- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
válasz
Urby66 #14656 üzenetére
írod, hogy ezzel a leírással raktad vissza újra a JB-t, és hogy most jó. Ez azt jelenti, hogy amikor a hivatalos úton tetted fel, neked is voltak problémáid vele (fényérzékelő miatt nem tudtad letenni a hívást, drasztikus merülés....) és ezt a módszert követve, most nincs ilyen problémád, vagy hogyan kell ezt érteni?
-
Naras
őstag
válasz
Urby66 #14644 üzenetére
De miután újraindul Bootloader nyitás módba, már nem is kell neki semmi elvileg, ott már a saját, beépített menüje megy, hangerő fel gombbal elvileg ki kéne nyitnia, azt is akkor csinálja, amikor lehúzom USB - ről... mondjuk XDA - n olvastam olyat, hogy legyen 100% feltöltve, frissen telepített ROM, meg legyen hálózaton, ilyesmik... ebből némelyik hibádzik, lehet az a gond, nem tudom...
Requirements
- Linux: no drivers, only adb and fastboot (Linux is preferable, because drivers can't mess something up I've used Xubuntu 12.10 BTW)
- Windows: all drivers (including fastboot drivers) installed and functioning
- a working and updated ADB (for installing ADB, search for tuts here on xda )
- a unlockable firmware which is flashed several hours before trying to unlock the bootloader (and also being connected to the network)
- be willing to recycle all your warranty papers
- and most important: a brain with the ability to read1) charge your phone to 100% (not mentioned by LG, but it helped for me)
2) connect your phone in LG software mode (every mode with an activated adb should work, too)
3) if you have the path to your adb defined, then goto 3a). if not, then goto 3b)
3a) open a terminal and type
Code:
adb reboot oem-unlockEz megvan, és be is jön a menü:
Ez a menü el is indul, odáig megy, hogy Factory resetel, csak a Done - ig nem jut el soha...
-
Naras
őstag
válasz
Urby66 #14550 üzenetére
Belőttem a Recovery - ben az ADB - t, és elvileg sikerült a root, legalábbis a tool azt írta, de utána próbáltam megint a Bootloader nyitást, de amikor újraindul a nyitó módban, és azt mondja, hogy felfele gombbal kinyitja, majd ezt megnyomva kiírja, hogy Running Factory Reset for the First Bootloader Unlock : : Please Wait... itt beakad, és semmit nem csinál...
-
Mitics
tag
válasz
Urby66 #14360 üzenetére
Igen köszönöm szépen! Elfelejtettem válaszolni, bocsi
Szóval csak az a probléma, hogy én nem rootolok soha egy telefont se. Főleg, ilyen stabil, szinte hibátlan és nincs szükségem semmi többre, mint, amit tud.
Tehát nekem root nélküli telefonon kéne letötölnöm az időjárás appot. Jól sejtem, hogy törölhetetlen? -
Quqesz
nagyúr
válasz
Urby66 #14337 üzenetére
Eszembe jutott közben,hogy van az a Feladatkezelő widget,ahol lehet nyomni RAM tisztítást.Ezzel is lehet tenni egy próbát.Én bekapcsoltam a háttéradatokat 4-re és nem vettem igazán észre változást.....
Lacka
aksi ki és utána?lehet nyomnod kell racovery-ben egy factory resetet ha nem indul el..... -
MortRainey
csendes tag
válasz
Urby66 #14310 üzenetére
Üdv! én is találkoztam ezzel a problémával, én fészbukkal és google+al is probáltam szinkronizálni, de mind a két esetben ugyan olyan rossz minőségű képeket töltött be...Amit Urby kolega javasolt azt nem nagyon értem, mert képeket nem töltöttünk fel sehova, ezeket mindenki magárol töltötte fel vmelyik közösségi oldalra, a telefon csak szinkronizálta...és ezeken az oldalakon nem ilyen rossz a képek minősége, mint ahogy azt a telefon mutatja.
-
Lac-coo
őstag
válasz
Urby66 #13883 üzenetére
Mondjuk én alapból onnan indultam ki, hogy ennek a telefonnak, alapból illett volna pörögni-forogni !
Tehát a frissítés nem extra lett volna n az én szemeben, hanem a jogos jussunk !
Most a G-t csak példának mondtam, hogy valami olyan dolgok lehetnének azért, ha más Tegra3 ... Bármit mondhattam volna, nem ez a lényeg. -
firemanus82
senior tag
-
wolruf
őstag
-
TrueWhitee
tag
válasz
Urby66 #11662 üzenetére
Érdekes, nálam mindegyik böngészővel helyesen jelenik meg az XDA is például. Az alábbi böngészőket használtam/használom, így tehát sorba is rakom, melyiket érdemes használni netezesre, akár wifi, akár mobilinternettel.:
1. Firefox (wifi és mobilinternettel is szupergyors, egy rakás kiegészítő van hozzá, folyamatosan fejlesztgetik, hibával én nem találkoztam, nagyon kellemes a használata, szinkronizálási lehetőség az asztali böngészővel, szóval remek)2. Maxthon (wifi és mobilinternettel gyors, de sajnos a lapok közötti váltás/bezárás kicsit akadozó, ellenben ehhez is rengeteg hasznos kiegészítő van, na meg van Maxthon felhőböngésző szolgáltatás, szinte mindenre belehet állítani a gesztus vezérlést, az oldalakat kicsit lassabban, de helyesen betölti)
3. Opera (gyors, stabil, habár az előző két böngésző megléte miatt, már nem használom, ellenben volt, hogy egy-két oldalt nem töltött be helyesen, habár ezt írta Urby66 is, na meg a görgetést)
4. Dolphin (használni használtam, de valamiért nem nyerte el a tetszésemet (Opera és Maxthon kombó miatt biztosan), konkrétumot ezért írni sem tudok,
5. Chrome (gyorsnak gyors, de nem az igazi, nekem például nem jön be, ahogyan az asztali változata sem, attól függetlenül, hogy Google termék).
Itt van egy teszt, hogy melyik böngészőt és miért ajánlják. Érdemes elolvasni. Mondjuk mivel régi a cikk, azóta sok javulást hoztak a frissítések, de a teszt ettől függetlenül helytálló.
Ui.: Ez a böngésző választás is olyan, mint más minden. Kinek a pap, kinek a papné.
-
Muki94
aktív tag
válasz
Urby66 #11226 üzenetére
Egyértelmű, hogy a legelső főzések nem fognak hibátlan eredményeket hozni.
Fél év múlva kb. atomstabil, friss androiddal érkező rendszerek fognak jönni, úgy gondolom.
A kamerával kapcsolatos tapasztalatod viszont örömteli! ( Ha netán összedobnak egy olyan romcsomagot, amivel még kevésbé fogyaszt, és a kamera használható lesz, még az is előfordulhat, hogy egyszer visszaváltok) -
Darth_Revan
veterán
"ha nem érkezik meg, sérülten érkezik"
Paypal fizetésnél a Paypal vállal erre garanciát, ha nem érkezik meg vagy sérült (és visszaküldöd), akkor a Paypal visszafizeti a pénzed.
"a szoftver részét biztosan nem polírozzák annyit mint a "nagy" gyártók"
Eddig 9 (!) frissítés jött (a legutóbbi OS, a .23 pedig 2 napja), majdnem hetente jön javítás
-
dave_gahan
aktív tag
Köszi, az 1 óra Wifi internet alatti 25%-os merülés azért már elfogadhatóbb.
Quqesz:
Napközben a mobilinternet a mostani telefonomon is állandóra van kapcsolva, hogy a különböző widgeteim (időjárás, freemail szinkron, stb.) online-ak maradjanak, de a 3G-t külön csak akkor szoktam bekapcsolni, ha nem wifin netezek (ami előfordul, de nem sűrűn). Ezért többnyire a 2G is elég nekem.
Egyébként majd persze kipróbálok minden böngészőt, aztán majd meglátom melyik válik be.
Ami a routert illeti, egy TP-LINK WR-841N 300Mbps biztosítja a wireless kapcsolatokat otthon (gond nélkül - a laptopról szaggatás mentesen megy a fullhd filmek tv-re streamelése is).Demens: remélem is, h a C7-nél jobban fogja a wifi jelet, ugyanis a lakás egyik végéből a másikba (kb. 9-10 méter és 1-2 fal) már problémás a böngészés, "helyezkednem" kell a telóval és előfordul, hogy konnektált ugyan még, de az oldalakat már nem töltötte be...
-
pumukli23
senior tag
LG notifications-t szedtem le az XDA-ról. Ugyan azon az elven értesül az eseményekről mint amikor a készülék nincs lenémítva és csipog. Nekem nem merül vele jobban az akku (persze lehet h percekben mérve igen, de nem drasztikusan). A led hiánya miatt azonban a töltés sikerességét tényleg nem jelzi, de ez a lenti ledekkel szintén megoldható.
Megjegyzés: Ahogy nézem, szerintem 1 db led van alul és a fényét elvezették a 3 piktogramhoz. Legalábbis a p970en máshogy volt és ott az LG notif-ban csak egy ledre volt beállítva. Ha jól emlékszem itt is csak egy ledre van, mégis mind a 3 villog. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Tegra 3 kiveséző cikk by Dr. Kind (minőségi írás)
Hehe... kereken egy éves cikk -
belua27
tag
Szerintem a tok nem fog nagyobb melegedést okozni mintha nem lenne rajta mivel ezen nincs szellőző rács amit eltakarana én van hogy 1,5 órát játszok egyhuzamban és persze felmelegszik de nem olyan drasztikusan mint azt páran állítják az lg logó felmelegszik de 10 perc pihi után már semmi. A kamera teszi a dolgát nem fényképező gép, de egy átlag usernek aki nem nagyítgatja 100x osra, meg nézi hol van "kromatikus aberráció"
vagy mi (lehet hülyeséget írok) annak megfelel . A garfikus gyorsító geforce ulp ami ha minden igaz 540 mhz ketyeg és valahol az erős közép mezőnyben van jelenleg és van is az arénán azt hiszem egy cikk mobil gpukról de ha rá guglizol is sok összehasonlító tesztet találsz. Főzött romról még nem tudok rootolásnak több módja van állítólag a HOX root progija is mükszik vele. Én már sokat csesztettem a telót ez az egyik hobbym
de a 2x el ellentétben stabil a gyári cucc ugyhogy sztem kár baszkurálni ha csak nem ez a mániád mint nekem
-
Lac-coo
őstag
Szilikon tok biztosan ad egy plusz szigetelést neki, de ahogy én észrevettem nem nagy különbség.A gyári műanyag lap eleve nem vezet el semmi hőt, szóval majdnem mindegy ... ( Bár amilyen kellemes hőfokra melegszik a műanyag is, el sem tudom (merem...) képzelni milyen lenne egy jól vezető fémmel ...)
Sok okosság nincs hozzá, kb senki nem tud semmit, legalább is én semmi érdemlegeset nem találok....
Tipp-trükk se sok, mihez is lenne ....Javítás kellene de azt LG-től kell várnunk ... -
-
eladogeppc
veterán
Még tokban tesztelem. Most leveszem.
Jéé , ettől gyorsabb lettCsak viccelek.
Lényeg a lényeg, hogy most kicsit leállok a játék tesztekkel, hogy a Power Management hoz-e akku idő nyereséget.
Annyi látszik amúgy, hogy Antutu szépen használja a 4 magot. A TegraStats-ban.
Széthajtani nem fogom én sem ócska játékok miatt a telefont, de egy tesztet szerintem megért. -
DJ. Ru$y
nagyúr
AK76-nál a pont... tökéletesen ugyanaz a belső. Ha az antennák mások lennének pl. akkor nem is működnének itthon... Attól mert ázsiai még nem küldik ázsiába... hiszen bolti garancia, ők felelnek érte vagy a nagyker, nem pedig ahonnan behozták.
Ak! Van pixelhibád? Mert akkor felvennélek a halállistára
Privátot nem lehet közzétenni, így csak részletet ragadhatok ki: "Ázisai verziós, és 1év garancia van rá." érkezett a válasz arra, hogy "tudsz eu-s készüléket is?"
-
wolruf
őstag
Érdekes irányítás, nem a ,,szokásos Android''. Például ha futni akarsz, akkor swipe-olni kell abba az irányba gyorsan, amerre menni akarsz, és akkor fut. Érdekes. Szokni kell, de szép a grafika, tényleg fel lett javítva
De most dolgozom, úgyhogy annyira nem tudom tesztelgetni
-
pumukli23
senior tag
Lehet, valakinek rossz az üzemidő, nekem sokkal tovább bírja mint korábban az Optimus Black. (Pedig ugye nagyobb méretű és felbontású kijelző, meg az alatta lévő vas se semmi.)
Yarner: Nem túl rég írták itt a fórumon, hogy egy benchmark oldalon megjelent a 4x JB-nel.
Egyébként nem értem ezt a "nem lesz frissítés" dolgot, már amikor megjelent nálunk a telefon néhányan már akkor is ezt írták. Elvileg egy korábbi guglis ajánlás alapján a gyártók vállalják, hogy legalább egy főverzió frissítést kiadnak.
-
firemanus82
senior tag
-
Quqesz
nagyúr
Ne aggódj ez normális az első 1-2 feltöltésig,aztán javul a helyzet.Ne kérdezd miért,lehet a rendszer optimalizál v ki tudja(+ te is kevesebbet nyomkodod esetleg).Nekem pl feltünt,hogy az aksi töltöttségének első felében gyorsabban merül,aztán belassul a merülés.Volt hogy 20 percig néztem a kijelzőt és nem merült 1%-ot sem, de ez kb 20%-os aksinál volt.Mikor felraktam a H-t,akkor engem is ilyenek aggasztottak,de azóta beállt(első töltés 16h-t bírt!).De hasonlót tapasztaltam a Nexus S-emen is,nem egyedi jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest