- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Gameboy77 #13681 üzenetére
Neked azt írja a 10A van fent.A listán a magyar 10B-vel van egyedül,tehát ez van fent neked.A Hong-Konginál viszont van 10C is,sztem ezt akarta neked felrakni frissítésként.......
Demens
Sajnálom,de vmelyik app jól kiszúr veled.Sajna az hogy egyik vírusírtó sem jelzi még nem ad megnyugvást.....Esetleg ha nem múlik el rakd újra a rom-ot. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Gameboy77 #13681 üzenetére
Az attól függ hol vetted.Ha nem szolgáltatós hanem gsm boltos,akkor nézd meg melyik régióba szánták.Ha ázsiai akkor ugorhat a magyar nyelv és csak kdz-vel tudsz felrakni magyar nyelves menüt.A doboz hátoldalán lesz feltüntetve szín és az alatt egy három betűs kód.Azt ellenőrizd le itt:[link].Ha nem eu-s ne ereszd el a frissítést,mert eltűnik a magyar nyelved.Csak KDZ-vel lehet ázsiait frissíteni.
Szerk
Ha hong kongi nem indítsd el,mert nem lesz magyar menü.Ell amit linkeltem és ha van frissebb onnan rakd fel KDZ-vel! -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Gameboy77 #9991 üzenetére
RR2 HD-vel simán játszom, nem tudom hányadikra pörgetem már ki
BMW the power!
Amint felteszel bármilyen programot máris nem ugyanaz a két telefon... szóval lehet, hogy factory reset után sem lesz már "ugyanolyan" a 2 teló.dave_gahan
Ne várj! Ha nem tudnak szerezni, akkor lehet nem is lesz. Ha ők kérnek EU-sat, de a nagyker nem tud hozni, ott gond van, hisz a nagyker és az eladó is ebből él...Skype-ból régebbit próbáljatok meg használni, mintha valami ilyet olvastam volna...
-
Demens
tag
válasz
Gameboy77 #9991 üzenetére
Én minden játékot külső forrásból szereztem és egyik sem akadt. Volt ami nem indult el, annak természetesen más oka van. Ami ment, (Modern Combat 4, GTA Vice City, Max Payne, Avengers, Wild Blood, Dungeon Hunter 3 stb...) az mind lag-mentesen futott. Az autósokat nem próbáltam.
-
Naras
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest