-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcikutya
csendes tag
válasz
Weeman1 #5485 üzenetére
szia!
A telefon az újabb hátlaptól nem lesz vastagabb, csak úgy tűnik. A kamera üvegjének a síkjánál egyik sem emelkedik ki jobban. Azért látszik vastagabbnak, mert az üveges hátlap alukerete merőlegesen eltávolodik a telefon síkjától és ahhoz csatlakozik az üveglap, míg a gyári hátlapnál szép lekerekítéssel éri el ugyanazt a vastagságot.
Ez a műbőrhátlap a kettő közötti átmenet, 2mm-rel kisebb az alukeret vastagsága, mint az üveghátlapnál, lemértem.
-
-
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Weeman1 #5032 üzenetére
4G-nek van külön fóruma.
Mit fájdítod a szívünket?
Azért remélem decemberre tényleg kijön MTK-ra is.Más.
Létezik tempered glass note-ra?
Most épp bénázok, és nem lelem.
Mindenféle készülékre találok, csak Note-ra nem.
Pedig hirdetésekben látok Note-t eladót tempered glassal. -
_ak_
addikt
válasz
Weeman1 #4790 üzenetére
Azzal majd csak később akarok foglalkozni, akkor mindegy.
Más.
Hogy működik az automata fényerő állítás? Ha berakom, hogy magától állítsa, akkor is ott van a csúszka és reagál az állításra, ha kikapcsolom az automatát, akkor meg egy másik csúszka van ott, ami ugyan úgy viselkedik. vagyis technikailag ugyan az a csúszka, csak, beáll, egy másik értékre. -
Sir Sparrow
tag
válasz
Weeman1 #4741 üzenetére
Weeman1 & tolvaj!: jogos, de mindkettőtöknek
...ez a WSMT, ahogy nézem nem nekem való (könnyen okozhat galibát és sajnos annyira meg nem értek hozzá), de ezt a variációt lehet kipróbálom, elvileg megoldja, h telepíthessek SD-re. Meglásssuk!
-
tolvaj!
őstag
válasz
Weeman1 #4557 üzenetére
Az a baj, hogy neki nem olyan egyszerű frissíteni. Nem, nem ő a hülye, hanem a telefonját csak klónozással lehetett életre kelteni és macerásabb a dolog nála emiatt. Imei és hasonló huncutságok....
Bladegery
Délután 3tól beszámítható leszek (kialszom magam) és ha ráérsz majd csörögsz, akkor mondom mit és hogyan
-
Chaser
legenda
válasz
Weeman1 #4370 üzenetére
Én is nagyon remélem. Teljesen jó ez a V5. 4,4-ből kb csak az érdekel ramot jobban kezeli-e, de az se létkérdés, 2GB-ból nehéz kifutni. Mióta megvan 1x volt újraindítva, már legalább 1 hónapja. Most is a szabad 6-700 mega, nem használok semmilyen sw-t hozzá. Meg esetleg üzemidőn dob-e.
szerk: Napokban futtattam egy antutut a poén kedvéért, még eddig nem is láttam
29xxx pont.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Weeman1 #4340 üzenetére
+ West76
2.3.6 -tól indultam tr, quick office, mx player, poweramp. Ezek amik nem felfő alapúak. GB-ICS-JB-KK, ezeket mind végig jártam a temple kivételével, mert a KK-s gépemben nincs gyro se gyorsulás mérő ( acer aspire one netbook
). Se készülék, se verzió váltás nem tett be. Engem lehet győzködni, úgyis csak azt hiszem amit tapasztalok
.
Amúgy nektek nem samsungotok volt véletlenül?....
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Weeman1 #4224 üzenetére
Én roppant egyszerűen megoldottam, letöröltem a v37-ben lévő "rossz" Mikey-t, és letöltöttem a Mikey 2.0.1 verziót, feltelepítettem és tökéletesen működik.
-
Chaser
legenda
válasz
Weeman1 #3968 üzenetére
Én is, kiegészítőkkel amúgy is kezd tele lenni zacskóm
Edzett fóliát 1 hónapja rendeltem rá, még semmi. Piston2-t 19-én, sztem csájnát' se hagyta el mert az eladó nem küldte egyből, aztán beesett náluk az ünnep...asszem meglesz az első - bayen. Az üveg tokom se ért még ide.
-
Remiel
őstag
válasz
Weeman1 #3907 üzenetére
én is visszacseréltem a gyárira mert bár jól néz ki de a járulékos "károk" (vastagság, súly) miatt jobb az...
amit én el tudnék képzelni, az egy olyan, a gyárival megegyező hátlap, ami gumírozott... olyasmi perforált mint az S5 hátlapja, csak nem kemény műanyag hanem valami vékony gumiborítású, de szerintem ilyet max legyárthatnék, mert tuti nem lehet kapni
vagy egy narancssárgát.... mondjuk azt szerintem lehet kapni utángyártottban
-
Remiel
őstag
válasz
Weeman1 #3875 üzenetére
Ez most beugratós kérdés volt?
Mert ha nem, akkor a gyárból...
Az üveg hátlap szerintem a legjobban kinéző cucc (mondjuk nekem fekete natúr matt alukerettel), de az tény, hogy kurva nehéz és ujjlenyomatmágnes, de a fene tudja mennyire ütésálló azt nem teszteltem, de karc nincs rajta még nekem, igaz nem is rugdosom a betonon naponta
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Weeman1 #3863 üzenetére
Pardon
A LINK TEHÁT -innen (vagy ilyet) rendelt már valaki ? -
Oldman2
nagyúr
válasz
Weeman1 #3677 üzenetére
A kérdés jogos, de a válasz bármily fura is, nemtudom.
A CM eddigi portjaiban ui. nem működik rendesen az Akkumulátor állapot alatti alkalmazásadatok frissítése.
Most a legnagyobb fogyasztásúnak az E-Robot -ot mutatja 91%-al, de ha rákattintok, akkor CPU teljes időre összesen csak 2 p 46 mp-et ír.
:-)A Kijelző meg sem jelenik itt. Egyébként nem lehet sok a kijelzőidő, max. 1-2 óra.
-
-
Weeman1
veterán
válasz
Weeman1 #3576 üzenetére
Szerintem ez jó lesz:
WSM-Tool+MiTool for Redmi Note -
ZoleeWolf
tag
válasz
Weeman1 #3557 üzenetére
Nekem megy a wsm tools, igaz, hogy először én is kicsit tégláztam a telót mert a frissítés után én is csak a fennlévő appon belül telepíteni akartam, és nekem is megállt újrainduláskor a teló a logónál.
A megoldás, hogy a TWRP-ben újra kell tenni a wsm zippet, és utána már lehet vele újra mókolni -
Chaser
legenda
válasz
Weeman1 #3225 üzenetére
"Ha wsm tools-ban nincs rá lehetőség, akkor max feszültség növeléssel, ami kockázatos és szvsz nem is kivitelezhető."
Nem azt írtákebből és utána jövőkből nem derül ki lehet-e benne
Más..lehet már kapni azt a jelző órát' a xiaomitól? Elvileg jó notehoz is, vagy 4.4-től jó lesz hozzá, max nem minden funkció megy.
szerk: akinek van edzett üveg-alu keretes tokja, aluról nem kopik a szín?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Háztartási gépek
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest