- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mitics
tag
válasz
-Mosquito- #12634 üzenetére
Köszönöm a tökéletes választ! Nekem ma nem megy ilyen egyszerűen
-
Lac-coo
őstag
válasz
-Mosquito- #11217 üzenetére
Hát kapaszkodhat is mindegyik a 3 nagy gyártón kívül
)
-
Lac-coo
őstag
válasz
-Mosquito- #11189 üzenetére
Én nem hasonlítom semmihez, egy picit sem érdekel, ki mennyit ad el, vagy nem ad el és csődbe megy -
Lac-coo
őstag
válasz
-Mosquito- #11169 üzenetére
Jól összekapta magát, tavaly előtt 4,9 százalékot tudott magáénak, tavaly már csak 3,3-at
-
Quqesz
nagyúr
válasz
-Mosquito- #11169 üzenetére
Nemsokára meg jön úgy is a Google I/O,amikor már a JB is a múlté lesz.......kár ezen görcsölni,mire mindenki megkapja,addigra lesz új rendszer....Ha vkit meg ez izgat,akkor Nexus teló és kész,nincsen más alternatíva.Kínai telefonból meg a ZTE/Huawei pároson kívül felejtős(mint pl amit nemrég linkeltem),mert ugye megy rajta a JB,csak mondjuk telefonálni nem lehet vele pl
...........térerő gondok,sim gondok,stb
...van panasz bőven......
-
stickrs
senior tag
válasz
-Mosquito- #10769 üzenetére
5.5 col
már a 4x-et is mikor meglátják mondják h na ez meg hozta a plazmatévéjét is..akk egy 5col felettihez mit szólnának
am meg ha a kamerát rendbehozzák,meg a gameloft nem cirkuszol,hanem optimalizál rendesen,akk ezt az évet váltás nélkül töltöm..max jövőre,ha nem 7colosak lesznek a csúcsgépek
-
Naras
őstag
válasz
-Mosquito- #10769 üzenetére
Áh, ez nekem már túl nagy... bár, a képen a káva elég vékonynak tűnik, de akkor is... egyébként meg, Optimus G... túlméretezve... FullHD felbontással... hát, nem tudom, ennyit tudnak idén benyújtani?
Nem baj, mert legalább lejjebb nyomják a jelenlegi csúcskütyük árát talán, és jóárasítva lehet venni sima Optimus G - t... amin már nem szaggatnak majd a Tegrára nem optimalizált játékok végreMeg azt a null gap - es kijelzőt is szívesen meglesném...
A Samu sem véletlen méretezte 4,99" - ra a kijelzőt az új kütyünél, azért sokat nyom a latba az a 4es vs 5ös, a fejekben sztem... biztos jó a phablet, de ők legalább csináltak külön kategóriát...babosf: Alapból nem a Facebook klienssel van a gond, hanem a beépítettel... ha kell valakinek, az felteszi... a legfrissebbet... és nem valami összebuheráltat...
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
-Mosquito- #10446 üzenetére
"Hmm.. a feketén jobban átjön a króm szél/dísz,a hátlap mintája."
Pontosan ezért szebb/elegánsabb sztem is a fekete!Az előlapon is jobban "egybefolyik" a kijelzővel.
De ízlések és pofonok. -
Helltak
őstag
válasz
-Mosquito- #10381 üzenetére
Nálam is fent van ez a progi, de nem tudom aktiválni az eco mode-ot, először azt hittem a cpu master miatt, de letöröltem és úgysem megy :/
-
Quqesz
nagyúr
válasz
-Mosquito- #10343 üzenetére
látom nem nagyon olvastok vissza....tehát rigo 3óra alatt volt tesztelve.a töltöttségi szint stagnált 1A-os töltővel autóban és a hőmérséklet nem ment 33 fok felé.ezzel mi a gondotok???egyszer nem kapcsolt le a töltés.sőt ha rányomod a légkondit az ablakra még hül is.....1mA-ral persze hogy nem tölt .....ja és közben ment minden szokás szerint+bt is be vol kapcsolva
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Nem azért merül, mert nem elég neki a töltő, hanem mert töltés és navi használat közben felmelegszik és visszaveszi a töltőfeszt. Ezt egy másik töltővel nem oldod meg.
-
Lac-coo
őstag
válasz
Tök mindegy mit dugsz rá, jó eséllyel ha nagyon dolgozik a telefon akkor melegszik is , és átvált lassú töltésre, ami már nem elég a szinten tartáshoz .De próbáld ki, hátha....
-
madmike
őstag
válasz
-Mosquito- #10175 üzenetére
Az a mókás, hogy a hirdetés végére már majdnem azt irja, hogy be se kapcsolta.
Nem vettétek észre?Cimben: 3 napot használt.
2. sor: 2 napot ment.
utolsó sor: fél napot használtam -
lukaszokni
aktív tag
válasz
-Mosquito- #9796 üzenetére
Kezdem megszeretni jobban a 4x-emet, de amit linkeltél Huawei-t, az HÚÚÚ!!
Kíváncsi vagyok, h a TV képernyőket is mikor kezdik el ilyen képpont sűrűségű panelekből megcsinálni... -
Gabi77
csendes tag
válasz
-Mosquito- #9706 üzenetére
t/ajfunos topic?
htc one s forumon beszéltünk a melegedésről de senki nem tudott érdemben hozzászólni mivel én már nem akarok ilyen telefont nem is járok arra, ők szeretik egészségükre
ti kérdeztétek mi volt a baja írtam nem titok, de nem is hírés valószínű hogy tényleg szétkapnának
-
Gabi77
csendes tag
válasz
-Mosquito- #9706 üzenetére
igen, ügyesek
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
-Mosquito- #9324 üzenetére
Ha nem ironizál, akkor azt vettem le a hozzászólásából, hogy nem egy álomhely.
-
eladogeppc
veterán
válasz
-Mosquito- #9279 üzenetére
Gondoltam, hogy ez lesz a reakciótok
-
eladogeppc
veterán
válasz
-Mosquito- #9275 üzenetére
Miért ne lehetne mind felett ?
Gondolj bele, ha egy csomó telefon tetejére rakod. Max akkor
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
-Mosquito- #9239 üzenetére
Ha már LG garid van rá, akkor azt lehet, hogy nem akarod elbukni egy GSM boltban...
Nikkor!
Hívd fel a Telemaxot, hogy meg tudják-e úgy oldani, hogy viszed a cuccot és a szerelés pedig garanciában megy. Elvileg van ilyen lehetőség is, csak, hogy ezeket kik, hogy tartják be az más kérdés. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
-Mosquito- #8590 üzenetére
Te irigy "nem tudom eldönteni mi a profilképed"
:'D
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
-Mosquito- #8527 üzenetére
Sőt még annál is többet...
Lackó! Akkor ne játszd a h...ét...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
-Mosquito- #8527 üzenetére
mit,hogy csigusznak hívják és spongyabob a gazdája
sztem dobjuk a témát..
-
Lac-coo
őstag
válasz
-Mosquito- #7167 üzenetére
Ezt kifejezetten a te kérésedre készült, gyanítom egyet értünk, hogy ez biza semmit nem javult !
Elég korrekt az összehasonlítás, még előnyt is kapott a H jobban sütött a nap ....
Ismét csak nem mondok véleményt, mindenki eldönti jó-e, és hogy mennyit is javult a frisítésekkel ....
-
eladogeppc
veterán
válasz
-Mosquito- #8183 üzenetére
Na Full Reset megvolt.
Valakinek csak megvan ez a NOVA 3.
Amikor indul a játék és még nem ugrottatok ki az ablakon, ott mivel a ház fele le van darálva, égnie kellene a háznak. És itt a bibi, mert tuti nem használja a Tegrát !! Nem ég nekem semmi, míg a HOX-osoknál igen !!! -
firemanus82
senior tag
válasz
-Mosquito- #7592 üzenetére
elvesznek a csoport és az egyéni névjegyekhez rendelt csengőhangok is
-
Tex
senior tag
válasz
-Mosquito- #7366 üzenetére
Hát éppen ez a bajom!
Nézem a képeket a videókat, de nem tudok dönteni. Élőben még nem láttam, nem hallgattam meg hogy szól, nem fényképeztem vele, de szerintem nekem meg fog felelni ha nem lesz pixel hibás. -
Lac-coo
őstag
válasz
-Mosquito- #7167 üzenetére
Igen, a különbségre magam is kíváncsi volnék...Ha hasonló felhős idő lesz, csinálok újat, most értelmetlen, hó van, teljesen mások a fényviszonyok ....
-
dozsabalint
senior tag
válasz
-Mosquito- #7056 üzenetére
Igen nekem is kevesebbet eszik, sőt, mintha kevésbé melegedne (pl GTA III alatt).
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
-Mosquito- #7015 üzenetére
Nem mindegy, hogy milyen, ha ázsiai? Úgyis valamilyen EU ROM kell rá...
-
toto0569
addikt
válasz
-Mosquito- #6952 üzenetére
Én nem bántom csak azt írják,hogy negatív komment a hozzászòlása.Szeret ellenkezni mindennel és mindenkivel.Attol mèg én elfogadom,hogy olyan amilyen,de ha télleg nem jó a teló akkor megkell szabadulni töle...
-
válasz
-Mosquito- #6851 üzenetére
nekem is frissult otan
de semmi erdemlegest nem tapasztaltam, ugy nezki tul alltalanos felhasznalo vagyok
-
toto0569
addikt
válasz
-Mosquito- #6781 üzenetére
minden lényeges dolog az XDA-n kezdődik.
-
jooker82
nagyúr
válasz
-Mosquito- #6777 üzenetére
Egyszerű a B2 progiban átállitod a nyelvet,mondjuk magyarra és akkor már a v10h-t választja..
-
toto0569
addikt
válasz
-Mosquito- #6777 üzenetére
Mi az a KDZ ? Az LG mumusa?
-
firemanus82
senior tag
válasz
-Mosquito- #6500 üzenetére
Jelek szerint nincs kapcsolat a függő és nem függő telefonok frissítése között. Holnap kitanulom a KDZ frissítést!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
-Mosquito- #6397 üzenetére
EU/ázsiai még nincs benne és arról írtam egy korrekt hozzászólást már, amit eladó is linkelt már termékéhez...
-
toto0569
addikt
válasz
-Mosquito- #6322 üzenetére
nincs benne rossz indulat,csak neki az a pár dolog nem tetszik ,deee az sem tetszik neki,hogy ti elfogadjátok úgy a telcsit ahogy van.Elég lenne viszont a nem tetszését egy "leendő" új tag érdeklődésénél kinyilvánítani.Az aláírás nem riaszt el senkit,mert az itt olvasottak alapján komolytalannak veszik.Másrészt igazat adok a telefon hiányosságaival szemben,pár dologban lehetne jobb.De a HOX hiába drágább,annak sem jobb a hangja(mert szidják a beats audiot) és a fényképezője is rosszabb.Akkor vegyél SIII annak is vannak hiányosságai és jönnek ide ,hogy ilyet szeretnének...Lac-coo beszéld le őket...
-
jooker82
nagyúr
válasz
-Mosquito- #6322 üzenetére
Úgy tesz,mint aki semmi rosszat nem akar itt,de mégis feltünősködik és direkt magára hivja fel a figyelmet,úgymond hergel minket....
Ma is elővettem a régi Arena fülest,csatlakoztattam a telóhoz Dolby mód be és vmi istenien szól,széles stereo hangzása van olyankor...Nekem nagyon adja,már az Arenába is szerettem..
Kocsiba,ha auxon hallgatom,szebben szólmint a CD lejátszó.. -
Lac-coo
őstag
válasz
-Mosquito- #6317 üzenetére
Blablablabla....
Csak úgy mellékesen, Toto akárki talált meg magának ,csak reagáltam. Az aláírás meg marad!Amúgy gondolom egyedül te haraptál rá, hogy éjjel-nappal itt figyelek.... Gondolod nincs más dolgom?
Ez egy nyilvános fórum, heti 5-10 hsz-el mindent csinálok csak nem flémelek, engedtessék már meg, hogy reagáljak, ha valaki megszólít a válasz gombra kattintva ... nem mintha nem férne el itt bármi a sok szemét között, mert érdemi dolgok azért ritkán történnek itt....továbbiakban is nyugodtan pöröghettek, én nem fogok többet reagálni rá, ha szerettek flémelni hajrá, pontosan tudjátok nem fog érdekelni ....
-
Badboys
őstag
válasz
-Mosquito- #6178 üzenetére
Én kaptam az ajánlatot és már el is bizniceltem . A linkkel meg igazad van csak nem gondoltam át.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
-Mosquito- #6202 üzenetére
ezt a teszt eljárást tuti az IKEA-tól nyúlták!
-
tsuckware
tag
válasz
-Mosquito- #6156 üzenetére
Köszi a választ de pont ez a baj hogy ott hozzárendelek képet valakihez de ha hív mégsem mutat a teló képet... pedig sztem kellene!!!!
-
Miksa64
tag
válasz
-Mosquito- #5910 üzenetére
Hát ez megnyugtató!
-
laca1978
csendes tag
válasz
-Mosquito- #5910 üzenetére
Köszi!Ezt nem is néztem!
-
csobi1
tag
válasz
-Mosquito- #5849 üzenetére
Kicsit más. Még máskor nem tettem,de tegnap átnéztem az SIII fórumra és arról volt szó,hogy ha 3-4 napig erős kék hátteret használnak full fényerővel akkor beég a kijelző és lehet gariztatni a telót. Ez lenne az a híres szuper amoled csoda? Ennyit bír?
Fizukor megveszi egy kollégám a telómat és akkor végre jöhet a 4X HD! -
wolruf
őstag
válasz
-Mosquito- #5462 üzenetére
OK,de mit akartal irni,vagy mire irtad,azt nem ertettem
-
wolruf
őstag
válasz
-Mosquito- #5457 üzenetére
Ezt mire ertetted? :-/
-
n3zold3r
csendes tag
válasz
-Mosquito- #5437 üzenetére
Nem is azért hogy én minden nap órákat játszok vele, csak hamár a "nagyontuti" Tegra 3 van benne, menjen rendesen rajta ennyi pénzért. Úgyérzem lg-éknél megint csak addig tartott a telefonnal foglalkozás amíg ki sikerült adni egy nagyjából jól működő szofttal, de aztán ennyi...
És a legvicesebb, hogy pl. az O2X-emen szebben fut a nagyrésze (tudom kisebb felbontás de akkor is).
#5433 Quqesz: Basszus ott biztos megvan futás közben a stabil 60 fps
Nem melegszik a hardver félóra nyüstölés után?
-
wolruf
őstag
válasz
-Mosquito- #5437 üzenetére
Hááát, azért hirtelen előkapva egy kis Where's my Water vagy hasonló tilitoli játék (nem a zabos madarak!!!! vááááá
), azért nagyon jó
Én ezeket a képernyő tekergetős autós-repülős-varázslós-kalimpálós játékokat nem szeretem/nem tudom irányítani
Hiába no, nem leszünk már fiatalabbak
-
Quqesz
nagyúr
válasz
-Mosquito- #5414 üzenetére
Én meg kipróbáltam fejhallgatón a GPM-et és szerintem tisztábban szól vele,kicsit hangosabb is és a Eq jobban állítható,mint a gyáriban.A 30 Hz azért elég mély,ha jobban felhúzom torzit.A GPM csak 60 Hz-en engedi az állítást,de viszont nem torzít(mélyhang kiemelés 0,3D hanghatás 0).Ez is alternatíva lehet annak,aki zenét hallgat rajta és nem jön be a gyári.(Nexus S-en is mindenki fikázta a gyárit,ezért sokan tolták fel a voodoo-t meg más pl Neutron,Poweramp playereket).Hangerőt meg nem tudtam egyik esetben sem feltolni 2/3 felé,mert a fülem nem élvezte.Alap beállításnál talán...Youtube sztem meg hangerőben rendben van.De ez az én véleményem.
Nekem zseblámpának meg a Tesla Led van fent.kicsit melegszik(kb 2 perc után),de nem vészes.SMD ledesek nem dszoktak melegedni nagyon,van itthon olyan izzóm,amiben hatvan ilyen led van és nem égeti le a kezem.A led nem is forrósodhat.
Lac-coo
nekem a Googli fordító van fent,nem próbáltam,de van rajta fényképezési lehetőség,esetleg nézd meg -
Kinder
senior tag
válasz
-Mosquito- #5243 üzenetére
A Sony Xperia S akkor ebben a "feléledési versenyben" rommá veri...
( de még a 2 éves Samu Galaxy Mini is)
Nem gond egyébként, csak akkor ha megyek egy ájfonbuzinak megmutatni, mivel nyomom le az aktuális csúcsgépét, előtte titokban fel kell ébresztenem, hogy ne röhögjön ki rögtön az első másodpercben.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
-Mosquito- #5243 üzenetére
Tudjátok mi a vicc?Mindég csak az SIII-ast hozzuk fel ellenérvnek,mintha csak ő lenne konkurencia!vagy igen?De ott van még ezen a listán egy-pár gép:HTC,Huawei,Sony pl....
-
Patics
tag
válasz
-Mosquito- #5161 üzenetére
Én nem csináltam semmit, csak automatán fényképeztem egyet. A 4X csinálta a képet. Éppen ezért érdekelne, van-e olyan foto app ami jó képet képes készíteni (automata beállításokkal) a 4X-el, vagy erre egyik sem képes?
-
TrueWhitee
tag
válasz
-Mosquito- #5132 üzenetére
Kösz. Én ezt a Camera MX-t töltöttem le..jó kis képeket lehet vele szerkeszteni, de kurva lassú.. Meg csak utólag lehet állítgatni a dolgokon. Szóval ez törlés és emez kipróbálása...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
-Mosquito- #5085 üzenetére
Bőven több szerintem... eléggé megállt az árzuhanás.
-
jooker82
nagyúr
válasz
-Mosquito- #5036 üzenetére
Dzsánázzál be balra,drága testvírem....
Pákó meg mindig a temetőtől fél,ha gyorsan hajtok..
-
stickrs
senior tag
válasz
-Mosquito- #4920 üzenetére
mindkettőben. 720p-ben nagyon veri a 2x,meg 1080-ban is jobb volt valamennyivel. persze az auto focus hiányzott azért..meg nekem a benti felvételek nagyon sötétek..nektek nem?
-
tothl
addikt
válasz
-Mosquito- #4829 üzenetére
Na ettol tuti nem fog megserulni. Nekem is ilyen van
-
Badboys
őstag
válasz
-Mosquito- #4829 üzenetére
Igen ilyen van másoknak is,de én sem akarok kekeckedni,de mindenűt takar még ha nem is azt látod. Hiába nem fedi alul és fölül. Ez most tuti így van. Kinek a pap, kinek a papné,nekem a lánya.
-
Badboys
őstag
válasz
-Mosquito- #4798 üzenetére
De,ha jól megnézed akkor látod a Nilkin mindenűt túl éri a telefont. Tudom mert nekem is az van és,ha netán le esne akkor sem a telót éri az ütés. Még ha pofára esne akkor is a tok kapja a sallert.
-
sdavic01
tag
válasz
-Mosquito- #4815 üzenetére
a fehér S3 nak az oldala is kopik szeritnem szóval 1:1
-
wolruf
őstag
válasz
-Mosquito- #4798 üzenetére
Késő, én már megrendeltem a nillkint
-
Patics
tag
válasz
-Mosquito- #4734 üzenetére
"4db kijelzőfóliát" ??? - hogy? Egymás tetejére?
-
R2D20208
addikt
válasz
-Mosquito- #4734 üzenetére
Ezzel a telefonnal nem fogsz csalódni. Sokan szidják lG - t ( jogosan ), de ez a készülék rendben van. Én mindet kipróbáltam, és visszatértem hozzá
-
válasz
-Mosquito- #4587 üzenetére
Én is ide írok, mégse 4X-em van...
-
válasz
-Mosquito- #4585 üzenetére
Én nem bántam meg, hogy megvettem, nagyon tetszik, főleg Jelly Bean-nel
neked milyen telefonod van? -
jooker82
nagyúr
válasz
-Mosquito- #4550 üzenetére
Jaja,ezek szemetek...a Vip-phone-tól ne.....nekem is ugyanezt mondták a 3D maxnál...... Meg magyar nyelvet irtak, és kiderült,h nincs...
-
Patics
tag
válasz
-Mosquito- #4463 üzenetére
Én augusztus eleje óta kerestem ilyen boltot, de nem találtam. Az LG ügyfélszolgálata is azt mondta keresem a szolgáltatóknál, de ott sincs, nagy áruházakban sincs.... így megvettem "vakon". Mondjuk a régióra rá is fáztam.. meg az ujgsm-re is, szerintem kerüljétek mint a forró kását..
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
-Mosquito- #4463 üzenetére
Barátom... ha szólíthatlak így... ne reménykedj nagyon. Mi lenne, ha keresnél itt fórumon/egyéb helyen valakit aki szívesen a kezedbe adja egy kicsit, amikor ő is ott van?!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
-Mosquito- #4457 üzenetére
Kápmegyer GSM, 97e EU 93e ázsiai... korrektek...
Patics!
A doboza ennek tuti, hogy szolgáltatós... miért mondom? A szolgáltatós dobozok kapnak egy csomó IMEI matricát a szerződések miatt. (Jobb alsó sarok)Ja és nekem még a fehér matricán a feliratok elrendezése is más... érdekes.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
-Mosquito- #4408 üzenetére
Nem lesz benne magyar nyelvű leírás,csak szolgáltatósban,amúgy is csak egy rövid szokott lenni a dobozban.Ha felmész az LG oldalára és megnézed a terméktámogatásnál,akkor ott találsz teljes leírást a telóról magyarul PDF formátumban.
DjRu$y
te ne forgasd nekem a szemeidet!!!!
kicsit túl lett rágva a dolog...... -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
-Mosquito- #4408 üzenetére
EUsban olyan nyelvű leírás van ahonnan éppen beszerzik nekem holland, francia, angol. (holland a cucc)
Magyart csak szolgáltatótól kapsz.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
-Mosquito- #4403 üzenetére
Csak ázsiai van nála/náluk... Nem tudom mennyire jó hírűek vagy sem, mennyi tapasztalat van velük ilyesmi...
-
pumukli23
senior tag
válasz
-Mosquito- #4234 üzenetére
Ezek a tokok szerintem egész jól néznek ki.
-
Colani
tag
válasz
-Mosquito- #4200 üzenetére
na ennnyire mindenkinek tetszik ez a teló::úgy néz ki sikerult eladnom a note-mat és jövőhéten rendelem be az lg-t...remélem nem fogom megbánni.még annyi kérdésem lenne ,hogy hangerőben milyen?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
-Mosquito- #4200 üzenetére
Hi!
Nos üzemidő az relatív,ki mit és mennyit használ.Nálam ez úgy néz ki,hogy folyamatos 3g mellett: 3 e-mail, 2 gmail,2 időjárás widget frissítés félóránként(esetleg mailek válaszolása)+hívások(15-30 perc) + böngészés a neten (kb 2 óra).Ilyen feltételekkel átlagban 1 nap 12-17 óra az üzemidő.Van itt akinek 2 napot is elment........
Zavaró hibával még nem találkoztam
meunier
a kép alapján jogos,hogy inkább csupaszon használjuk(főleg fehér esetén)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest