Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
Hát szerintem lenne szükség a főzött ROM-ra.
Ott van pl. a automatikus fényerő szabályozás javítása, ami teljesen rosszul működik a gyári verzióban.
Jó lenne még ha fel lehetne oldani a telefont a hangerőgombokkal is, nem kellene folyton a bekapcsolóhoz nyúlni. Az oldalsó gombok nekem jobban kézre esnének.
És ott van az "undervolt" lehetősége is. Ezzel -szerencsés esetben- lehet csökkenteni a működési feszültséget és így javul az amúgy szerintem csapnivaló üzemidő.
Továbbá talán javulna az elcseszett USB-s kapcsolat, és megjelenne külső lemezként a telefon mindenféle extra dirver telepítés nélkül. (tudom van hozzá progi, de az nem az igazi)Egyébként tényleg jól össze van rakva a gyári ROM, jó a memóriakezelése, gyors, nincs fagyás, várakozás.
A WiFi szerintem rendben van, többet lát mint egy Defy ugyanabban a pozícióban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Formula-1
- Politika
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A szériás készülékeket FELVÁSÁROLOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest