-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanics
aktív tag
válasz
babence #22966 üzenetére
Persze itt a videó ami alapján csináltam, de CSAK IS SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!!!!!!
Nem buzdítani akarlak én is leizzadtam vagy 3x és kb 5szál cigi kíséretével csináltam meg elejétől a végéig.Első szétszedésnél a csavarok alatt van ragasztás is ami elengedni de kicsit meg kell feszegetni óvatosan a cuccost benne, Nálam nem lett hiba szépen elengedett mindent.
Igazából 2 csavarhúzót használtam. Egy sima vékony lapos műszerész és egy csillag műszerész csavarhúzót..
Laposat is csak a szétfeszegetés céljából.... De vigyázni kell vele mert mikor kipattintod a lapkát belőle hogy hozzá férj a kijelzőhöz ott megkarcolhatod a plexit....
http://www.youtube.com/watch?v=WFmHFNKY8og
-
hanics
aktív tag
válasz
babence #22724 üzenetére
Alitolag fogjuk fel a nightly verziokat beta verzioknak. Cm szerint mukodnek de aprobb hibak elfordulhatnak. De szemely szerint hibaval nem talalkoztam. Egyedul a dpi allitas az amit nen szeret a trebuchet alap alkalmazasa de arra is talaltam megoldast. Nekem valahogy az alap 320 dpi helyett 240n van a ketyere. Ezt az aprosagot leszamitva nincs hiba benne.
Valtozas meg hat olyan sok nincs benne max a tobb multitasking meg a dalvik reszen veheto eszre jogy gyorsabban kommunikal meg reagal a dolgokra. Na meg a szamaba. Az 4.2.2 ez meg 4.3.1
Kb ennyi
-
rgeorge
addikt
válasz
babence #14324 üzenetére
A JB nem jelenik meg OTA-n. Ha megnézed az OTA frissítés keresésekor kapott üzenetet, az így szól: "A jelenlegi operációs rendszer változat legfrissebb szoftver változatát használja.". Azaz az ICS-t egy frissebb ICS-re frissítheted így, de JB-re nem, illetve nyilván a JB-t is frissebb JB-re. ICS->JB frissítésre az LG Support Tool szolgál, mint hivatalos eszköz.
-
Naras
őstag
válasz
babence #13945 üzenetére
Nem feltétlenül szükségeds a JB, valóban nem ad olyan eszméletlen sok újdonságot ,és plusz funkciót, de mondjuk még smoothabb lesz a rendszer, néhány finomság van benne, úgy érzem a fényképező is jobb lett, stb... de ízlések, és pofonok...
RigoJancsi: ROFLOOOOOL
Ugye csak cinizmus akart lenni?
-
HGTimber
tag
válasz
babence #13672 üzenetére
A kamera nekem is nagyon be tud/ be szokott lassulni. Ha elindítom a kamerát, az elindulást követően mindig akad egyet a kép. Nekem is volt már, hogy a kamera megfagyott. Sokszor le is maradtam ez miatt egy jó pillanatról.
Én a JB-től a project buttert és a kamera szoftver javítását várom.
-
Urby66
aktív tag
válasz
babence #8323 üzenetére
Én az XXL-nél vettem és kifejezetten EU-sat kértem. Német T-s telefont kaptam ami független csak a Web&Walk böngésző árulkodik róla. Igaz egy kicsit drágább volt mint az ázsiai verzió.
Az egyetlen előnyét az EU-s készüléknek a könnyebb szervizelhetőségében látom, remélem január elején végre kiderül megérte-e többet fizetnem... -
Quqesz
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest