- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Google Pixel topik
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaksy
csendes tag
Eme beégősdivel kapcsolatban már hónapokkal ezelőtt foglalkoztunk valamely fórumtársakkal. Akkortájt nem volt jellemző az érdeklődés . Pedig ahogy elnézem egyre több készüléket érint. Többek között az enyémet is. Nálam a jelenség , a készülék 8-9 hónapos korátol kísér utamon. Gariztatni nem tudtam mert a partneros adásvételire a hivatalos ügyfélszolgálat azt nyilatkozta , hogy az nem válik be náluk csak a partneronál. A partneroval meg nem foglalkoztam mert nem is hallottam jókat meg nem is akartam kivárni azt a csilliómilló időt míg lebonyolódik a mizéria. Igy ugy döntöttem majd csak akkor lépek ha rosszabodik a helyzet. Ami nem történt meg ezidáig. A helyzet változatlan. Ami érdekes a dologban , hogy a képernyőmentés következtében lőtt fotókon nem lelhető fel semilyen nyoma a hibának (legalábbis nálam). Ezért gyanakodtam valami szoftveres gabajodásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest