Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamdoki
tag
válasz
HornedReaper
üzenetére
Nagyon helyes, ne is hagyd annyiban

-
válasz
HornedReaper
üzenetére
Szép átverés

Az a baj, hogy sok mindenben hasonlít az eredetihez... A legbiztosabb tényleg az Antutu, ott egyből látszik, ha valami nem oké, illetve van egy rakat teszter, amik kimutatják, ha baj van. Én a [Z - Device test] -et szoktam használni, elég jól kimutatja, mit támogat a telefon és mit nem.Vegyél magad mellé két gorillát, és kérd vissza a pénzt

-
Weeman1
veterán
válasz
HornedReaper
üzenetére
Tényleg nem kerek valami vele.

-
iamdoki
tag
válasz
HornedReaper
üzenetére
Az első Xiaomi-m nekem is hamis volt, egy Hongmi. Szerencsére én megtaláltam a srácot, mert a Nokiát, amit adtam érte le tudtam követni a neten, így vissza is lett cserélve. A te esetedben nincs valami megoldás?
Elég durva, hogy ilyen szemetet adnak el páran...
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Weeman1
üzenetére
Ide toltottem fel kepeket:
miuiandroid.hu -
válasz
HornedReaper
üzenetére
Hogy a rohadás cirógatná a belét az ilyen embernek

Részvétem. Sajnos már olyan jó hamisítványokat tudnak csinálni, hogy nehéz különbséget tenni.
Én az Antutu-t szoktam lefuttatni vétel előtt, a kapott pontszám sokat elárul. -
Weeman1
veterán
válasz
HornedReaper
üzenetére
Részvétem.

Kicsit több infót kérhetünk?
Már csak azért hogy más ne járjon így. -
HornedReaper
senior tag
Sajnos hamis Xiaomi Hongmi Note TD-SCDMA keszuleket sikerult vasarolnom itt belfoldon

MI "aruhaz" 1%-nal tovabb nem igazan tolt le, CPU-Z-t is atveri (csak a keves sensor az arulkodo es 2GB ROM), quadrantban latszik a kisebb felbontasu kijelzo, MALI-400.. -
vipviform
senior tag
Most párosodott az asztali Pc-vel, innentől már semmit nem értek...

-
tolvaj!
őstag
válasz
vipviform
üzenetére
Ha jól emlékszem múltkor újra tetted a firmware-t rajta. A bluetooth is sz*rakodik? Ha nem, akor ajánlom a teljes újraflashelést. Utána kellene kipróbálni mit tesz a telefonod, ha továbbra is fent áll a problém és/vagy a bluetooth is rossz, akkor a comchip a ludas.
Milestone2
Így van

csabi236
Ha megérkezik a MIUI V6, akkor végre meg lesz a közös verzió számú kernel és lehet portolni a lenovo készülékeiről a Vibe romokat. Csak azonos SoC kell hozzá, ami pl a golden wariorban megvan.
-
vipviform
senior tag
Sziasztok, először is BÚÉK!
SOS segítséget kérek. A telóm megkergült, kb. öt perc után ledobja a WIFI-t, vagyis nem kapcsolódik, de az ikon és menü szerint kapcsolódva van. WIFI kikapcs-bekapcs után megint megy kb. öt percig, majd megint csak úgy látszik, de nem nincs internet.
Előre is köszönöm, ha valaki tud megoldást!
-
csabi236
tag
Ha lenne a Note-ra Vibe ui szívesen kiprobálnám. Sajnos a lenovo nem fejleszt a konkurencia készülékeire

-
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
A MUT mentése is jó ha megvan persze. A semminél minden több! Az MTK -DT mentése mindenre kiterjed, de root kell hozzá. Azért linkeltem be az SPFT-s redback leírást, mert az ROOT NÉLKÜL ment mindent, tehát a vegytiszta gyári romot lehet lementeni vele. Idő és számításigényes, de megéri megcsinálni. Aztán van még az elvetemülteknek/ráérősöknek való mentés a DD paranccsal való munkamenet parancssorból. Ha van rootod, akkor még gép sem kell hozzá, én is egy éjszakás szolgálatomban csináltam meg a telefonra telepített terminál emulátor segítségével.

-
tolvaj!
őstag
Szia!
A legvegytisztább mentés, amit lehet csinálni egy telefonról, az: ez.
Ebben minden benne van, ami kellhet. Egy CWM/TWRP recovery mentés nem teljes, hiszen TWRP-vel mentheted az NV-ramot, de ha beüt a sz*r az önmagában kevés ahhoz, hogy újra legyen IMEI-d. Ahhoz még kelleni fog a két protect partició is.
-
Veatta
aktív tag
válasz
tolvaj!
üzenetére
Én amikor megkaptam a telefont az összefoglaló alapján frissítettem a V27-esről, most van egy recovery.img kb 8 Mb-os file. És a Twrp könyvtárban van a mentés idejének megfelelő alkönyvtár pár állománnyal lementve a gépemre, és megvan felhőben is, kell e még valaminek meglennie ahhoz, ha baj történik ki lehessen javítani?
Előre is köszi a választ. -
válasz
Milestone2
üzenetére
Nyugi nem küldök rád verő embereket, senki se úgy születik, hogy tudja ezeket, meg kell tanulni, ki kell tapasztalni, és örülök, ha kapok tanácsokat, észrevételeket!

Ami megviccelt, hogy a korábbi kínai telefonomnál nem kellett figyelni, hogy TD vagy 4G vagy WCDMA-s romot teszek rá, így alapból abból indultam ki, hogy, ha nem 4G-hez való ROM-ot szedek le, akkor az már jó nekem...
Csak azért írtam, mert biztos vannak mások is, akiknek nem teljesen tiszta, de kösz, hogy aggódtál a lelki állpotom miatt
-
válasz
Milestone2
üzenetére
No persze, ezt én is így gondolom. Utána is olvastam előtte, legtöbben a 4G és a WCDMA-s változatról írnak, a TD-vel valahogy nem nagyon találkoztam. De mindig van mit tanulni, és szerencsére a fórum társak nagyon segítőkészek

-
Én anno [innen] próbálkoztam egy rommal, de nem nagyon akarta az igazat, így vissza álltam a gyárira. Arra mindenképp érdemes figyelni, hogy mivel Redmi Note-ból több típus is van, neked a TE telefonod típusához kiadott custom ROM-ot kell letöltened. Én a kezdet kezdetén ezt nem tudtam, és egy TD-s ROMot próbáltam feltolni a WCDMA-s telefonra... Szerencsére a telepítésnél beszólt a telefon, hogy hülye vagyok, így nem ment fel, de bele se merek gondolni, mi lett volna, ha sikerül telepítenem

-
bladegery
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Ja meg annyi hogy nekem az elejen jol mukodott egeszen addig amig ki nem csereltem a memoriakartyat, akkor viszont mar be sem kapcsolt. Csak tolvaj tudta visszahozni.
-
bladegery
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
En magamra ismertem tolvaj hozzaszolasabol, azt hiszem ez vagta gajra az enyemet: http://www.needrom.com/download/aosp-z3/
vagy ennek valami elodje, legalabbis ettol a spanyol gyerektol volt ugy emlekszem. -
Milestone2
nagyúr
válasz
tolvaj!
üzenetére
Ahogy nézem ugyanazon elv alapján csinálta Cappa is mint a spanyol srác, akinél én olvastam.
Jó lenne tudni milyen CUSTOM okozta annál a háromnál. Egyenlőre szerencsém van, mert a gyűjtőoldalon több visszajelzés érkezik, hogy működnek a ROM-ok és jól. De most hogy írod hogy semmi garancia, hogy utána a következő ROM-ot is fel tudom rakni (akár az OFFICIAL-t is), mert a customok (fejlesztői) átvariálhatják és megzavarhatják a partíciókat is...
Hmmm...gondolkodék...
-
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Csak Cappa72 mester tollából olvastam amit egy Haier W718-on csinált DB projekt. Ott sikerült elérni és nem is olyan idegen egymásnak a két soc, hiszen MT6572-es. Elméletileg lehetséges, de én eleve óckodok a custom romoktól ezen a telefonon, miután már 3 készülék ment galyra miattuk ( amiről tudok). Kettő csak klónozással volt éleszthető, mert nem volt róluk mentés ( NVram; protect_f; protect_s particiók maximálisan kötelező kategória). A sajátomat kellett leklónozni, így kissé izgulok, mert ha valamelyik elfelejti szoftver cserénél, vagy frissítésnél, akkor kellemetlen meglepetésben lehet részem. Szerencsére az egyik állandó topiklakó, így szólna mielött belevág hasonló műveletbe. Azt tudom mondani, hogy óvatosan, mert az sem teljes garancia, egy rosszabb firmware-nél, ha az embernek van mentése!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tolvaj!
üzenetére
Ha-ha-ha 
Köszönöm, előre is, eddig is "tanulgattam" a hozzászólásaidból. Remélem nem lesz rá szükség.
Létrehoztam az XDA-n egy custom ROM gyűjtőoldalt, de úgy tartom/tartanám korrektnek, hogy élőben is lássam a ROM-okat, ne csak "gyűjtögessem-ajánlgassam" őket...Más készülékeken én is "lelkes laikus" vagyok, de a Note "tönkretételét" még csak most tanulom...

Még egy kérdés a végére: van-e tapasztalatod (hallottál róla, olvastál róla) az SD kártyán létrehozott Dual Boot lehetőségről (telefonon a MIUI, kártyán a Custom)? Itt nem olvasok róla...
-
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Ha addig nem omlik össze valamelyik custom rom instabil fájlrendszere miatt, akkor elég lesz a restore. Vagy ha nincs létszükségletű programod amit vissza kell állítani, akkor az éppen aktuális rendszer wipeolásával kezdve egy sima recoveryből futtatott telepítés is elég. A MIUI alapból .zip formátumú és felflashelhető. Ha összeomlik, akkor írj nyugodtan privátot. Nem vagyok hozzáértő, csak lelkes laikus

-
Milestone2
nagyúr
Hozzáértő Nagyuraim! (Akinek inge, az vegye magára
)Eddig bírtam magammal. Root, Busybox, TWRP Recovery fent van a készüléken, elkészült a DroidTools Teljes Mentés (az ugye csinál egy CWM-et is), a TWRP-vel is készítettem egy backupot a 37.0 Stable-ről, gondoltam, azalatt a két hét alatt, míg megérkezik a 4.4 (álljak-e fél lábon addig?
) addíg tesztelek pár custom ROM-ot.Kérdés: most a TWRP-vel jól elboldogulok, de ha majd jön a frissítés akkor gondolom elégséges lesz visszatenni a 37.0 Backupot és onnan mehet a frissítés, vagy ezt még senki sem tudja? Illetve ha tényleg jön a v6, akkor az felülírja majd ezt a root-ot és TWRP recovery-t?Í
-
numera007
tag
Ehhez a flippes dologhoz nem kéne egy kiegészítő app? Az ebay-en némelyikhez linket adnak ahonnan letölthető valami kínai app.
-
Marcikutya
csendes tag
válasz
Varesz_86
üzenetére
Nagyon elegáns az az üveghátlap, de ujjlenyomatgyűjtő, csúszós, és amikor lesett az aszfaltra, akkor az alucsíkok kicsit szétnyíltak, mert nem egy darabból van. De már a leesés előtt is a vékony üveglemez elkezdett elválni a hordozó műanyaglaptól.
Helyette az alukeretes műbőr hátlap van. Annak jó a fogása és ha lehet mondani, még elegánsabb.
-
Sir Sparrow
tag
Hát nekem sem működik flip tokkal, természetesen telefonálás közben kikapcsol a kijelző, tehát a közelségérzékelő működik. ...de akkor nem az én készülékemmel van a baj, ez megnyugtató (vagy mindkettőnk készülékével)!
Az viszont kevésbé, hogy miért nem kapcsol ki automatikusan a flip tok lecsukásakor?!Nem vmi mágnest szoktak beépíteni a tok egy megfelelő pontjára és attól kapcsol ki a kijelző, amikor lecsukják, ill. kinyitják? Szóval egy külön érzékelő való erre a funkcióra nem, ami nem az a proximity szenzor, ami lekapcsolja a kijelzőt mikor hívásod van?
-
válasz
HornedReaper
üzenetére
Ha lehet hinni a mi.com-nak, akkor van [link]
-
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
Az én válaszom, hogy igen is meg nem is.
A fényszenzor érzékeli a beérkező fényt, és ennek megfelelően reagál. Pl, ha telefont a füledhez teszed hívás közben, a telefon okosan lekapcsolja a kijelzőt, mert míg a füleden van a telefon, nem nézed a kijelzőt
Ilyen elven kikapcsol a kijelző a flip tokra, de amúgy nem (Legalábbis nálam, másnál lehet másképp van).
-
Weeman1
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére

-
Sir Sparrow
tag
...akkor kérdezném a flip tokos kollégáktól, hogy a flip tok lecsukásakor a kijelző automatikusan kikapcsol, ill. nyitáskor automatikusan bekapcsol? Vkinél ez így működik?
-
Flexy90
senior tag
Próbáltátok már az i.mi.com-n a "Find device" menüpontot? A telómat kb 80 km-el távolabb mutatja mint, ahol vagyok, történetesen Kajárpécre, ahol talán még nem is jártam, a teló legalább is még biztos nem
. A google maps a telefonon jól pozícionál, és a cerberusapp.com is jól mutatja teló helyzetét. Nincs a helyzet magaslatán a MIUI, legalább az országot eltalálta 
-
Fejvadi
nagyúr
Nekem is Nilkin Tempered Glass van mind a 2 Xiaomi-n és tökéletes.
-
tahepa
senior tag
Én egy ilyen flip tokot használok egy ideje. Az 1S-en is vígan kibírt egy fél évet egy hasonló...
-
Én anno ezt vettem hozzá [Xiaomi Redmi Note bőr flip case]
Nem lötyög, nem esik szét, védi a kijelzőt is, és még jól is néz ki

-
Weeman1
veterán
B.Ú.É.K.
Még 13 nap.

-
-
csabi236
tag
válasz
HornedReaper
üzenetére
Szia,semmilyen hátránya nincs az edzett üvegnek,jól érzékeli az érintéseket.
Csak előnyei vannak szerintem.
Esett már pofára macskakővőn a telefon de meg se karcolódott az edzett üveg.
Szerintem különösen ajánlott !
-
Jano_023
őstag
Nekem csak az a fura, hogy ha tényleg ilyen lesz a note2 akkor azért annyit nem dobtak rajta.
Értem az erősebb hardvert, de a mostani is elég combos. Én inkább jobb kijelzőt, Gorilla Glasst és nagyobb aksit szeretnék.
Meg max jobb kamerát. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel... -
Magicrat
tag
válasz
Jano_023
üzenetére
Jól látom, hogy az mtk-s proci jobban elhúz a snapistól?
Note1:
snapi 400: 4 mag 64 bit 1,6GHz + LTE
mtk6592: 8 mag 32 bit 1.7GHz 3GNote2:
snapi 815: 4 mag 64 bit 1,7GHz + LTE
mtk 6752: 8 mag 64 bit 2.0GHz + LTEMondjuk eddig is drágább volt az mtk-s, most kíváncsi vagyok, mennyi lesz az induló áruk?
Lehet tippelni
(azért kicsit félek, remélem nem lesz 300dodo fölött)ja és BUÉK

-
McReay
aktív tag
válasz
HornedReaper
üzenetére
Semmi változást nem érzékeltem, pedig már pár hónapja fenn van az üveg!

-
csabi236
tag
BÚÉK és frissítésekben gazdag új esztendőt

-
Fejvadi
nagyúr
BÚÉK Xiaomi-sok !!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Milestone2
nagyúr
Hát B. U. É. K. "telefontestvéreim"!
Hajrá január 13. -
tolvaj!
őstag
A mai este fő kérdése legyen: Alko HOL?!
Boldog új esztendőt minden kedvetlen és kedves topik lakónak!

-
Sir Sparrow
tag
B.Ú.É.K. minden fórumtársnak!

-
terra052
őstag
-
Mindenképp a 3G-s (WCDMA) Redmi Note-ot javaslom, nemcsak azért, mert nekem is ez van, hanem, mert a 4G-vel szemben DUAL SIM-es, és nem 4 hanem 8 magos processzor van benne.
Az MTK-ról minőségéről meg annyit tudok mondani, hogy az Antutu-ban 32.000 fölött teljesített a telefon, ami nem rossz, ha azt nézem, hogy 50.000 körül már hozzá lehet jutni egy ilyen készülékhez.
A V6 meg tényleg nagy vágyam nekem is, de szerintem a mostani V5-ös ROM is szépen teszi a dolgát

-
tolvaj!
őstag
válasz
HornedReaper
üzenetére
a nagyobb bajuk az indiai piac volt, ahol koteleztek oket a Snapdragon hasznalatara
Igen, és a legviccesebb az, hogy az indiai gyártók pedig előszeretettel használják az MTK megoldásait. A Micromax termékpalettájának kb 85% MediaTek SoCokra épül.
Amúgy lenne 4G, ki kell cserélni a comshippet. Inkább a kicsi teljesítménykülönbség az oka, nem sokban marad le a snapi 800-as MI3-tól, az ára viszont jelentősen elmarad tőle

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

....Ááááá, nem érdekel, mert nem péntekre esik.... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha-ha-ha