Hirdetés
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cruiserke
tag
válasz
pulutodurumo #26743 üzenetére
Eredetileg cm volt fent, ott csinálda, de recovery reboot nem működött. Ezért felflasheltem egy gyárit de bootloop egyből. Esetleg arra tudok gondolni h hibásan ment fel. Megpróbálom másodszor is.
Valaki tudna esetleg linkelni egy v20A verziós kdz-t? -
Cruiserke
tag
Hali
Lenne egy olyan problémám, hogy nem tudom bekapcsolni a készüléket a bekapcs gombbal. Ha rádugom töltőre, reagál. Ott fel tudom kapcsolni a kijelzőt de ennyi. Töltés közben ki tudom adni a reboot parancsot adb-n keresztül de akkor meg bootloop. Volt már hasonlóra példa? tudna valaki segíteni? Gyári 4.1.2 van fent. -
Cruiserke
tag
Hali
Tudna nekem valaki küldeni vagy linkelni egy gyári 4.1.2 kernelt? -
Cruiserke
tag
-
Cruiserke
tag
-
Cruiserke
tag
válasz
dozsabalint #14979 üzenetére
Én próbáltam azt az egyet ami van, a wifi egyenlőre nem működik vele.
-
Cruiserke
tag
válasz
Deathdox #14968 üzenetére
Igen, most már minden további nélkül lehetséges.
Minden szükséges dolog -
Cruiserke
tag
válasz
toto0569 #14905 üzenetére
Semmit nem kell, ha bemész a frissítések ellenőrzésébe akkor ott be tudod állítani h lássa a nighlykat és le is tölti. A letöltés végén felajánlja h feltelepíti, ekkor újraindul és magának törli azt amit kell ( am elég dalvik és a sima cache-t törölni, ha csak frissítessz.) újraindul és megy minden tovább.
Itt is van teljesítmény menüpont és fejlesztői lehetőség amit úgy érhetsz el, hogy bemész a "telefonról" menübe majd 7X rányomsz a build számra. Furának tűnhet de ekkor kiírja, hogy most már fejlesztő vagy és megjelennek a hiányzó menük. Ezután mint a legtöbb telónál a fejlesztői lehetőségekbe be tudod állítani a háttérfolyamat korlátozást. -
Cruiserke
tag
Valóban érdekes, ha CWM ben factory/cache/dalvik törlés után törtöd az összes további tárolót és formázod az SD-ket, akkor windows alatt már csak szimplán felcseréli, ami annyira nem para. Így már lényegen jobb kezelni. De csak ennyi baj legyen, a többi dolog egyenlőre tökéletesen üzemel.
-
Cruiserke
tag
válasz
DJ. Ru$y #14854 üzenetére
Én voltam, meg is lepődtem h elsőre működött.
"/system/build.prop" -ba kell beírni: qemu.hw.mainkeys=0
És ha le akarod tiltani az érintőgombokat, akkor pedig: /system/usr/touchkeys.... vmi, nem emlékszem a kiterjesztésre. Ott a fájlban alul vannak a "virtual" gombok (asszem 102, 139, 158 )de mellé írja h melyik melyik, és nemes egyszerűséggel kikommenteled. -
Cruiserke
tag
válasz
siletto #14812 üzenetére
Most tettem fel énis, eddig minden szuper. Van egy topic xda-n ami a visszajelzéseket gyűjti. Némelyik teló nem megy fel wifire, ill nem tud sd kártyáról apk-ot telepíteni. De ez a két gond is ritka, ha minden ígaz a mai nightly javította mind2 őt. Az üzemidőről vannak egyenlőre vegyes érzelmek.
-
Cruiserke
tag
Ezen besírtam: poénból megpróbáltam engedélyezni a fizikai gombokat helyettesítő gombokat, és tökéletesen működnek
Íme az eredmény:
-
Cruiserke
tag
Gondolkodjatok velem mert ez érdekes ( már aki valaha ki akarja nyitni a bootloadert ).
Az xda-a írás alapján a srácok fel tudtak állítani egy rendszer, hogy mi alapjáb dől el, hogy egy teló nyitható e. Először is az IMEI-d nek olyan régiósnak kell lennie ami alapvetően nyitható. A magyar garival vett készülékek mind AHUNBK/AHUNWH jelölést kapnak. A-HUN(országkód)-BK/WH(black/white). Ar érdekes az egészben, hogy a független AHUNBK-s készülékek elvileg pöccre nyithatók mert a szoftver verzió EUR-XXX, de pl a magyar TMobilos az 216-30 at kap a frissítés után.
Kis olvasgatás után xda-n többen vannak olyanok akinek AHUNBK, de horvát szolgáltatós, de az is EUR-XXX et kap. Mondjuk 8-10 dollárért ki lehet nyitni a telót már csak az a kérdés, hogy akkor a megfelelő KDZ-s rom után megváltozik a a telefon szoftver verziója. Olyan is volt akinél a független készülékbe csak olyan régiós sim-et kellett rakni ami nyitható volt. Az a probléma, hogy van tökéletes ellenpélda is amikor független készüléket semmivel nem lehet kinyitni, bár nem tudom ott nyitható volt-e egyáltalán a régió miatt. -
Cruiserke
tag
Van olyan aki függetlenített szolgáltatós készüléket? Megnézné hogy változott-e a szoftver verzió?
-
Cruiserke
tag
Teljesen mindegy milyen romot rak fel. Sajnos bele van kódolva pl ha tmobilos, akkor is ugyanazt a verziót írja (216-30) csak eus, független készüléket lehet nyitni, egyenlőre, ill xda-n összesen ha 3 olyan eset van amikor sikerült más verziót is. Viszont volt aki tmobilsat függetlenített, akkor viszont űjabb rom felrakása után már az EUR-XXX verzió üdvözöl.
-
Cruiserke
tag
Van valakinek ötlete arra, hogy hogyan lehetne fájlokat dobni rá ubuntu alól? (12.04) Csak kameramódban hajlandó felismerni, nem tudom mért, ötlet?
-
Cruiserke
tag
Valaki aki most frissített ránézne a bootloaderre? 3845#*880# ott van lejjebb egy bootloader check, a rejtett menüben.
-
Cruiserke
tag
Állítólag... remélem nem csak kacsa
Mai post.
-
Cruiserke
tag
-
Cruiserke
tag
Frissítsétek Antutut
Akár 18k körüli pont is kihozható belőle
-
Cruiserke
tag
Többen írtátok, hogy laggol a Real Racing 3. Hát nekem JB vel az első 20 másodpercet leszámítva szépen futott (mondom ezt úgy, hogy sok fps hez vagyok szokva).
-
Cruiserke
tag
v20A jelentés.
1 nap folyamatos használat, tapasztalatok:
Melegedés 10f/h hoz képest mérséklődött
Semmi lagg egyenlőre minden tökéletesen működik (kamera, mobilnet stb.. nfc-t nem próbáltam)
Akksi idő mintha egy hangyányit jobb lenne.Kieg.: Az elején nekem is laggolt, factory meg egy restart után tökéletesen működik.
-
Cruiserke
tag
Ahogy az előttem szólók is írták. Gyorsabb gördülékenyebb szerintem is kevésbé melegszik. Akkuidő egyenlőre hasonlónak tűnik. A gyári launcher egyenlőre brutál laggos, apex-el tökéletes.
-
Cruiserke
tag
válasz
Lazarus911 #11153 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy az antutu nemrég frissült, és konkrétan minden készülék 2k-val több pontot kap. Régen valóban 11k vége 12k eleje volt a jellemző, most 13k vége és 14k eleje. Bár valóban az a lényeg h bőven partiban van
-
Cruiserke
tag
Észrevettem néhány furcsaságot v10H alatt, kiváncsi lennék másnál is előjött e.
1. Jópárszor előfordult, hogy miután mobilnetről wifire vált a teló egész egyszerűen nem tölt be semmit, csak a router resi segít, néha egy telóresi de volt h sokszori wifi, ill mobilnet kapcsolgatás után is jó lett. Tudom régebben v10F alatt másnál is előfordult.
2. Már másodszor fordult elő, hogy kb 200. bekapcsolt óra után nem tud senki felhívni, mintha ki lennék kapcolva, pedig van térerő meg mindenÚjraindítás után megint jó kb egy hétig. (Ilyen F el nem volt.)
-
Cruiserke
tag
válasz
adampataki #10449 üzenetére
Énis 2X ről jötttem. Nem bántam meg. Gyorsabb és ami mégfontosabb, stabil
Akksi idő hasonló, de kikapcsolt kijelzőnél jóval tovább bírja. Gyári ICS kielégítő, már főzik a CM10-et. JB várható, ha nem csalnak az oldalak a teszt zajlik, nyílik a bootloader és minden féle kisülhet (főhet) belőle.
-
Cruiserke
tag
válasz
#97543424 #10274 üzenetére
Csatlakozom az egyel felettem lévő kollégához. Aksi használva átlagos, de készenlétben nagyon jól bírja. A jelenlegi gyári szoft teszi a dolgát, nem akad, nem lassul. Kamera auto módja hagy némi kívánni valót maga után. De mint minden okostelóra igaz, "jó" képet, csak megfelelő fényviszonyok mellett tud készíteni.
-
Cruiserke
tag
válasz
Darth_Revan #9861 üzenetére
Alakul a dolog csak az a baj hogy nem lehet egyből CWM be bootolni.
-
Cruiserke
tag
válasz
Ojamashimasu #9532 üzenetére
Ha visszaolvasol, nem is kell sokat mindenre kapsz választ, vagy ott a kereső...
Röviden a kijelző gyönyörű. IPS vs amoled mindenki döntse el kinek mi tetszik.
A játékokban az optimalizálás hiánya okozza a legnagyobb gondot, valakinél az adott játék szaggat míg másoknál szépen megy.
A melegedés evidens, annyira nem vészes.
Akksi, ha használod merül rendesen, mint minden másik teló. Nem emelkedik ki. Kikapcsolt kijelzővel viszont kifejezetten jól bírja, bár amint látom te is inkább power user vagy.
A JB első negyedévben várható, vannak róla apróbb infók.
A boltokról és a garanciáról hosszú hosszú oldalak vannak, ezt tényleg érdemes visszanézni, naggyából körvonalazódik honnan érdemes, ebben nem tudok segíteni, a többiek leírják.
Antutu 14 000 +- 200, a nagytöbbség. -
Cruiserke
tag
válasz
Takhanto #8904 üzenetére
Viszavonva. A QuadGearbox valóban letilt 2 magot, és visszaveszi az órajelet. Ez világosan látszik a gyári CPU usage ból ami a rejtett menüből elérhető.
De úgy tünik elég bugos mert teszt képpen megnéztem pontosan mit tilt le, és fagyott is egyből a telefon ( v10H val, v10F el anno ment rendesen.) -
Cruiserke
tag
Nincs pixelhiba.
-
Cruiserke
tag
Az általános vélemény az, hogy a telefon jól össze van rakva. Beton stabil és gyors. 2X ről váltottam és ez hozzá képest maga a megváltás. A legtöbben tavaszra várnak ics-t de ez hivatalos forrásból nem lett megerősítve. De a jelenlegi frissítéssel gyönyörűen teszi a dolgát.
Van némi panasz a kép ill a zenei hang minőségére. De az így vélekedők száma igen alacsonyAz S3 mal kapcsolatban csak annyit, hogy tempóra hozza ugyan azt, hosszabb távú használatra nem volt lehetőségem.
-
Cruiserke
tag
Nekem anno a 2X sokkal jobban melegedett. Ez langyos, számomra még pont optimális. Nem rossz készülék. Az üzemidőt tekintve nekem ez az eddigi legjobb. Én inkább többször rövidebb ideig nyomkodom, és sokszor kell kihúznia az északákat töltés nélkül. Üdítő h másnap este nem egyszer még bőven 30-40% on volt, persze kevés használattal. De lényeg, hogy lehetett rá számítani.
-
Cruiserke
tag
-
Cruiserke
tag
Tudtok olyan helyet ahol lehet rá venni fóliát, és fel is rakják rá helyben? Főleg a belvárosban érdekelne.
-
Cruiserke
tag
Hali, tudtok helyet a belvárosban ahol lehet venni fóliát, ill rá is rakják helyben?
-
Cruiserke
tag
Teljesítményre kb azonosak. Hiba nincs, üzemidő kiváló. Volt kezemben S3, nekem a 4X minőségibb érzetet kelt. Szerintem stílusosabb. De ez persze egyéni vélemény. Bár itt a fórumban kevés olyan embert találsz aki ne lenne vele megelégedve.
A tesztekbe a konkrét "ellenfelei"-hez képest nem dicsérik a hangzást, de ha rádobsz valami komolyabbat nagyon szépen szól. A JB később jön, de így betonstabil a dolog, jó üzemidővel. Sok friss JB-s telefonra panaszkodtak a stabilitás szempontjából. -
Cruiserke
tag
válasz
ßrainiac #3291 üzenetére
Volt kezemben s3 a napokban, nyomkodtam, nézegettem stb...
Le tettem mellé a 4X et és elmosolyodtam.Nekem az s3 túl szappantartó. Meg mintha parasztvakítás lenne. Bizonyos tesztekben nem kevés elfogultság van az s3 iránt. Mondom ezt úgy, hogy 2X-em volt, tehát minden okom megvan utálni az LG-t.
Szerk:
Nem tudom ki, hogy van vele de pl ma gyakorlatilag 18 óra aladt 25% ot merült. Zene + néhány hívás.
Legutóbb meg 50 óra, ->43% és volt benne egy kicsi navi, vonaton oda vissza zene, és 10 ezerszer nézegettem rajta az időt.
Az üzemidőre nincs panaszom. Jobban teljesít egyenlőre mint a 2X. -
Cruiserke
tag
V10F van fent, és az istennek se talál gps-jelet.
GPS, test nevű progival is próbálgattam, feldob 3-4 et aztán hirtelen eltűnnek, aztán megint 3-4 és megint eltűnnek. Mi lehet a gond. T-Mobilnál vásárolt. -
Cruiserke
tag
Lassan egy hete boldog tulaja vagyok a készüléknek. Pozitívan csalódam. Minden téren olyat rakott le az LG az asztalra ami figyelemre méltó. Volt kezembe s3 de egyaltalán nem vágyom rá.
Az üzemidő is tökéletes( ettöl féltem a legjobban). 50 óra átlagos használat mellett 36% ra merült. Mindent összevetve, megéri a pénzét -
Cruiserke
tag
Én vagyok fogyi, vagy tényleg nem lehet némítani a kamerahangot.
-
Cruiserke
tag
Csütörtökön boldog tulaja leszek a 4X nek.
T-től vettem, nekem azt mondta a pofa h van nekik bőven raktáron, szóval aki onnan venné (mert mostanában tényleg azt írja h nincs készleten), az gyorsan rendeljen mert a kiszállítás viszont nem késik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest