- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz
surgery #9926 üzenetére
Én tőlük vettem, minden rendben volt magával a rendeléssel, szállítással. NFC tag-ek nem voltak a dobozban, vagy csak én nem találtam, de annyira nem is kerestem. Tekintve, hogy a telefon hibamentes, mást nem tudok mondani. Én mondjuk cégen keresztül vettem, tehát nettót fizettem csak érte, így megérte onnan venni akkor (szeptember vége).
-
Quqesz
nagyúr
-
wolruf
őstag
válasz
surgery #7181 üzenetére
Normálisabb (ez jelenti a gyári, hozzáadotthoz képest egy hangyányit jobbat
) már teljesen szépen, hangosan szól. Biztosan van jobb hangzású telefon, de korábban is írtam ezt én, szerintem az max. csendes szobában tér el. A saját hangszórója vetekszik a régi Milestonom hangszórójával, a beszélgetésre szolgáló belső is kellemes hangerővel szól (nem, nem használhatatlan). Ami pedig a non plus ultra: maga a telefon baromi jó! Most volt szerencsém tapizni egy S2-t, nagyon-nagyon örülök, hogy nem azt vettem, ez a telcsi sokkal jobb
(totálisan elfogult vélemény
)
-
zorromoto
senior tag
válasz
surgery #1863 üzenetére
Akkor te még "last minute" -ba hoztad el
Apropo: Senki nem csinál végre egy átfogó videót a már jól belakott friss ROM-al rendelkező masináról?Jah és kövezzetek meg ,de nekem nagyon bejön a gyári ICS-JB felület.Nem próbálta valaki úgy ki? Azt hiszem talán az apex meg a nova launcher-el úgy nézne ki?
Talán R2D20208 kolega rebesgette ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest