- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
KillBorn #14313 üzenetére
HI ős Nexus S-es kolléga
emlékszek még rád
itt találsz róla infót:[root v20A] -
Muki94
aktív tag
válasz
KillBorn #6201 üzenetére
Az ázsiai verziót ha hivatalos szofttal frissíted, eltűnik a magyar nyelv. Valakinek ez baj, másnak nem akadály.
Típushibák:
-előfordultak pixelhibák ( igazából 315ppi-nél észre sem fogod nagyon venni... csak bizonyos szögből esetleg)
-ha mind a négy mag aktív, durva melegedést tud produkálni ( nincsen tapasztalatom más 4 magos készülékkel sajnos, így lehet ez általános is)
-kamerája kevésbé részletgazdag, mint amire számít az ember
- néhányan panaszkodtak halk külső hangszóróra, hogy nem hallják a csengést, videó hangját. másoknál szinte üvölt a telefon.Igazából ez nem mind típushiba, felhasználói igénytől függ minden.
Fekete keret a kijelző körül zavaró-e? a szemnek, vagy az ujjaknak? Szemnek véleményem szerint inkább a fehér irritáló, nem a fekete. Az ujjaknak viszont nem okoz hátrányt a káva. Számomra kicsit instabil a fogása a dupla krómkeret miatt, de egy S line szilikon tokkal osztályokkal feljavítható.
Sebessége? Pretty!
nem fogsz panaszkodni egy S3 tapizás után sem.
Valami update érkezik rá, az LG eszeveszett tempójában, a neve pedig V10H, viszont nem tudjuk, hogy egy ICS ráncfelvarrás, vagy egy JB lesz-e 3-as kernellel.... SEMMI SEM BIZTOS!
Két Amoledes készülékem is volt ( SGS , SGS2 USA: 4,5" 480*800 S-Amoled+), szerettem őket, a mese-szerű színeik miatt, az IPS először kicsit kiábrándított( hozzátenném egy 23collos IPS monitor előtt ülök) , azután szépen megszoktam, és egészen beleszerettem, bár ez lehet a nagy felbontásnak is köszönhető. Valamelyik nap kezemben volt egy S2, és ... jaj, hát miért ömlik a szemembe a festékes vödör?! Szubjektív a dolog erősen, kinek mi jön be.
Egyébként a beégés is sokszor egy hülye legenda. Rengeteg marha max fényerőn használja a kijelzőt éjjel-nappal, töltőn játszik ( ergo melegszik a telefon rendesen). Én pl. okosan, szemkímélően használtam az amoledes telefonjaimat, egy év alatt volt a full szürke képen észrevehető, hogy mintha az órának a nyoma ott lenne... na ennyit erről.About phone mindjárt érkezik, a menükiosztásról viszont nem fogok, kiirtottam minden LG appot a telefonról.
ytooc:
Szériahiba, ami 1-1,5 év aktív használat után kezd eldurvulni, de nem mindenkinél.
Én így oldottam meg, volt megfelelő eszközöm és türelmem is. Másnál egy papírlap is segített.Mosquito34:
WoooooW! Annyira szerettem volna már látni egy ilyen stress tesztet!Quqesz:
SGS GPS probléma megoldása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest