- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
McReay
aktív tag
válasz
eladogeppc #2790 üzenetére
...hamar megváltál tőle, pedig egy nagyon jó "kis" telefon!
-
dzsidzsas
tag
válasz
eladogeppc #2784 üzenetére
Nálam nem csinálja. Gmail is szépen lejön. Viszont nálam nem sok más progi van rajta, azokat a tabra rakom. De annyit sopánkodtok, hogy felteszem az alien vs predatort megnézem mit tud. Annak ütős a grafikája és szépen optimalizált is. Majd jelentkezem.
-
gubabela
senior tag
válasz
Zenelejátszó:
Próbáld meg, hogy bekapcsolod a véletlen használat megelőzését, a megjelenítések menüben. Nekem nem csinálja! -
GoldhandRent
őstag
válasz
Én maradok a 30-as romnál, mert számomra fontos, hogy az SD-re mentse a képeket (amiket elég gyakran lövök), inkább bénázok a zenelejátszóval, meg a többivel.. Megvárom még kiforr, ez még nem stabil ! (legalábbis tegnap azt írta nekem
)
BTW a "gombok" menü működik mindenkinek, csak nálam rossz ? Ha rámegyek hibával kidob az asztalra.
AKKU: 3nap után (20%-on) ma reggel raktam fel tölteni a drágát
-normál használat, viszonylag kevés kijelzőidővel, kicsi játék, sok wifi, talán mobilnet is volt...majd képet dobok -
Carline
őstag
válasz
eladogeppc #2768 üzenetére
Mire mondod hogy a tiéd enhanced verzió? Miben más mint a többi itteni Note?
-
tolvaj!
őstag
válasz
eladogeppc #2768 üzenetére
sz@rabbnak az,de jóval elterjedtebb. az összes snapi 400-as szerelt telefon azt hajtja, függetlenül a mag számtól és órajeltől.
gyuszito
valóban, sokat jelent az optimalizáció, de azt romban is el kell követni, nemcsak programban. amúgy a 6589 fénykora az S4-vel párhuzamos és mindenki rá volt kattanva az exynos octa procira ami szintén power vr 544-et kapott, így nem sokból tartott optimalizálni ( csak ugye MP volt a 6589 ben, míg MP3 vagy 4 az exynosban)
GoldHandRent
én is most "butítottam" le 29 re, mert még a push email sem akart menni. simán updaterből "frissítettem" 29-re és amint bekapcsolt jött az összes email stb.stb.
-
tolvaj!
őstag
válasz
eladogeppc #2766 üzenetére
Ne feledd el, a mali 450 egy szteroidos mali 400. Attól, hogy kicsit esősebb még bőven egy régi cucc...
-
Remiel
őstag
válasz
eladogeppc #2763 üzenetére
most komolyan egy telefon használati és/vagy élvezeti értéke a tesztprogramokban kapott pontszámokon múlik?
életemben nem tettem fel egyet sem, bár az én vagyok...
-
tolvaj!
őstag
válasz
eladogeppc #2763 üzenetére
ha nem zavar, hogy nincs benne magyar akkor a kiemeltben lévő linkek egyikéról szedd le az eredetit, de semiképpen ne a multit.
-
válasz
eladogeppc #2760 üzenetére
Eddig ahogy néztük, a legtöbb benchmark cucc mindegyikünknél rossz, Antutu ad kb. 26-27ezer pontot, ami nagyjából reális, a 2Ghz-es octa tud 30ezer körül.
Én tartom magam ahhoz, hogy valami szoftveres elcseszés van emögött, de kétlem, hogy MIUI 6 előtt foglalkoznak komolyabban ezzel már. -
Kornel
veterán
válasz
eladogeppc #2760 üzenetére
sokan mondják, hogy az androidos telókat minden nap újra kell indítani.
ezt mondjuk túlzásnak találom, de hetente egyszer nem nagy dolog egy reboot. -
Kornel
veterán
válasz
eladogeppc #2758 üzenetére
nekem néha belassul, újraindítom, és gond megoldva.
emellett persze a cpu energiatakarékos mód ki van kapcsolva. -
válasz
eladogeppc #2754 üzenetére
4.4 alapú nem hiszem, hogy van rá, max azt kamuzták oda. Ha lenne, már hegesztenék a CM-et ezerrel, de azzal eddig általában elvéreztek MTK procin.
-
bkiky01
senior tag
válasz
eladogeppc #2754 üzenetére
eddig én sem találtam értelmeset..
-
tolvaj!
őstag
válasz
eladogeppc #2751 üzenetére
downgradeld 25-ös multira. azzal próbáld meg, mást nem tudok
-
válasz
eladogeppc #2751 üzenetére
Swiftkeyt használok, az elég gyors, nem tapasztalok olyat, hogy nem írna.
Játékból nálam a legdurvább ami fent van és 3D-s csoda, az a Carmageddon, simán megy, mondjuk messze nem is Real Racing grafika.
Mondjuk ettől függetlenül a legtöbb tesztprogram hibás eredményt ad, úgyhogy nem tartom kizártnak valami driveres kutyulást, majd kiderül MIUI 6-tal 4.4 alatt változik-e a helyzet. -
McReay
aktív tag
válasz
eladogeppc #2748 üzenetére
Én Swype-ot használok, nálam minden oké!
-
dzsidzsas
tag
válasz
eladogeppc #2746 üzenetére
Kínából próbálod lehúzni. Az nem csak szerveren múlik, hanem a távolságon, adatkapcsolati csomópontokon is. A Kínai és a magyar nemzetbiztonságon, meg még egy csomó dolgon
AnTuTu teszt 30-al nekem CPU energiatakarékosság bekapcs: 26.500, ha nincs bekapcsolva 25.000, ki érti ezt.
-
McReay
aktív tag
válasz
eladogeppc #2742 üzenetére
Valószínűleg le vannak terhelve a szerverek, mert a Globalt most kezdtem el letölteni (teszt céljából) és nagyon lassan jön lefelé 5-40KB/sec
-
tolvaj!
őstag
válasz
eladogeppc #2731 üzenetére
Autó fényerő, folyamatos online szinkron ( 3g/wifi), 6-7 óra kijelzővel 4 nap, most, hogy állandó gép közelben vagyok. Amúgy ha utazom, szolgálatban vagyok, bringázom (trackelem) akkor másfél nap.
-
Gabó75
senior tag
válasz
eladogeppc #2729 üzenetére
Nem, jól bírja úgy is.
-
maggi1886076
addikt
válasz
eladogeppc #2699 üzenetére
SwiftKeyt rakd fel. Én már évek óta használom. Nagyon jó, és ingyenes is.
-
kcsa
veterán
válasz
eladogeppc #2692 üzenetére
ezer éve nem frissítik, hihető értéket régóta nem produkál.
-
tolvaj!
őstag
válasz
eladogeppc #2683 üzenetére
Mivel sikerült frissítened, próbáld ki az új kamera programot, ha az sem jó akkor az összefoglalóban van a lenovo super camera progi. Egy próbát megér.
-
tolvaj!
őstag
válasz
eladogeppc #2679 üzenetére
Buta kérdés, de véletlenül neked nem volt zopo zp810-ed?
-
bkiky01
senior tag
válasz
eladogeppc #2679 üzenetére
Összefoglalóban minden ott van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Temu
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest