- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
iamdoki
tag
Ha valakit érdekel esetleg egy eladó vas:
http://hardverapro.hu/apro/magyar_garival_xiaomi_redmi_note_wcdma_8x17ghz_2gb_ram_8_g -
iamdoki
tag
válasz
HornedReaper #6193 üzenetére
Nagyon helyes, ne is hagyd annyiban
-
iamdoki
tag
válasz
HornedReaper #6189 üzenetére
Az első Xiaomi-m nekem is hamis volt, egy Hongmi. Szerencsére én megtaláltam a srácot, mert a Nokiát, amit adtam érte le tudtam követni a neten, így vissza is lett cserélve. A te esetedben nincs valami megoldás?
Elég durva, hogy ilyen szemetet adnak el páran... -
iamdoki
tag
Szia!
Ezeket a lépéseket csináld végig, és menni fog
- Nyissuk meg a Beállítások panelt (Windows+I)
- Klikkeljünk a Főkapcsolóra majd a Shift billentyűt lenyomva az Újraindításra.
- A rendszer által felajánlott lehetőségek közül válasszuk a Hibaelhárítást majd a Speciális lehetőségeket.
- Klikkeljünk az Indítási beállításokra majd az Újraindítás gombra.
- A megjelenő ablakban üssük le a 7 (Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása)billentyűt.
Ezek után elvileg telepíthető lesz a driver.
Ha próbáltad már, akkor semmi ötletem sincs -
iamdoki
tag
válasz
MolnarZolee #6050 üzenetére
Most néztem meg, az iránytű nem működik, de a magnetométer igen. Eddig nem is néztem, mert nem használom rajta az iránytűt
-
iamdoki
tag
válasz
Varesz_86 #6047 üzenetére
Én ezt használom hetek óta, és ez az eddigi leggyorsabb rom, amit futtattam a telefonon. A VifRom sem rossz, de nekem nem nagyon jött be az a francos Apus launcher. Ha nem törlöd a telóról, akkor folyamatosan idegesít...
A YunOs lenne a legjobb, csak azon a play szarakodik. Hasonló, mint a Miui, csak sokkal gördülékenyebben fut szerintem. -
iamdoki
tag
válasz
tolvaj! #5850 üzenetére
A pirosak tényleg korrektek, a céges telefonom is oda tartozott. Velük inkább az volt a baj, hogy amikor hívtam valakit, elsőre általában azt jelezte a készülék, hogy nem elérhető az illető. Második hívás hibátlan volt. Egy évig játszottam ezt. Volt készülék és kártya csere is, a probléma sajnos fennált utána is. A rózsaszínekkel is vannak gondok, de én többet nem váltok
-
iamdoki
tag
válasz
tolvaj! #5846 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nem kezeli, ahol van, ott kezeli rendesen. Készülék oldalán semmi baj
A Vodafone-t messzire elkerülöm, Telekom 3G legedettséggel vannak gondok. Lumia 920-on 4G-t csak Szegeden vagy Pesten láttam, lehet, hogy én járok rossz helyeken, de Pécsen is ritka még a 3G lefedettség is a Telekomnál. A többi szolgáltatóról nem tudok nyilatkozni. Csak egy saját tapasztalatot osztottam meg
Az enhanced verzió nekem sem jutott eszembe, de ott a pont nálad! -
iamdoki
tag
Vannak az összehasonlításban hibák. A WCDMA-s Note-ban is 2Gb ram van, a proci 8x1,7-es. Dual sim sem hátrány. Mellesleg a Mali 450 szerintem erősebb az Adreno 305-nél.
A 4G-s csak a frissítések terén veri le a wcdma note-ot. Egyik sem rossz vétel, bár egy olyan országban 4G-s telót venni, ahol a 3G szolgáltatás is olyan, mint Isten (mindenki tudja, hogy létezik, de senki sem látja) szerintem felesleges. -
iamdoki
tag
válasz
Magicrat #5809 üzenetére
Nyugi, ez a telefon király
Nálam semmilyen hiba nincs, teszi a dolgát rendesen
LG G3-mal hasonlítgattuk össze a telefont, ha nem kell a quadhd kijelző, ami szerintem amúgy is felesleges, akkor hozza a G3 szintjét kevesebb, mint fele annyi pénzért
Egyedül a lassú frissítés fájó pont egy kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ford topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest