicsit, hogy mennyibe kerül a cseréje. Tudnátok esetleg ajánlani külföldi beszerzési forrást egy korrekt panelhez? Volt rá példa, hogy valaki innen a fórumról végigzongorázta a témát? Köszi előre is!
-
axlfsi
veterán
válasz
Milestone2 #7554 üzenetére
Koszonom, hogy megnezted nekem!
-
axlfsi
veterán
válasz
Milestone2 #7519 üzenetére
Koszonom az infot, lehet meg fogom nezni egyik nap, ha lesz turelmem hozza... Ugyanakkor, latom, azota mar van 5.2.26. Ebben esetleg nem tudjatok, meg mindig rossz a masodik SIM kezelese?
-
axlfsi
veterán
válasz
Flexy90 #7512 üzenetére
Kozben talaltam egy profi leirast pont errol a visszaallitasrol.
Mar csak arra probalok rajonni, hogy merjem-e USRDATA nelkul rakuldeni a Flash Tool-t, ugyanis nem tudom, hogy ez esetben az akkor azt jelenti, hogy a telefonon levo, meglevo data particiot nem bantja (kvazi az alkalmazaskhoz tartozo adatok megmaradnak) vagy esetleg ellenkezoleg es nulla lesz a merete ... Igy most felszabaditottam inkabb helyet amennyi kell es TWRP alol raengedtem egy csak Data mentest, hogy legyen belole (elozoleg a MtkDroidTools nem keszitette el, ugyanugy a helyhiany miatt). -
axlfsi
veterán
válasz
Flexy90 #7510 üzenetére
Koszi a segitseget, ezekszerint, Te sem tudsz rola, hogy lenne mukodo, ket SIM-es V6
... kar erte. No, sebaj.
Igen, van mentesem a MtkDroidTools_248b progival. Habar sajnos, helyhiany miatt, nem keszitett CWM backupot a kartyara, csak a PC-n van meg, "kibontva" (ezt ugyanugy, a MtkDroidTools_248b-vel kellene visszatolni?).
Koszi
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Asszonynak frissitettem meg az egy evvel ezelotti, gyari ROM-ot a hivatalos Beta V6-ra, amit meg Milestone2 kollega linkelt. Nem is lenne vele nagy baj, de utolag jottem ra (olvastam el), hogy 'bugzik' a SIM kartya feloldas
Probaltam, hogy visszateszem az utolso V5-ot, de hiaba telepitem TWRP-bol, bootlogo utan nem megy tovabb (kozepen MI lent meg a powered by android es vege). Nincs kedvem, sem szeretnek egy teljes gyari visszaallitast (hacsak nem muszaj feltetlenul).
Szeretnem kerdezni a szakerto kollegakat, hogy lenne-e olyan (akar mokolt) V6 verzio, amelyik mar feloldja mindket SIM kartyat? Mert akkor feltennem azt (vagy esetleg megoldhato-e, hogy TWRP alol feltegyek (data wipe nelkul) egy V5-ot, ami be is bootol (igy, a V6 utan, kvazi downgradeval - gondolom ez a baj, azert nem megy egyszeruen). Probaltam 2.8.4.0 es 2.7.0.0 alatt is, de ugyanaz (sot, 2.8.4.0 nem latja az emmc-t, igy nem tud pl. cahce wipe-olni sem
Ez mitol lehet, nalatok is?).
V6 utan V5 telepiteset TWRP-k alol a kovetkezoket probaltam:
miui_H3WGlobal_JHDMIBH37.0_d249ec56ae_4.2.zip
xiaomi.eu_multi_lcsh92_wet_jb9_WCDMA_37.0.0_v5-4.2.zipKoszonom elore is ha valakinek lenne otlete!
-
axlfsi
veterán
Srácok! Egy gyors kérdésem lenne:
A telefon (ha nem mókolok valamit(?)), nem fog frissíteni OTA? Eddig még minden gyári rajta és nem is tervezek különösebben "szórakozni" vele, főleg, mivel az asszony kütyüje...
Most V21-et látok és ha rányomok a frissítésre, nem talál újabbat.Köszi!
-
axlfsi
veterán
-
axlfsi
veterán
- mi az az antelif?
- honnan érdemes rendelni? (hogy jön ez ide? azért szar a kábel, mert antelif vagy csak leírtad, hogy tudjuk, tudsz rendelni "jobb" helyről is, de nem írod le, honnan/miért? oké)
(#775) tolvaj! lehet kicsit túlreagáltam - nem vagyok kiakadva. De amúgy a kábelen rajta MI logo is, ehhez szerintem vajmi kevés köze van az antelifnek
(#782) gubabela elárulod honnan rendelted? csak kíváncsi lennék, hogy ki ad mellé még pluszban egy EU-s töltőt is.
(#783) xhege aye!
(#805) milcse93 és adtak is vissza pénzt?
le a kalappal (előtted)!
Á, nem, nem szívózok velük, valóban van egy csomó kábel itthon még (mellesleg, nem mindegyik jó, csak a "vastagabbak" adnak le megfelelő töltőáramot), ez inkább csak elvi kérdés (de nem értette mindenki, ahogy látom).
-
axlfsi
veterán
Ha valakit érdekel, kiderült, hogy végülis mi a ludas: nem a töltő, hanem a hozzá adott kábel. De olyannyira, hogy a Note 2 telefonom fel sem ismeri a töltést(!), ha bedugom. Van pár régebbi ZTE Blade az asztalon, azok érzékelik a csatlakoztatott töltőt (de azt már nem tudom, hogy mekkora teljesítménnyel képes tölteni; biztos szar).
Amint bedugtam egy normális kábelt a töltőbe, mindjárt tolta azt a kb. 1900 mAh-s töltőáramot most a kb. 60%-on álló N2-nek.
... ez azért elég tré. Mégiscsak egy Xiaomi és nem valami noname kínai telefon (és ha most ott vagyok Kínába, elhiszem, hogy hajlongva cserélik ki egy újra, ha besétálok vele egy Xiaomistore-ba, de MO-ról nyílván nem tudok reklamálni egy Antelife-nak).
Remélem, több esettanulmány már nem fogja ismért igazolni, hogy miért érdemes a worldwide brandekre a felárat megfizetni(Note 2-mnek 364 nap után, házhoz jött a szervíz hátlapot, töltőt és akkut cserélni, garanciába(!)... de sokan kijelzőt is cseréltettek ingyér - ennek tudatában, annyira nem is olcsó a Xiaomi (mivel ezt ugyan nem fogjuk eljátszani vele!
))
-
axlfsi
veterán
Nektek teljesen jól tölt a készülék/töltő? Ma reggel 42%-on feldugtuk (kb. 3. alkalommal, pár napos a telefon),de 5 óra múlva is csak 49%-on volt... Most próbálkozom másik töltőkkel (Samsung Note 2 gyári, 2A-s töltőjével, illetve egy eredeti Nokia 1200mAh-sal, de valahogy furcsállom... nagyon lassan tölt
).
Kipróbálom, hogy kikapcsolt állapotban hátha gyorsabban halad .... nem értem miért csinálja ezt.Más: Ezt valaki felrakta már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest