Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
belua27
tag
Sziasztok egy év utan cserelem a 4x em egy optimus g re akit erdekel irjon occson adom eus független
-
belua27
tag
én is 50% on használom és ugy kb 3 órányi játékra számíthatsz pl a vice cityivel aminek a playes verziója legutóbb még nem volt kompatibilis a 4x el de a tört lazán megy rajta (érthetetlen). Úgy érem el a 3 órás játékot ,hogy repülő módban van a teló és csaka wifi megy. Konkrét példa: 1,5óra nova3 és 1,5 asphalt 7 köztük 20 perc pihi mert azért melegszik, így marad az akksiban úgy 10-15 %.
Greenfy nagyon hasznos mindent hibernáltam vele igy 300 fölött van a ramom ami igen is számit mert nem tudom mitől de volt hogy 100 alá esett sőt majdnem 0 volt a szabad ram és kegyetlen laggokat produkált.
Tegra 3 ra még nincs minden optimalizálva de van ami pedig csak arra és még nem volt olyan game aminek ne találtam volna meg azt a verzióját ami ne futott volna. -
belua27
tag
sziasztok T- mobilosból függetlenített a telóm annál lehet nyitni a BL-t nagyon romolhatnékom van mert ez a JB csinál néha furcsa dolgokat minden előnyével szemben hiányzik az ICS atom stabilitása vagy felesleges mert a custom romok sem stabilabbak a JB - nél??
-
belua27
tag
Nem letezik olyan androidos telefon amin ne szaggatna néhány játék mivel nem tudjak optimalizalni teljesen minden procira én hard gémer vagyok eddig szinte mindegyik jatekbol sikerult olyan verziot talalnom ami siklott a telon pl most a nova legujabb verzioja szaggatot de orosz barátaimnak hála az ő tegras verziojuk nem megy30 fps alá. Én sem foliát sem tokot nem hasznalok van hogy övtaskaba szorom a telot kulcsok mellé és csak egy karcom van ami fehér kepernyőnel latszik egy bizonyos szögből ha nagyon odafigyelsz:-) Szerintem egy drága telo bírja a gyűrődest fóliát meg azert nem hasznalok mert rohadtul gyüjti az ujlenyomatot vagy torzítja a szineket meg akkor minek a gorilla glass bar egy 1000 es nem nagy kiadás...
-
belua27
tag
ha átállítjátok a nyelvet angolra a google now elképesztő dolgokra lesz képes lehet kamerás keresést csinálni ami nem csak szöveget de képet márka jelet szinte bármit felismer és rákeres a neten aztán kérdeztem tőle angolul rengeteg dologra válaszol a készülék nem értem hogy ez magyar nyelven miért nem érhető el.
Más: kikapcsoltam a hw átfedéseket és a játékok mintha még magasabb fps-t produkálnának nem tudom mit csinál ez a hw átfedés pontosan de lehet hogy csak álmos vagyok és bele képzeltem hogy gyorsabb aki tudja mit csinál ez az írja le legyen szíves -
belua27
tag
minden bekapcsolással egyre stabilabb lesz ez a JB a zene lejátszó sokat fejlődött minőségben is és az külön plusz pont hogy egy gomb nyomásra kiadja a you tubon az összes videót az adott számról amit hallgatsz.
-
belua27
tag
akinek hiányzik a qslide az vigasztalódhat a bsplayerrel igaz nincs áttűnés de ha filmnézés közben akarsz smst írni vagy böngészni tudod kis ablakban futtatni. Hd mkv -t lazán vitte böngészés közben chrome nálam hibátlanul működik.
-
belua27
tag
akinek gondjai vannak a JB vel nálam az összes gondot megoldotta 2 factory reset 1 teljes full wipe chace nv minden root és 2x akksi belövés
1 valami maradt meg nekem is az hogy néha ha valamilyen alkalmazásból kilépek rohadt lasan tölti be a widgeteket nem tudom mitöl lehet a ramom türhető 300 mb körül van bár az ics nél 500 is volt de ennek ellenére most ugy érzem kezd össze állni a rendszer. Aki most szeretné felrakni melegen ajánlom hogy előtte és utána is factory reset meg egy wipe sem árt és a backupokat is hanyagolják ami nagyon kell mentsék gépre. Játékok simábban futnak bár a MW még most is laggol a rendőrkordonoknál DE már nem annyira
Megéri e váltani ICS-ről ??? Szerintem akinek nem sürgős az várjon még egy picit mert biztos jön "b" amiben javitják a kisebb bugokat. Aki nem bír várni az semmi képen se rakja belakott ICS re a zselét legalább is serintem
-
belua27
tag
2 napja nyüstölöm a JB-t vannak hasznos újítások de az ICS stabilabb volt szerintem remélem nem sokára jön a b változat mert azért elég sok kisebb nagyob bug van a you tube most már nem akad egyáltalán egy két játék is simábban megy viszont a shadowgun meg néha csúnyán belaggol pedig ICS -en simán futott addig is lehet tolok neki még egy factoryt lehet az helyre tesz néhány hibát
-
belua27
tag
eddig jó a hivatalos JB szebb az UI a fejlesztői részen is van csomó újdonság aki ért hozzá az mondja miket kell be kapcsolni ott pl a HW átfedések kikapcsolása az mit takar szép jó gördülékenyebb de ugy veszem észre minimum 50mb rammal többet eszik pedig még widgetek sincsenek kint. az Lg update - tel raktam fel mindenem szépen megmaradt de mivel nem volt semmi pótolhatatlan a telón azért csináltam egy gyári resetet.
-
belua27
tag
felraktam ezt az lg gearboxot és hihetetlen gyorsulást tapasztaltam pedig csak fent van és nem állítottam rajta semmit a játékok a böngésző villámgyors eddig sem volt lassú nemtom mitől lehet ez talán ez a progi összefogja picit a magokat?
-
belua27
tag
az a durva hogy a 2x-en is már a 4.04 van q slide meg hót ziher nem lesz 4x ben mert akkor ki a here venné a az optimus G-t ez volt az egyik legnagyobb dobása szoftveresen a telónak
-
belua27
tag
most akkor holnap lesz hivatalos JB? oder WTF?
-
belua27
tag
hú de rég jártam itt örömmel látom hogy mindjárt itt a JB a telóm nagyon jól szolgál német földön is már több mint fél éve meg van és hibátlanul működik a hozzám hasonló Gémereknek üzenem hogy töltsék le a Bladeslingert hihetetlen grafika és megy röccenés mentesen. Remélem húsvétra mire haza megyek az lehet az ajándékom hogy felrakhatom a hivatalos JB - t
-
belua27
tag
olyat produkált már valakinek a teló hogy ha nem teljesen csak az első kis kattanásig dugod be a fülhallgatót automatikusan elindítja a zenelejátszót ha teljesen bedugom nem csinálja ezt. ma kezdte el csinálni és kicsit nehezebb is bedugni a fülest pedig néztem nincs a jackben kosz érdekelne hogy ez mi lehet amugy nem zavaró inkább csak egy új funciót nyertem vele
-
belua27
tag
feladtam a wifis dolgot a német főbérlőmnek kéne állítania valamit a routeren de az meg nyugdíjas gőze sincs semmiről. ja írtam is hogy a képernyőt mindig kikapcsoltam navi alatt csak a főbb csomópontoknál kapcsoltam be de maga a progi és a gps az végig ment.(tönkrement az autós töltőm ugyhogy muszáj volt spórolnom) Na és persze a 3 napot is ugy birja most hogy le van tiltva az adatkapcsolat meg csak 2 g vagyok és az összes netes widgetet eltüntettem ami azt is hozta hogy néha még 500 fölé is megy a szabad ramom.
-
belua27
tag
jelszavas beírom a jelszót és utána írja ki hogy felhasználó azonosítási probléma wifi jel is erős nemtom mi lehet de rohadtul idegesít
más: németbe végig gpssel jöttem amit ki is bírt a teló töltés nélkül 8 óra az út 100% ról 5% ra esett pesrze közben ki is kapcsolt a képernyő na de a lényeg utána 14 órát a a töltőn volt és elképesztően megnőtt az alap üzem idő lazán 3 nap ugyan annyi használattal mint ezelőtt és akkor csak reggeltől estig bírta. most 8 órán keresztül halgattam a rádiót 100% ról 100% ra esettnémi telefonálás az otthoniaknak és videózás fényképezés 20 perc játék és 92 % on van elképesztő
-
belua27
tag
sziasztok mi van akkor ha a teló wifi csatlakozásnál azt irja ki hogy felhasználó azonosítási probléma és nem tud csatlakozni mit kell ilyenkor állítani már itt vagyok németbe és nem tudok wifizni a telón
-
belua27
tag
ez az Lg Notification azt irja ki nekem ha be akarom kapcsolni hogy képes telómról adatokat letölteni pl bankártyaszámok ilyesmi nektek is ezt irja ki vagy miez máár?
-
belua27
tag
gyerekek!!! 8 dollárért unlockoltam a telót abba hidden menübe teszteltem vodás telenoros kártyával hivás fogadás 3g net minden patent
-
belua27
tag
válasz
Ojamashimasu #9532 üzenetére
a fehérek szebbek az ipsen és élethűbbek a szinek nagyobb a fény erő az amoled viszont kontrasztosabb s3 ra is fogsz olyan játékot találni ami szaggatni fog minden másra találsz választ ha vissza nézed a fórumot és használod a keresőt nem rég raktam fel antutu és más benchmark eredményeket
-
belua27
tag
hardveresen nagyon komoly lesz a G2 a G nem tud annyival többet mint a 4x. Szerintem sokan találkozunk majd a G2 fórumon Ex 4x esek
Viszont a full hd kijelzőhöz nagyon komoly cpu kell már és lehet hogy a többlet teljesítmény el is veszik a nagy felbontás miatt. Kiváncsi leszek az idei évre ha az Lg tartja ezt jó ár/érték arányt akkor kitartok melletük
-
belua27
tag
nagyon kíváncsi vagyok hogy működne e. jó lenne ha valaki bevállalná a csapatért hogy kipróbálja
valmit biztos hogy lehet itt mókolni különben nem lenne ez a rejtett menü. amugy sok helyen hallom hogy külföldi szolgáltatóknál mind függetlenek a telók és azt sem tudják mi az a hűség idő. itt meg hiába irtad alá a szerződést egyszer csak azt veszed észre hogy hopp 200 ft tal több let az előfizetésem alapdija
-
belua27
tag
válasz
DJ. Ru$y #9496 üzenetére
nekem is ezt írja ki hogy nincs testre szabva de ha beírod a network lock kódot utána már testre lesz szabva a net tele van ilyen oldalakkal ahol el küldöd nekik az imei számod és 5 euro körüli összegért kuldenek unlock kódot a telódhoz csak nemtom mennyire megbízhatóak ezek az oldalak nekem T függő
-
belua27
tag
Hat igen pl a vice cityert is fizettem volna dehat azt irta nem kompatibilis a wild bloodot vettem meg nemreg annak meg 2x vonta le az árát eddig ami siman le jött 55 ft ert a Horn.
http://www.smartphenom.com/2012/12/android-41-jelly-bean-for-lg-p880-4x-hd.html?m=1erdekes ez a cikk olvassátok el csak mar jó lenne valami konkrétumot is olvasni a JB ről -
belua27
tag
nemtom mi lehet azt tudom hogy nekem eddig csak playes progikkal volt gondom nem 1 alkalom volt mikor a tört jobban ment pl a vice city a play szerint nem kompatibilis a telómmal erre a 1.0.3 as gyönyörüen fut a gépen. Az is lehet hogy valami eszi a ramodat nézz utána valamelyik task killerrel. a you tubeon is sok videt láthatunk az nfsről is meg más gémekről is amik hasítanak ezen a telón valakinél meg szaggat érdekes dolgok ezek. én már kipróbáltam ezen szinte minden mai csúcs játékot de csak egyel volt bajom a Dark Meadow ami TEGRÁS!!! és az istenért nem tudtam még müködésre bírni de asszem meg leszek nélküle
nekem az NFS ből 1.0.28 van fenn a ruszki tegra oldalról.
-
belua27
tag
válasz
bálint0520 #9317 üzenetére
tegrán az akadni is fog de nálam csak a rendőrkordonok előtt egy 10-15 mp ig aztán ha elhagyom siklik tovább de az sem minden pályán ha a legujabb verziót töltötted le az már szebben fut de ez a kis akadás mindig meg fog maradni mert nincs rendesen tegrára optimalizálva. Most a NOVA 3 at nyomatom hát valami elképesztő... én ilyen gyönyörű grafikát izgalmas játék menetet még nem láttam androidra és szépen fut ha sok az effekt néha picit laggol de nagyon élvezhető ajánlom minden játék buzinak
-
belua27
tag
válasz
eladogeppc #9013 üzenetére
ez jó kérdés 3-4 fps eltérés előfordult de régebben volt olyan is hogy 11600 nál nem ment feljebb az antutum nemtom milyen progi ette a ramot, meg akkor még az f volt fenn asszem. azért ezek a tesztek nem mérvadóak a használatnál legyen gyors a teló ezek csak adatok
-
belua27
tag
ma nekem is tesztelhetnékem volt íme az eredmények v 10h -val mindkettőt többször is lefuttattam az antutu jellemzően 13000 felett teljesített míg a Nena Mark 2.4 nem esett 50 fps alá itt a két legmagasabb pontszámot emeltem ki. Megfigyeltem azt is ha törlöm a ramot és egy progival pl játékkal vagy másik benchel jól megizzasztom a cpu-t és a gpu-t érezhetően magasabb értékeket kapok mindenhol.
http://ncore.cc/torrents.php?action=details&id=1175733
-
belua27
tag
az akksihoz pár ötlet: én battery calibratorral (ROOT) szoktam belőni az akksit nálam ez ugy néz ki hogy egy óra játék után 30% fényerőn 2gén szinkronizálás kilőve de wifin egész végig 45%ra ment le az akksi utána azzal a 45% kal még vagy 10 órát elment a teló átlagos használattal talk némi netezés 1-2 hívás zene. régóta használom a battery calibratort és erezhetően számit a 2x nél még cwmben wipe-oltam a battery stats-ot az hozott rendesen az akksi időn de ennél már nem merek olyan mélyen belenyulni mert azért o 2x nél is volt hogy majdnem téglát csináltam a telóból. csak pár ötlet de csak saját felelősségre. JÓ MÓKOLÁST A KÖVETKEZŐ ÉVRE IS BÚÉK MINDENKINEK!!!!
-
belua27
tag
használ itt valaki ram boostert és/vagy battery boostert ha igen milyen eredménnyel? Én az Android Assistantba beépítetteket használom csak kiváncsi lennék hogy jelentene e valamilyen pluszt ha külön progikba is letölteném.
-
belua27
tag
Szerintem a tok nem fog nagyobb melegedést okozni mintha nem lenne rajta mivel ezen nincs szellőző rács amit eltakarana én van hogy 1,5 órát játszok egyhuzamban és persze felmelegszik de nem olyan drasztikusan mint azt páran állítják az lg logó felmelegszik de 10 perc pihi után már semmi. A kamera teszi a dolgát nem fényképező gép, de egy átlag usernek aki nem nagyítgatja 100x osra, meg nézi hol van "kromatikus aberráció"
vagy mi (lehet hülyeséget írok) annak megfelel . A garfikus gyorsító geforce ulp ami ha minden igaz 540 mhz ketyeg és valahol az erős közép mezőnyben van jelenleg és van is az arénán azt hiszem egy cikk mobil gpukról de ha rá guglizol is sok összehasonlító tesztet találsz. Főzött romról még nem tudok rootolásnak több módja van állítólag a HOX root progija is mükszik vele. Én már sokat csesztettem a telót ez az egyik hobbym
de a 2x el ellentétben stabil a gyári cucc ugyhogy sztem kár baszkurálni ha csak nem ez a mániád mint nekem
-
belua27
tag
na itt vannak a tegra 3 ra optimalizált gémek csak véletlenül akadtam rá igy éjjel természetesen oroszok
próbáljátok ki én is tesztelni fogom http://tegra3.ru/games/
-
belua27
tag
el sem akarom hinni a 2x re már itt is elérhető az ICS? én szeptemberben cseréltem a 2x et 4x re
és most a 2x en 4.0.4 van a 4x en meg 4.0.3?? Nem mintha bajom lenne a rendszerrel mert a 2 x - em csak cyanogenmod 7.1-el volt az igazi ez pedig a gyárival is hasít de azért remélem nem kell 2 évet várnunk a JB re
-
belua27
tag
sajnos nem jutottam sokra mivel az Fps meter játékok alatt mindenhol 2 fps-t mutatott nyilván nem annyi volt viszont amit megfigyeltem hogy a játékok alatt 95% egy magot használ a teló ugy 1000 és 1500mhz között még a shadowgunnál is aminél azt hittem mind a 4 megy a nyégy magot egyszerre nagyon ritkán durvább effekteknél használta 1 másodpercig és max 40% környékén szóval nem lettem sokkal okosabb de hagyom is mert a lényeg az hogy nálam eddig az asphalt 7 en kívül egy játékkal sem volt gondom na meg a dark meadow amit nem bírtam elindítani de ezeken kívül mind 1ik élvezhető volt lehet hogy csak 29 fpssel mentek és belaggoltak néha 1 másodpercre de nálam ez belefér és higgyétek el minden csúcs telón van játék ami akad azért mert nem lehet mindent mindenre optimalizálni ez az Android és nem az ios ami viszont nem ad akkora szabadságot. Akiknél meg minden szaggat azok lehet rossz szériát kaptak(abba tegra 1 van
) vagy csak túl gyorsan túl sokat pislognak
-
belua27
tag
oks egyszer majd csk bele jövök
ja és ami lényeges lehet egy rossz sd kártya nagyon betehet a teló sebességének én egy ős régi class 2 es 4 gb ost raktam bele elöször és csodálkoztam hogy még a tegrás játékok is szaggatnak amióta viszont class 10 es 8 gb kártya van benn minden élvezhetően megy .
-
belua27
tag
http://www.youtube.com/watch?v=nnsIMd2gyxo NA EZ A BESZ@RÁS VÉGÉN A ASPHALT 7 SIKLIK!!! hogy van ez hogy ugyanazon a telón valakinek szaggat valakinek meg siklik ugyanaz a játék???? vagy valakinek el sem indul...
-
belua27
tag
csak mert csinálnék én is egy tesztet hogy amiket felsoroltam azoknál mennyi az átlag fps. és arra is kiváncsi lennék hogy a nem tegrás játékoknál vajon használja e mind a 4 magot. a marketről meg annyit hogy csak az onnan leszedett progikkal volt gondom pl nemrég lecsaptam az akciós wild bloodra 214 ft ért megy is meg minden csak a 214 ft kívül még 218 at levont de most azért reklamáljak? igaz még 532 ft is megért nekem
-
belua27
tag
ki tud egy jó fps mérőt? mert marketen nem találtam FREE-t
-
belua27
tag
http://www.youtube.com/watch?v=wm5d9s-TU-0 neki tökéletesen megy ezért nem értem én sem mert nekemis ugyan ezt írta ki hogy nem kompatibilis eddig minden játék gond nélkül ment rajt:MC4, GTA3 GTA VC, MASS EFFECT NFS MW WILD BLOOD HORN DEAD TRIGGER, BEACH BUGGY BLITZ, SHADOWGUN, DARK KNIGHT RISES hogy csak a fontosabbakat említsem. De a dark meadowból még a törtet sem sikerült működésre bírnom.
-
belua27
tag
sziasztok januárban megyek ki németországba és ott is szeretném használni ezt a telót T-mobil függő de azt mondják hogy kinti T-mobilos kártyával nem fog működni van erre valami megoldás progi stb mert ha függetlenítem akkor ugrik a gari (persze ha nincs megoldás is viszem mert wifivel el leszek vele) köszi kellemes ünnepeket jó pihenést
-
belua27
tag
én ugy tudomha mind a 4 magot használja akkor max 1400 at adhat le az 1500 csak 1-2 magnál lehetséges amugy én már sok játékot kipróbáltam rajta és nagyon durván csak az asphalt 7 szaggatott rajta a többi simán játszható tegrások persze siklanak de pl sokkal szebben jelenití meg a játékokat mint az s3. sokat számít az is hogy mennyi progi van a telón ami háttérben csak ugy zabálja a ramot pl torrent progik vagy skype ezek is közre játszhatnak. és persze a jó öreg gpu kényszerítés
ennyi Kellemes Karácsonyt mindenkinek remélem sokan kapnak ilyen telót de persze csak a fullos szériából
-
belua27
tag
látom toto megoldotta nem voltam elég figyelmes és igen kib@szott jó ez a teló móta megvan alig kapcsolom be a gépet nálam kb 12-14 óra az üzem idő de ebbe benne van 1 óra netezés chrommal ami ugy vettem észre jobban eszi az akksit benne van 1-1,5 óra játék(melóhelyen)
és nem tetrissel hanem gta vc nfs stb 1 óra zene halgatás közben talk és végig 3g-n és wifin vagyok folyamatos szinkronizálással. Na nálam ez az aktív használat
telefonálásra alig használom ja és a fényerőm 30% van ami kb megfelel a samu 50% nak.
-
belua27
tag
válasz
dorka16 #7781 üzenetére
. Kiválasztod az iGO mappában az álatalad használni kívánt felbontást és törlöd az adott fájlnévből a felbontást hogy a fájl neve sys.txt legyen. A többi felbontást tartalmazó sys.txt fájlokat törlöd.
pl: Ha neked 800x480-as felbontás kell akkor a 800x480 sys.txt-t átnevezed sys.txt-re és a többi felbontást tartalmazó sys.txt fájlokat törlöd. (ha nem törlöd őket nem fog működni) EZ LESZ A MEGOLDÁS KEDVES DORKA -
belua27
tag
Nekem is csak a rendőr kordonoknal szaggat be amugy szepen siklik az enyem is tört game ugy latszik Azokkal kevesebb A gond mint A playesekkel :-)
-
belua27
tag
válasz
toto0569 #7702 üzenetére
igen én is használom csak nekem minden újraindításnál visszaállítja a szokásosra amugy ez mire jó mert a gpu kényszerítéssel ellentétben nem tapasztaltam jelentős gyorsulást ja és valaki azt is elmagyarázhatná mi az a nem valós helyzetek engedélyezése mert én azt is bekapcsoltam
(v10h - rooted) ja és még valami hogy lehet valakinek v10i mikor az elvileg kis hazánkban még nem elérhető?
-
belua27
tag
Sziasztok nagyon meg vagyok elégedve ezzel a telóval egy valami zavar hogy a tegra zone -ban lévő több játék letöltésénél is azt irja hogy nem kompatibilisek pedig tegra 3ra optimalizálták őket ilyen a gta vice city az avangers initiative és a dark meadow is amiről több videó van is a you tubon hogy 4x hd-n játszanak vele szóval nem értem csak nekem van ez a probléma vagy másoknál is előfordul??? v10h van rajt és rootolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Nyaralás topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- RAM topik
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest