Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urby66
aktív tag
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Gameboy77 #13681 üzenetére
Neked azt írja a 10A van fent.A listán a magyar 10B-vel van egyedül,tehát ez van fent neked.A Hong-Konginál viszont van 10C is,sztem ezt akarta neked felrakni frissítésként.......
Demens
Sajnálom,de vmelyik app jól kiszúr veled.Sajna az hogy egyik vírusírtó sem jelzi még nem ad megnyugvást.....Esetleg ha nem múlik el rakd újra a rom-ot. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Gameboy77 #13681 üzenetére
Az attól függ hol vetted.Ha nem szolgáltatós hanem gsm boltos,akkor nézd meg melyik régióba szánták.Ha ázsiai akkor ugorhat a magyar nyelv és csak kdz-vel tudsz felrakni magyar nyelves menüt.A doboz hátoldalán lesz feltüntetve szín és az alatt egy három betűs kód.Azt ellenőrizd le itt:[link].Ha nem eu-s ne ereszd el a frissítést,mert eltűnik a magyar nyelved.Csak KDZ-vel lehet ázsiait frissíteni.
Szerk
Ha hong kongi nem indítsd el,mert nem lesz magyar menü.Ell amit linkeltem és ha van frissebb onnan rakd fel KDZ-vel! -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Gameboy77 #9991 üzenetére
RR2 HD-vel simán játszom, nem tudom hányadikra pörgetem már ki
BMW the power!
Amint felteszel bármilyen programot máris nem ugyanaz a két telefon... szóval lehet, hogy factory reset után sem lesz már "ugyanolyan" a 2 teló.dave_gahan
Ne várj! Ha nem tudnak szerezni, akkor lehet nem is lesz. Ha ők kérnek EU-sat, de a nagyker nem tud hozni, ott gond van, hisz a nagyker és az eladó is ebből él...Skype-ból régebbit próbáljatok meg használni, mintha valami ilyet olvastam volna...
-
Demens
tag
válasz
Gameboy77 #9991 üzenetére
Én minden játékot külső forrásból szereztem és egyik sem akadt. Volt ami nem indult el, annak természetesen más oka van. Ami ment, (Modern Combat 4, GTA Vice City, Max Payne, Avengers, Wild Blood, Dungeon Hunter 3 stb...) az mind lag-mentesen futott. Az autósokat nem próbáltam.
-
Naras
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest